Şimdi Ara

renault bradwayla 200 km yapmak ????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR BRODWAYLA 200 KM YAPILIRMI SİZCE YAPILIRSA BİLE NE OLUR CAN SAGLI ACSINDA DEMİYORUM ARABANIN MEKANİK KISMINDA NE GİBİ BİR ARIZA GÖRÜLÜR . DENEYENLER VARSA BİR ZAHMET BİLGİ VERSE İYİ OLUR.

• broadwayin 200km hiz yapmasi imkansiz tabii modifiyeli degilse . standartlari 160 km - 170 km maksimum yapabilir . ama standart bir broadway e bunu yapmaya calisirsan mesela yokus inisinde cok fazla devir cevirmeye calisacagi icin bence makina vurur yani komple gider . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Power Of The Renault

broadwayin 200km hiz yapmasi imkansiz tabii modifiyeli degilse . standartlari 160 km - 170 km maksimum yapabilir . ama standart bir broadway e bunu yapmaya calisirsan mesela yokus inisinde cok fazla devir cevirmeye calisacagi icin bence makina vurur yani komple gider . . .
    94 springimle 160 yapmıştım bir kez,iniş takımları açılmayabilir diye korktum ve 15 sn içinde 110 a indim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aristo48

94 springimle 160 yapmıştım bir kez,iniş takımları açılmayabilir diye korktum ve 15 sn içinde 110 a indim..

Alıntıları Göster
    ben bu konuyu yazdım acaba sorun olurmu diye ama 180 km yaptım . ve arabayı evin önüne park edince neredeyse 10 gün yattı araba .allahtan bir şey olmadı ama birdaha yapmam araba paraşüt gibi oluyor ya .saga sola git gel gitgel başım döndü.

• quote:

Orijinalden alıntı: aristo48

Alıntıları Göster
    ben 95 model broadway ile 190 yaptığımı hatırlıyorum arabanın harareti yükselmişti dikkatimi çekti ama bayağı bir gittim ondan sonra gazdan ayağımı çekmiştim , arabada triger olmadığı için korkacak bişey yok sadece uzun süre gidersen conta yakarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: mendel50

ben 95 model broadway ile 190 yaptığımı hatırlıyorum arabanın harareti yükselmişti dikkatimi çekti ama bayağı bir gittim ondan sonra gazdan ayağımı çekmiştim , arabada triger olmadığı için korkacak bişey yok sadece uzun süre gidersen conta yakarsın

Alıntıları Göster
    yokmu artıran ya 200 km yapan yokmu ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARE YOU THERE

Alıntıları Göster
    öncelikle şunu söyleyim hiç akıllı adam işi değil,
    sonrada ekleyim 180 yaptım 3,5 attım,
    birdaha yaparmıyım? hayatta yapmam...
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sanırım motor açısından hiç de iyi olmaz.Zaten 5500 devir sonrası kesik kırmızı çizgili bölge ve sonrasında kırmızı bölge (redline) geliyor.Sanırım en son mantıklı devir (5500) 160-165 km arası bir hıza denk geliyor.Bence bu hız üzerinde seyretmek akılcı değil.Bu dediklerim motor açısından...Sürüş ve can güvenliği açısından 120 km üzerine çıkmamayı tercih ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: moondance

Sanırım motor açısından hiç de iyi olmaz.Zaten 5500 devir sonrası kesik kırmızı çizgili bölge ve sonrasında kırmızı bölge (redline) geliyor.Sanırım en son mantıklı devir (5500) 160-165 km arası bir hıza denk geliyor.Bence bu hız üzerinde seyretmek akılcı değil.Bu dediklerim motor açısından...Sürüş ve can güvenliği açısından 120 km üzerine çıkmamayı tercih ederim

Alıntıları Göster
    Merhaba, ben ilk arabam olan Broadway'le en fazla 160-170 yaptım. O hızlarda bile araba ne kadar güvenliksiz olduğunu gösteriyor. Broadway'le değil en kötü arabalarla bile -hele biraz yokuş aşağı yollarda- 200 km hıza ulaşılabilir; ama bence arabanın o hızı yapabilip yapamadığından çok, o hızda ne kadar güven verdiğidir. Broadway gibi araçlarla 120'yi geçmemeli. Denemek bile çok büyük bir hata olur bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKCE -- 23 Mart 2007; 16:09:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TURKCE

Merhaba, ben ilk arabam olan Broadway'le en fazla 160-170 yaptım. O hızlarda bile araba ne kadar güvenliksiz olduğunu gösteriyor. Broadway'le değil en kötü arabalarla bile -hele biraz yokuş aşağı yollarda- 200 km hıza ulaşılabilir; ama bence arabanın o hızı yapabilip yapamadığından çok, o hızda ne kadar güven verdiğidir. Broadway gibi araçlarla 120'yi geçmemeli. Denemek bile çok büyük bir hata olur bence...

