|
RENAULT CLIO 1.2 TCE 120 HP Aşırı Yakıt Tüketimi Hakkında (12 Litre/100 Km) (2. sayfa)
-
-
Şehir içinde rotanız kaç kilometre, ortalama hızınız nedir? Aşırı kısa mesafelerde kullanıyorsanız 12 litre tüketmesi normaldir. Evden işe 2 km yol giden kişi de şehir içi diyor, çevre yolundan 80-90 km hızla 30 km yol giden kişi de şehir içi diyor. Aralarında fark inanılmaz.
Şehir dışında 120 km ve üzeri süratlerde gidiyorsanız 7 litre tüketim normal. Foruma kalsa herkesin arabası 3-4 litre yakıyor.
-
ortalama hızım 15.9 km
-
Normal o zaman, ortalama hız ne kadar düşerse yakıt o kadar artar.
Otobana çıkıp 90 km ye sabitle, anlık olarak izle yakıtı, muhtemelen 5,5 6 litre gösterecektir. -
Selamlar
şehir içi kullanımı, kış mevsimi, 15.9 km ortalama hız.
-
Şehir içi rotam 10 12 km aşağı yukarı ortalama yoğunlukta trafik oluyor genelde. 15.9 km ortalama hız. Şehir dışında 120 km hız sabitliyorum genelde.
-
ortalama 15.9 km hız.
inanın ben de bu araçtan öyle 5 lt falan beklemiyorum 8 - 8.5 soğuk havalarda 9 normal geliyor ancak 12...
sakin sakin kullanıyorum sadece, çok değil mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli
Normal o zaman, ortalama hız ne kadar düşerse yakıt o kadar artar.
Otobana çıkıp 90 km ye sabitle, anlık olarak izle yakıtı, muhtemelen 5,5 6 litre gösterecektir.ilk mesajı güncelledim, orada bununla ilgili bir güncelleme yaptım. okuyabilirsiniz
-
120dede tüketim artar. 100 110 ideal. 20 km nin altıda yüksek tüketir. Dur kalk çok yapıyorsan asıl tüketim kalkış esnasında olur zaten. -
Hocam ortalama hız çok düşük. Dur kalk trafikte kullanıyorsunuz anlaşılan. 12 litreler mümkün bu şekilde.
-
15.9 km ortalama hız ile 12 litreler az bile. benim araba o ortalama hızlarda 15 - 16 litreleri görüyor ne yazık ki. Sorun yok diyebiliriz şu anda. -
-
16 km ortalama hız aşırı düşük. Ben 7-8 litre yakıyorum diyenlerin ortalama hızı kesinlikle 30 dan yüksektir. Aracınızda bir problem yok. Hybrit ya da elektrikli hariç hangi benzinli aracı kullanırsanız kullanın bu değerlere yakın tüketirsiniz.
Uzun yolda 5.5-6 litre tüketim için 90-100 sabit gitmeniz gerekir. 120 ile 7 litre çok normal.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X