Bildirim
renault clio symbol LPG
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bu kanıya nerden vardınız bilmiyorum ama satış sonrası olası çıkabilece sorunlarda %100 müşteri memnuniyeti arıyorsanız brc tavsiye ederim zaten foruma brc kısmına girerseniz çözülmemiş bir sorun göremessiniz memnun olanlar zaten siteye girip memnuniyeti yazmıyorlar :)
kaldıki hiç kimse benim malım kötü demez. ama landirenzoda iyi bir markadır. önemli olan montaj ve santış sonrası servis ilgisidir. gerisi işin profesyonelliğine kalmış -
BRC konusunda ortak bir kanı hakim oda sizin de yazdığınız gibi servis hizmetleri. Fakat sizde takdir edersiniz ki en iyi sistem servis ile uğraşmadığın sistemdir.. LPG konusunda tabii ki servis çok önemli fakat en asgari biçimde servisten yararlanmak daha da önemli. birkaç forumda Renault un landirenzo ile anlaşmak üzere olduğunu okudum. eğer bu gerçekse demekki renault ile landirenzo daha çok uyumlu ve güvenilir anlama geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: tristania
arkadaşlar ben 2009 model 1,4 clio symbol kullanıcısıyım. LPG ile ilgili kısa bir araştırma yaptım ve clio için en uygun landi renzo olduğu söyleniyor. Sizce hangi marka LPG taktırsam aracım ile daha uyumlu olur. bu arada adana'da landirenzo yu 1200 TL'ye takıyorlar. fiyat nasıl?
en uygunu diye bişey yok .landi çok kaliteli bir sistem piyasada az bulunur kalitede ama montaj yapacak şahışda çok önemli.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X