Şimdi Ara

Renault clio 1.4 1997 model ne kadar tüp harcar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçenlerde 2. El Renault clio 1.4 aldım üzerinde tüp takili brc marka 60 tl ye fulleniyor, ancak yakıt tüketimi bana cok gibi geldi fulledikten sonra 230km yaptım km basına 0.26 kuruş yakıyor sizce bu normalmidir. Degilse sorun ne olabilir almadan önce expere gösterdik birşey çıkmadı ama icim rahat değil.

• Aracınız hayırlı olsun.

Kış şartlarında şehiriçi tüketimim benimde o civarlarda.Yazın yaklaşık 8 litre kışın 10 litre şehiriçi tüketimim var.Şehirlerarası 6-6,5 litre oluyor.

Hava filtresinin temiz veya kirli oluşu,bujilerin durumu(LPG bujisi tavsiye ederim),kullandığınız yolun durumu(şehiriçi/şehirlerarası) bunu direk olarak etkileyecektir.
    Bu yazdıklarıma dikkat eder gaz ayarını da olabildiğince düşük yaptırırsanız mutlaka düşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarimpower -- 2 Ocak 2012; 21:03:58 >
  • Cevap için teşekkür ederim motor 1.4 olduğu için tüketim bana fazla geldi, eger normale yakınsa sorun yok, arabayı kısa bir süre içinde bakıma sokmayı düşünüyorum o zaman dediğiniz parçaların bakımınıda yaptırırım tavsiye için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.