Şimdi Ara

Renault Captur aldım, aracı tartışabiliriz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
24.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • adam çıkmış "kia sportage" neden almadın "opel mokka" daha iyi diyor. olm 48 bine bunlardan birini veren varsa beri gelsin .
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    evet bunu yapacağım. ciddi bir inceleme yazısı yazacağım ama henüz 100 kilometredeyim. 1 ay sonra fotoğraflı videolu bir makale(!) yayınlarım :)
  • hayırlı olsun. renkler ve zevkler tartışılmaz..beğenip almışsınız bizede hayırlı olsun deme düşer.
  • Hayırlı olsun.Yalnız 0.9 TCE motoru tüpü pek sevmiyor
  • şehir içi 200, uzun yolda 250 km kullandım, araba şu an 450 km'de. yakıt verilerim şöyle:

-şehir içi çoğunlukla sakin kullanımda 100km'de 7,5 lt
    -şehir dışı eco mod, hız sabitleyici(90 km/h) 100 km'de 5 lt (eğer doğruysa!)

bazı arkadaşlar bu aracın 10 lt falan yaktığından bahsetmiş. isterlerse "ekonomik sürüş eğitimi" verebilirim kendilerine :)

4 kişi bindir, bavulları bagaja attık, yokuşlarda epey zorlandı arkadaşlar. yani turbo takviyeye girince kaldırıyor aracı ama öyle kalabalık bir aile ile yolculuk keyif vermiyor.

araç yüksek ve tekerler arası mesafe pek geniş değil. virajlarda savrulmaları sınırlamak için süspansiyonları hafif sert tutmuşlar. neticesinde biraz virajlarda sarsıyor, biraz engebede titretiyor ama ikisi de aşırı rahatsız edici değil.

ses sistemi gayet iyi.

asfalt ve motor sesi asgari düzeyde. (bekli de 1.9 jtd doblodan sonra bana sessiz geliyordur)

durum bu arkadaşlar. sorusu olan varsa alabilirim

• Bagajı yeterli oluyor mu hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ce.mesutergul

Arkadaşlar merhabalar,

0,9 motor s&s Clio almak için girdiğim bayiden aynı motora sahip Captur 0,9 motor s&s touch alıp çıktım şöyle ki;

bir kaç özellikle beraber clionun 47 bin civarına geldiğini gördüm. Üstelik arka camları bile otomatik değildi. Touch paketine sahip bir capturda clioya göre bir çok avantaj vardı. model yılı indirimi ile beraber 52'ye yakın bir maliyete geldi. (nakit indiriminden yararlanmadım, kredi yaptırdım). Capturda gördüğüm avantajlar şunlardı;

-yüksek, sürüç çok zevkli
    -bir çok yeni modelde olmayan donanım mevcut,
    -0.9 motor fakat turbo özelliği motoru güçlü tutuyor.
    -bagaj inanılmaz geniş, kayan ve katlanan koltuklarla bagaj 1000 lt ye çıkaibliyor.
    -arizona turuncusu rengi çok hoş.

forumlarda captur u fiyat olarak muadili fiesta ile falan kıyaslamışlar. suv bi aracı suv bir araç ile kıyaslamak lazım. juke ile capturu kıyasladığımızda captur 10 adım önde bu kesin. fiesta ise "araç çok konforlu olmasa da olur, az yaksın yeter" diyenlerin tercihi(1200 km fiesta kullanmış biriyim, araç krialarken tercihimdir kendileri :) )

dizel düşünmememin bir diğer nedeni de yılda 10 000 km bile yapmayacak olmam. vergisi düşük, masrafı yok vs.

evet ustalar, yorumlarınızı bekliyorum.

juke dan nesi 10 gömlek üstü bunu anlatır mısın ? bana kalırsa juke ile tamamiyle benzer yapıda araçlar ben bir üstlünlüğünü göremiyorum ayrıca juke nin kendine özgü bir tasarımı var bazılarına çok güzel bazılarına çok çirkin geliyor ama sonuçta bir tarzı var aynı şey captur de yok şişik clio gibi duruyor aynı opel in şişik corsa sı mokka gibi ben ikisi arasında tercih yapacak olsam juke alırdım.

• Hayırlı olsun. Yakıt verisi özellikle şehir içi biraz fazla geldi bana ama zamanla oturacaktır. Özellikle 1000 km bakımdan sonra iyice (1-1.5 litre yani iyice dediysem o kadar da değil) düşer.

Ses sistemini beğendiniz mi gerçekten? Ben megane dakinden hiç hoşlanmadım garantisi bitince elden geçirmek gibi bir planım varç
  • soruları cevaplayım;

-juke ile captur un bir çok ortak özelliği var. zaten renault ile nissan bu aracı beraber ürettiler. ama juke u araştırırken bazı kronik sıkıntılarının olduğunu öğrendim, orasından burasından ses gelmesi gibi. üstelik benzinli juke larda düşük hacimli modelleri yok ve 1.5 leri de çok yakıyor. ki ben benzinli araç satın almak istiyordum.

bagaj sorulmuş. açıkçası stepneniz varsa ped de büyük bir bagaj hacminiz olmuyor. ya da arka koltukları yatırmak gerekiyor ki bunu pek tercih etmiyoruz.

yakıt meselesi çok makul düzeylere düştü. sanırım kullanmayı öğrendim ben de iyice artık bu aracı

şehir dışı: 4,9 litre
    şehir içi : 5,6 litre
  • 0,9 motorlu suv demek yüzyılın esprisi olabilir.

aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız.
  • wikipedia bile öyle diyor yaw :) suv olmak için motor gücü sınırı mı var?
  • hocam sizi de malınızdan soğutmuşlar. Kulak asmayın deyim. ben de yakın zamanda 99 Clio aldım, lüzumsuz yorumların 1000 adeti 1 para onu alacağına şunu alsaydın o paraya bu da alınırdı vs. velhasıl kelam hocam; Allah kaza bela vermesin ödetmek nasip etsin. not: vallahi tipi benim de ilgimi çekmiyo değil. çok şık duruyo
  • ben cevaplardan çok memnunum. aracı aldığıma bir kez daha mutlu oldum :)
  • güzel araç ben seviyorum
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah. Herkesin zevki farklıdır içinize sindiyse çok fazla takmayın. Ben şahsen 50 bin verecek olsam volvo alırım. Tutulmayan araçlar daha iyidir en azından ederi kadar fiyata satılır.

• Hayırlı olsun. Siz 2. el, şu, bu diyenlere bakmayın. Önemli olan aracın içinize sinmiş olması. Keyif alarak binmeniz. Millete kalsa bu ülkedeki herkes Polo, çorsa, Fiesta'ya binmeli.
    Güle güle kullanın.
  • Bu aracin bagajini kadirip hemen geri kapattim.inanilmaz kucucuk geldi seat cordobadan sonra

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.