Şimdi Ara

Renault Captur aldım, aracı tartışabiliriz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
3
Favori
24.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım satma zamanı geldiğinde bu teoriniz işler de hüsrana uğramazsınız ,o rakama alınabilecek daha akılcı araçların sıfır satış fiyatlarını da ajandanıza not ederseniz ne derecede haklı çıktığınızı veya çıkmadığınızı görmüş olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lynxoc

quote:

Orijinalden alıntı: rexics

Hayırlı olsun hocam. Bence gayet tatlı araba. Bizim ülkemizdeki problem ne sıfır araba fiyatı ne vergi ne ikinci el guvensizliği ne de bunlar. Bizim ülkemizdeki sorun kendi beğendiğini kendi onuru namusu şerefi haysiyeti zannetme ve onun dışındaki herşeyi unutma. Sadece yok hayır olmamış hede hödö aman naptın sen filanda falanda fistan. Ya captur bence çok tatlı araba bu benim fikrim duygum. Ama o arabaya 50 bin tl verilir mi? Tabiki verilir. 100 de verilir. Niye mi? Araç kaliteli diyemi hayır. Sen onu sevmişsen ve butçeni hazırlamışsan konu kapanmıştır. Ben zaten aaaa bu araç heryerde var almayalıma da karşıyım. Turkiyede 13637392937368392 porsche vardır belki. Ama benim param olsa 911 Turbo manuel vites alırdım. Bizim bakkalın hatta fırının arabası o olsa dahi alacağım ulan Allah Allah!! Oh rahatladım ya. Hocam tekrardan hayırlı olsun. Kazasız belasız surun inşallah. Bence tatlı araç. Ve evet değer almaya!!!!!! Çunku alan kişinin içine sinmiş.

+ 1 milyon trilyon....

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun :) Ben 2013 fiesta kullanıcısıyım çok memnunum. Ama dediğiniz gibi kıyas yapmak çok yanlış. Tam SUV diyemeyiz Captur ve Juke'a. Crossover daha doğru tabir olur :) Tarz olarak, genişlik olarak çok beğendiğim bir araba, motor tercihi de yerinde bence, hem vergi hem turbo ile kuvvet adına. Allah kaza bela vermesin :) Ayırca 47 Clio'ya vermektense 52 Captur çooook mantıklı bir seçim olmuş ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Umarım satma zamanı geldiğinde bu teoriniz işler de hüsrana uğramazsınız ,o rakama alınabilecek daha akılcı araçların sıfır satış fiyatlarını da ajandanıza not ederseniz ne derecede haklı çıktığınızı veya çıkmadığınızı görmüş olursunuz

Hocam bırak onu satma zamanı düşünsün, her şeyi 2. el piyasası üzerinden düşünme. Herkesin kriteri farklı adam tipini beğendi alıyor ve az olduğu için özel diye alıyor. 2. eli düşünmek zorunda mı? Belki 10 sene kullanacak sonra eşine dostuna çoluğuna çocuğuna verecek. Hemen de sattırıyorsunuz arabayı. Ondan sonra diyorlar ki sıfır araba pahalı 2. el daha da pahalı. Tabi pahalı olur 2 senede bir araba değişirse olacağı bu.
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    2. elinde 4-5 bin fazla kazanmak için beğenmediğim bi fiesta ya da bi polo mu almalıydım? renault 2. elde iyidir iyi.
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaş da bir olmamışlık ve içine sinmemişlik var ki aracı aldıktan sonra sizlerden yorum bekliyorum diye başlık açmış ..bence böyle yaparak da yanlış yapmış..Mesela ben ayakkabı aldıktan sonra bile artık bir süre vitrinlere bakmam kafam karışmasın diye..Şimdi,böyle başlık açarsanız millet ben dahil olumlu da yorum yazacak olumsuz da yorum yazacak gayet normaldir sabırlı ve tahammüllü olacak bu tip konu açan ..Hayırlı uğurlu olsun demekle beraber acı gerçeği de söylemek icap ederdi ve söyledik..YANLIŞ YAPMIŞ hepsi bu.Ayrıca aracın tek eksi yanı ikinci elinin güçlü olmaması değil, yazdım yukarıda gerekirse çok detaya da gireriz bu konuda ama araç alınmış artık olay bitmiş...İnsanların hata yapma özgürlüğü de vardır ve bunu kullanmış sonuçta kendi parası..Parası olan isterse her sene TIR alır gezer satar yenisini alır kimseye de laf söz düşmez, bence araç sahibi olmak ve onu yürütebilmek gün geçtikçe daha da zengin işi oluyor..ve olmalı da zaten çünkü ihtiyacı olan da alıyor olmayan da gidecek yol kalmadı bu yüzden

