Şimdi Ara

Renault flash

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba yeni uyeyim umarim konuyu dogru yere acmisimdir cok arastirmalar sonucu renault flash almaya karar verdim butcem ortalama 10 bin tl ye kadar cikabiliyor ankarada yasamaktayim ve direksiyonum ve soforlugum son derece iyidir ve meslegim olarakta suan makam soforlugu yapmaktayim yasim 28 fakat bu tarz eski model arac oncesinde hic kullanmadim forumda arastirmalar yaptim ama malesefki 2008 2009 yillarina ait paylasimlar bulabildim sizce bu araba nasildir + ve - leri nelerdir kisa sureligine lada samaram oldu 7 ay surdum ama ses ve konforsuzluk beni mahvetti sahibinden.com arastirmalarima dayanaraktan 8 ile 10 bin arasi cok temiz hatta ustasindan veya binicisinden flashlar bunabiliyor o yuzden siz degerli forum uyelerinin bilgisine ihtiyacim olucak ilk aracim olmayacak oncesinde w126 300 se vectra c kasa 1.9 cdti opc line b6 b7 kasa pasaat araclarim oldu fakat maddi imkanlar dogrultusunda bu tarz araclara bakiyorum bilgilendirirseniz sevinirim arac tavsiyesindede bulunabilirseniz cok memnun olurum herkese simdiden cok tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anıl Cakan ZSUHB -- 5 Nisan 2019; 11:17:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arkadaslar yardimci olacak kimse yokmu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Express vs Fiat Fiorino
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.