Şimdi Ara

Renault Captur aldım, aracı tartışabiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
24.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

0,9 motor s&s Clio almak için girdiğim bayiden aynı motora sahip Captur 0,9 motor s&s touch alıp çıktım şöyle ki;

bir kaç özellikle beraber clionun 47 bin civarına geldiğini gördüm. Üstelik arka camları bile otomatik değildi. Touch paketine sahip bir capturda clioya göre bir çok avantaj vardı. model yılı indirimi ile beraber 52'ye yakın bir maliyete geldi. (nakit indiriminden yararlanmadım, kredi yaptırdım). Capturda gördüğüm avantajlar şunlardı;

-yüksek, sürüç çok zevkli
    -bir çok yeni modelde olmayan donanım mevcut,
    -0.9 motor fakat turbo özelliği motoru güçlü tutuyor.
    -bagaj inanılmaz geniş, kayan ve katlanan koltuklarla bagaj 1000 lt ye çıkaibliyor.
    -arizona turuncusu rengi çok hoş.

forumlarda captur u fiyat olarak muadili fiesta ile falan kıyaslamışlar. suv bi aracı suv bir araç ile kıyaslamak lazım. juke ile capturu kıyasladığımızda captur 10 adım önde bu kesin. fiesta ise "araç çok konforlu olmasa da olur, az yaksın yeter" diyenlerin tercihi(1200 km fiesta kullanmış biriyim, araç krialarken tercihimdir kendileri :) )

dizel düşünmememin bir diğer nedeni de yılda 10 000 km bile yapmayacak olmam. vergisi düşük, masrafı yok vs.

evet ustalar, yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tremar -- 26 Mayıs 2014; 9:11:00 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault Captur: Kapsamlı Kullanıcı Yorumları

Renault Captur, kompakt SUV segmentinde popüler bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle 0,9 litrelik motor seçenekleri, yakıt verimliliği arayan sürücüler için oldukça ilgi çekicidir.

Renault Captur 0.9 Kullanıcı Yorumları

Renault Captur 0.9 için kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Birçok sürücü, aracın düşük yakıt tüketimi, çevikliği ve geniş iç mekanından memnun kalmaktadır. Ancak, bazı kullanıcılar motorun yüksek devirlerde gürültülü olduğunu belirtmektedir.

Renault Captur 0.9 Touch Yorum

Touch donanım paketi, Renault Captur 0.9'da popüler bir seçenektir. Bu donanım seviyesi, 7 inçlik dokunmatik ekran, geri görüş kamerası ve klima gibi özellikleri içerir. Kullanıcı yorumları, Touch donanımının sunduğu özelliklerin kullanım kolaylığı ve aracın genel konforunu artırdığını göstermektedir.

Captur 0.9 Yorum

Captur 0.9'un genel olarak iyi bir şehir içi aracı olduğu konusunda kullanıcılar hemfikirdir. Kompakt boyutları sayesinde şehir trafiğinde manevra yapmak kolaydır ve park etmek sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilir. Ancak, uzun yolculuklar için bazı kullanıcılar bagaj kapasitesinin sınırlı olduğunu belirtmektedir.

Renault Captur Yorum

Genel olarak, Renault Captur kullanıcı yorumları aracın güçlü yanlarının yakıt verimliliği, çevikliği ve konfor olduğunu ortaya koymaktadır. Ancak, motor gürültüsü ve sınırlı bagaj kapasitesi gibi bazı dezavantajlara da dikkat çekilmektedir.

Captur Neden Tutulmadı?

Renault Captur'un bazı pazarlarda beklenen başarıyı elde edemediği yönünde eleştiriler bulunmaktadır. Bunun nedenleri arasında yüksek fiyatı, rakiplerine kıyasla daha az güçlü motoru ve sınırlı bagaj kapasitesi gösterilmektedir.

Bu kapsamlı kullanıcı yorumları, Renault Captur 0.9 hakkında bilinçli bir karar vermenize yardımcı olacaktır. Aracın güçlü ve zayıf yönlerini dikkatlice değerlendirerek, sizin için uygun bir seçenek olup olmadığına karar verebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam arabayi almissin yorumdan ziyade hayirli olsun demek gerek
  • Hayırlı olsun, almışsınız zaten :) Ayrıntılı bir inceleme bekliyoruz..
  • Hayirlisi olsun hocam alinmis alinmistir bisey denmez.