• İyi yapmışsın da kardeşim ..o zaman neden yorum bekliyorum diye konu açıyorsun?? Her yorum yazan sizin seçiminizi olumlamak zorunda mı? Negatif yorumlar da olacak tabi ki..Hazımlı olacaksınız ya da araç aldıktan sonra bu tip konu açmayıp direkt kendi aracınızın olduğu bölümde paylaşımda bulunacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 23 Mayıs 2014; 17:19:59 >
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun hocam. Bence gayet tatlı araba. Bizim ülkemizdeki problem ne sıfır araba fiyatı ne vergi ne ikinci el guvensizliği ne de bunlar. Bizim ülkemizdeki sorun kendi beğendiğini kendi onuru namusu şerefi haysiyeti zannetme ve onun dışındaki herşeyi unutma. Sadece yok hayır olmamış hede hödö aman naptın sen filanda falanda fistan. Ya captur bence çok tatlı araba bu benim fikrim duygum. Ama o arabaya 50 bin tl verilir mi? Tabiki verilir. 100 de verilir. Niye mi? Araç kaliteli diyemi hayır. Sen onu sevmişsen ve butçeni hazırlamışsan konu kapanmıştır. Ben zaten aaaa bu araç heryerde var almayalıma da karşıyım. Turkiyede 13637392937368392 porsche vardır belki. Ama benim param olsa 911 Turbo manuel vites alırdım. Bizim bakkalın hatta fırının arabası o olsa dahi alacağım ulan Allah Allah!! Oh rahatladım ya. Hocam tekrardan hayırlı olsun. Kazasız belasız surun inşallah. Bence tatlı araç. Ve evet değer almaya!!!!!! Çunku alan kişinin içine sinmiş.

+ 1 milyon trilyon....

Alıntıları Göster
    Fotoları bekliyoruz hocam hayırlı olsun

• Hayırlı olsun ALLAH kazasiz belası binmek nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

Hayırlı olsun ALLAH kazasiz belası binmek nasip etsin
    ilk izlenimlerim:

-çekişi fena değil, 4-5 kişi binince haliyle zor çekiyor
    -turbo nun ivme gücünü ciddi anlamda hissediyorsun
    -yakıt sakin kullanımda şehir içinde 8 litre falan. ama turbo açılsın diye biraz basıyorum. 10 litre falan. (araç 100 km de daha)
    -şehir dışı persormansını da yarın test edeceğim.
  • Hayirli olsun artik alinmis ama bana cok kalitesiz gelmisti , clionun yuksek hali gibi.satis temsilciside bu yorumuma haklisiniz demisti. Normalde bagaji cok kucuk koltuklari ileri cekiyosunuz yada tam yatiriyosunuz herhalde
  • Juke tan 10 adim ondeymis
  • Clio3 altyapisi kullaniyor diye biliyorum Captur'u.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vidanj

Clio3 altyapisi kullaniyor diye biliyorum Captur'u.
    hayırlı olsun.
    hiç kullanmadım ama dışarıdan gördüğüm kadarıyla alternatifi juke değil, stepway.
  • quote:

quote:

+ 1 milyon trilyon....

Alıntıları Göster
    0 araç alan her arkadaşa da o paraya 2. el bilmemne alırdın demek şart olmuş.
    Evet arkadaşlar mantıken aynı paraya 2. elde daha yüksek araçlar alınabiliyor, belirtmenize gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 24 Mayıs 2014; 21:28:10 >

• quote:

quote:

+ 1 milyon trilyon....

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun hocam sıfır almak ımkanı olan ıcın en ıyısı tabıkı

• Adam heves etmiş almış, halen olumsuz yorum yapanlar var.Gayet güzel bir araç, yüksek olması keyifli.Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Adam heves etmiş almış, halen olumsuz yorum yapanlar var.Gayet güzel bir araç, yüksek olması keyifli.Hayırlı olsun
    araç güzelde 0.9 bu araç için ne kadar dogru bir tercih
  • quote:

quote:

+ 1 milyon trilyon....

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

geçmiş olsun.

+1
  • hayırlı olsun aracınız çok merak ediyorum capturu lütfen bi inceleme yaparmısınız resimli ve hatta videolu olursa çok iyi olur beğendiğim bi araç gerek dış görünüm gerek içi ama hiç deneme yada kullanma fırsatım olmadı ve yakıtı konusunda bılgı verırmısınız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.