< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
RENAULT CLIO 1.2 TCE 120 HP Aşırı Yakıt Tüketimi Hakkında (12 Litre/100 Km) (2. sayfa)
-
-
Şehir içinde rotanız kaç kilometre, ortalama hızınız nedir? Aşırı kısa mesafelerde kullanıyorsanız 12 litre tüketmesi normaldir. Evden işe 2 km yol giden kişi de şehir içi diyor, çevre yolundan 80-90 km hızla 30 km yol giden kişi de şehir içi diyor. Aralarında fark inanılmaz.
Şehir dışında 120 km ve üzeri süratlerde gidiyorsanız 7 litre tüketim normal. Foruma kalsa herkesin arabası 3-4 litre yakıyor.
-
ortalama hızım 15.9 km
-
Normal o zaman, ortalama hız ne kadar düşerse yakıt o kadar artar.
Otobana çıkıp 90 km ye sabitle, anlık olarak izle yakıtı, muhtemelen 5,5 6 litre gösterecektir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar
şehir içi kullanımı, kış mevsimi, 15.9 km ortalama hız.
-
Şehir içi rotam 10 12 km aşağı yukarı ortalama yoğunlukta trafik oluyor genelde. 15.9 km ortalama hız. Şehir dışında 120 km hız sabitliyorum genelde.
-
ortalama 15.9 km hız.
inanın ben de bu araçtan öyle 5 lt falan beklemiyorum 8 - 8.5 soğuk havalarda 9 normal geliyor ancak 12...
sakin sakin kullanıyorum sadece, çok değil mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli
Normal o zaman, ortalama hız ne kadar düşerse yakıt o kadar artar.
Otobana çıkıp 90 km ye sabitle, anlık olarak izle yakıtı, muhtemelen 5,5 6 litre gösterecektir.ilk mesajı güncelledim, orada bununla ilgili bir güncelleme yaptım. okuyabilirsiniz
-
120dede tüketim artar. 100 110 ideal. 20 km nin altıda yüksek tüketir. Dur kalk çok yapıyorsan asıl tüketim kalkış esnasında olur zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ortalama hız çok düşük. Dur kalk trafikte kullanıyorsunuz anlaşılan. 12 litreler mümkün bu şekilde.
-
15.9 km ortalama hız ile 12 litreler az bile. benim araba o ortalama hızlarda 15 - 16 litreleri görüyor ne yazık ki. Sorun yok diyebiliriz şu anda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
16 km ortalama hız aşırı düşük. Ben 7-8 litre yakıyorum diyenlerin ortalama hızı kesinlikle 30 dan yüksektir. Aracınızda bir problem yok. Hybrit ya da elektrikli hariç hangi benzinli aracı kullanırsanız kullanın bu değerlere yakın tüketirsiniz.
Uzun yolda 5.5-6 litre tüketim için 90-100 sabit gitmeniz gerekir. 120 ile 7 litre çok normal.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X