Şimdi Ara

Renault Broadway Otomatik Vites!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, öncelikle şunu rica ediyorum lütfen aracı kullanmış ya da yakınında kullanımını inceleyenler cevap verirse karmaşa olmaz.Ben reno almayı düşünüyorum düz vites ve otomatik vites seçeneği var otomatikte 3 ileri vites oluyormuş peki vitesin geçme devirleri nelerdir?Bi diğer merak ettiğim konuda yakıt tüketimi nasıldır?Alınır mı sizce?

• otomatiğinide ilk defa duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiberuu

Herkese merhaba, öncelikle şunu rica ediyorum lütfen aracı kullanmış ya da yakınında kullanımını inceleyenler cevap verirse karmaşa olmaz.Ben reno almayı düşünüyorum düz vites ve otomatik vites seçeneği var otomatikte 3 ileri vites oluyormuş peki vitesin geçme devirleri nelerdir?Bi diğer merak ettiğim konuda yakıt tüketimi nasıldır?Alınır mı sizce?

Babamın arabası 90 model otomatik broadwey hala kullanıyor. Yakıtı az yakar tabi kullanıma bağlı parçası heryerde var. Alınabilecek en iyi araç otomatik olarak. Fakat otomatik doblo almayı düşünüyor artık sanırım satacak. sonuç olarak pişman olmazsınız.
  • otomatik broadway vay be bir şey daha öğrenmiş olduk:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolkswagen 1303 s yani tosbağada bile otomatik var broadwayde mı olmıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

otomatik broadway vay be bir şey daha öğrenmiş olduk:)

+1
  • 2.5 sene civarı kullandık bu aracı, 4 ileri vitestir.
    yokuşlarda kayma falanda olmaz, akülü araba gibi gazlarsın gider frenlersin durur. kullanımı çok kolay.
    vites geçişlerini hatırlamıyorum ama standard devirlerdir, aşırı değil yani. 3,500 civarıdır sanırım. otomatik olması sebebiyle düz vitesten elbetteki biraz farklı yakar, buda size kullanım kolaylığı getirdiği içindir. alınır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik vites ford focus....
    16 yıl önce açıldı
    RENAULT LAGUNA OTOMATİK ŞANZIMAN
    16 yıl önce açıldı
    1998 BMW E36 otomatik şanzıman
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hor görülsede bu arabanın 1994 modelinde bile otomatik vites var....

Renault Broadway Otomatik Vites!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.