B sinifi yerden yuksek araba, SUV degil Crossover demek daha mantikli olur. Crossoverlarda NİSSAN QQ MİTSUBİSHİ ASX falan olduguna gore bu sizin arac tam crossover da degil.

1.2 tce edc sini kullanip cok begenmistim
  • Allah kazasiz belasiz binmek nasip etsin hayirli olsun güle güle kullanin
  • Hayırlı olsun. Ama 50bini captura vermek
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Hayırlı olsun. Ama 50bini captura vermek
    hayırlı olsun kazasız belasız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Punto vs Aveo (Aveo aldım)
    5 yıl önce açıldı
    Opel İnsignia Alacağım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun.Ama iyimi yaptım diye soruyorsan ı ıh
  • Araciniz hayirli olsun hocam. Fakat anlamiyorum. Renault ve 0.9 motorlu araclara 50 bin tl nasil veriyorsunuz. 2. El cok guzel araclar almak varken bu paralar bana yazik geliyor.
  • Araç nasıl gidiyor hocam?
    Bayır yukarı 2 araç arasında bırakıyor mu
    Yakıt ne seviyede
  • hayırlı olsun.buralarda bir laf vardır no fotoğraf no güven :)
  • Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
    En yakın zamanda bir performans ve kalite incelemesi bekliyoruz.

Not: Captur SUV ise imzamdaki araç monster truck'tır.
  • Almışsınız artık, zamanında sorsaydınız iyiydi..çok geç artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Almışsınız artık, zamanında sorsaydınız iyiydi..çok geç artık
    hayırlı olsun captur beğendiğim bir araba özellikle çift renkli olanlar görünüm olarak fena arabalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

hayırlı olsun captur beğendiğim bir araba özellikle çift renkli olanlar görünüm olarak fena arabalar...

Alıntıları Göster
    ben 0.9 motorlu, bu tuhaf araca 50.000 tl. vermem, versem de akşamları gözüme uyku girmez. biz maalesef çoğu işte olduğu gibi bu otomobil işinde de çok yanlışlar yapıyoruz. ben sizin yerinizde olsam, ikinci elde o paraya çok daha üst sınıf dizel ya da benzinli araçlardan alırdım. ama ben güzel araçlara binmek istemiyorum, ben güzel araçlara layık değilim, bunu ikinci elde kolay satarım gibi bir şeyler düşünüyorsanız o başka.

• nebel N kullanıcısına yanıt
    +1
  • Hayırlı olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

Ama geçmiş olsun aracı sevmiyorum.Çikta kaliteli değil.

Size tek diyeceğim Renault Fransa sitesine bakın önce

Renault sonra captur fiyatına bskın.Ondan sonra

Türkiye'de Captur megane fiyatlarına bakın.

Fiat 500 incelememiş miydiniz?

Bu arada aldınız mı? Kapora mı verdiniz?

Ben Clio destekçisi biriyim ama captur'u her anlamda

sevenedim.Bence meganeda bakin derim.
  • Kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanin. Gercekten dikkat cekici ve guzel bir arac.

genel yapilan yorumlara katilmiyorum. Motoru begenmemis arkadaslar fakat tr deki yol, trafik ve kurallara uyum malum. Daha guclu bir motor olsa napacaksiniz trafik teroristleriyle yaris mi yapacaksiniz.

ikinci el arac alin onerisi yapilmis ama forumda devamli dolandirici uckagitci basliklari aciliyor. Anasini boyayip babasina satanlarin arasinda ikinci el aracmi alinir. Yeni yenidir. Sizin icinize sinmis almissiniz kimsenin lafini cok onemsemeyin
  • Abi almissin hayirli olsun diyelim yeter.
    Araci sevmesen bile adamin yeni aldigi arabayi kotuleyip adamin hevesini kirmaya gerek yok. Adamin parasi var istedgi yere harcasin. Sifir arac takintisi vardir alsin. Tik kadar clioya binecegine yuksek arabaya binsin.
    ABİ HAYİRLİ OLSUN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

Abi almissin hayirli olsun diyelim yeter.
    Araci sevmesen bile adamin yeni aldigi arabayi kotuleyip adamin hevesini kirmaya gerek yok. Adamin parasi var istedgi yere harcasin. Sifir arac takintisi vardir alsin. Tik kadar clioya binecegine yuksek arabaya binsin.
    ABİ HAYİRLİ OLSUN.
    hayırlı olsun güle güle kullanın hocam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.