Alıntıları Göster
    saoluunda ya bole tehlikeliyse nie fabrika cıkışı 200 km yazıyorki madem can güvenligi arabanın güvenli yoksa katmasınlar biz şu türkler olarak 200 km görünce dayanılmıyor ne var yani onu en 160 km yapsalar dı .

• quote:

saoluunda ya bole tehlikeliyse nie fabrika cıkışı 200 km yazıyorki madem can güvenligi arabanın güvenli yoksa katmasınlar biz şu türkler olarak 200 km görünce dayanılmıyor ne var yani onu en 160 km yapsalar dı .

Alıntıları Göster
    brodwayle bende 180 birçok defa yaptım delilikmi. Hemde tam delilik çok riskli allah göstermesin bişe olsa kurtulma şansınız yok. 120 den fazlası bu arabalar için sakıncalı arkadaşlar

• quote:

Alıntıları Göster
    yani 180 190 lara çıkanlar, 200 nasıl bir şey merak etmedilermi. az birşey kalmıştı.

ver coşkuyu, ver coşkuyu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram1599

yani 180 190 lara çıkanlar, 200 nasıl bir şey merak etmedilermi. az birşey kalmıştı.

ver coşkuyu, ver coşkuyu....

Alıntıları Göster
    ya anlamıyorum ki 170 km kadar cıkıyosunuz zaten kontrolü kaybetmişsiniz yani.bari 200 cıkarsaydınız biliyoruzda tehlikeli oldugunu 170 kadar cıkılmış yani
  • quote:

ya anlamıyorum ki 170 km kadar cıkıyosunuz zaten kontrolü kaybetmişsiniz yani.bari 200 cıkarsaydınız biliyoruzda tehlikeli oldugunu 170 kadar cıkılmış yani

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar enjeksiyonlu Broadway ile üniversitedeyken birkaç kez 150-160km hız yapmıştım,araç arkadaşımın olduğu için en son ne yapacak diye zorlamadım ancak yanlış hatırlamıyorsam 5. viteste 100km ile giderken 3300devir çeviriyordu,yani gücü yetse bile 200km için 6600devir çevirmesi gerekir ki bu da bana imkansız gibi geliyor.Boşverin denemeyin,kadranda yazılan yüksek rakamlar aynı göstergenin daha güçlü modellerde kullanılmasından kaynaklanır,aracın ulaşabileceği son hızını göstermeyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Arkadaşlar enjeksiyonlu Broadway ile üniversitedeyken birkaç kez 150-160km hız yapmıştım,araç arkadaşımın olduğu için en son ne yapacak diye zorlamadım ancak yanlış hatırlamıyorsam 5. viteste 100km ile giderken 3300devir çeviriyordu,yani gücü yetse bile 200km için 6600devir çevirmesi gerekir ki bu da bana imkansız gibi geliyor.Boşverin denemeyin,kadranda yazılan yüksek rakamlar aynı göstergenin daha güçlü modellerde kullanılmasından kaynaklanır,aracın ulaşabileceği son hızını göstermeyebilir.

Alıntıları Göster
    birileri yapmış sanırım. resim alıntıdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: SISU

Alıntıları Göster
    bu lafı ilk kez söylemenin gururu içindeyim

fotoşop

• quote:

Orijinalden alıntı: Power Of The Renault

bu lafı ilk kez söylemenin gururu içindeyim

fotoşop

Alıntıları Göster
    fotoşop diil canım..
  • quote:

fotoşop diil canım..

Alıntıları Göster
    Bence broadway değil fairway yada flash olabilir yada motorla oynanmış olabilir.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kudal

ya 200 le giden bir arabada birileri fotoğraf çekiyo hem de hiçbir ekstra ekipmanı olmayan bi arabada ve bizim buna inanmamızı bekliyorsunuz 200 le giderken o kareyi yakalamak için baya bi uğraşmak gerekmez zaten yakalayamazsınız. resim gerçek bile olsa onu yapmak çok kolay arabanın km teli ile biraz oynamak yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: adu040

quote:

Orjinalden alıntı: kudal

ya 200 le giden bir arabada birileri fotoğraf çekiyo hem de hiçbir ekstra ekipmanı olmayan bi arabada ve bizim buna inanmamızı bekliyorsunuz 200 le giderken o kareyi yakalamak için baya bi uğraşmak gerekmez zaten yakalayamazsınız. resim gerçek bile olsa onu yapmak çok kolay arabanın km teli ile biraz oynamak yeterli

Alıntıları Göster
    sıcaklık göstergesi normal durumlarda aynı zamanda

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.