Şimdi Ara

Renault Clio 2010 üzeri mi Symbol 2008 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arabadan çok detaylı anlamıyorum bu kondua sizlere danışmak istiyorum. Benim 2008 1.5 dci dizel model symbol 'üm var fiyatına bakıyorum 2010 model ve üzeri clio ile ya aynı ya da yakın fiyatta peki sizce neden böyle çok az fark var? Bu konuda bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilirmi acaba aracı yeni modeli ile değiştirmek mantıklı mı yoksa kötü mü olur?

• Clio Symbol'e göre daha güvenli daha kaliteli ve daha güvenli bir araç.

Sizinkiyle fiyatının aynı olma sebebi Türkiye'deki Symbol'e olan merak ve düşkünlük.

Şahsen 2010 Symbol'e 22 vereceğime gider 2005 Megane 2 alırım bin kat daha kaliteli
  • cevabınız için teşekkür ederim. Peki Megane 2 'nin farkı nedir? arabadan çok iyi anlamadığım için sormak istedim.
  • bagaj sorun değilse clio almak daha mantıklı 2000 model civarlarındaki 16v olanlar fransadan ithal çok donanımlıdır ama yenileri bilmiyorum öyle ise çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: caylak_ogrenci

cevabınız için teşekkür ederim. Peki Megane 2 'nin farkı nedir? arabadan çok iyi anlamadığım için sormak istedim.

Megan2 daha kalitelidir ona gore. Ve yanlis hatirlamiyorsam ilk 5 yildiz alan aracmiydi neydi. Reklamlarda cikardi hep. Yani konfor olarak donanim ve guvenlik olarak megan2 daha iyidir sembole veya clioya gore. Ayrica sinif farki var. Sembol b megan c sinifi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

cevabınız için teşekkür ederim. Peki Megane 2 'nin farkı nedir? arabadan çok iyi anlamadığım için sormak istedim.

Megan2 daha kalitelidir ona gore. Ve yanlis hatirlamiyorsam ilk 5 yildiz alan aracmiydi neydi. Reklamlarda cikardi hep. Yani konfor olarak donanim ve guvenlik olarak megan2 daha iyidir sembole veya clioya gore. Ayrica sinif farki var. Sembol b megan c sinifi.

peki megane olarak bu söyledikleriniz hangi yıl modeller için geçerlidir. Çünkü yeni modeller maddi olarak tuzlu geldi de :)

• quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

bagaj sorun değilse clio almak daha mantıklı 2000 model civarlarındaki 16v olanlar fransadan ithal çok donanımlıdır ama yenileri bilmiyorum öyle ise çok iyi

bagaj sorun değilse derken clio nun daha mı küçük? ayrıca hayır sorun değil de sorun arabanın kullanımı ile ilgili donanım veya motordan çok iyi anlamıyorum o nedenle alıp satmakta çok zor sormak istedim :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

bagaj sorun değilse clio almak daha mantıklı 2000 model civarlarındaki 16v olanlar fransadan ithal çok donanımlıdır ama yenileri bilmiyorum öyle ise çok iyi

bagaj sorun değilse derken clio nun daha mı küçük? ayrıca hayır sorun değil de sorun arabanın kullanımı ile ilgili donanım veya motordan çok iyi anlamıyorum o nedenle alıp satmakta çok zor sormak istedim :(

clio hatchbak symbol sedan o yüzden bagajı 1.5-2 kat daha büyük
    dün bir yazı okudum forumda clio 4 ile symbolü karşılaştırmış symbol daha iyidi diyor ben tahmini konuşmuştum ama o abimiz sürerek söylemiş doğrudur onun dedikleri ozaman yukardaki arkadaşların dediği gibi megane e filan yönelin ozaman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

peki megane olarak bu söyledikleriniz hangi yıl modeller için geçerlidir. Çünkü yeni modeller maddi olarak tuzlu geldi de :)

Yanlis bilmiyorsam 2004te basladi megan2 kasa 2010a kadar var. Sonrasinda fluence diye cikti piyasaya. Iste oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar yorumlarınız için çok tşk ederim buradaki yorumları göz önünde bulundurup ona göre aracı değiştireceğim :)
  • hocam megane 2 çok daha iyi symbol 'e göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.