Şimdi Ara

Renault flash alınırmı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
0
Favori
44.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah :) en son kullandığım araç arkadaşımın 131 şahiniydi ve yanılmıyorsam direksiyon körüğü kopuktu direksiyon yüzünden az kalsın bir yere giriyordum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CayaBisküviBandırdım

quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

İlk arabamın hidrolik olmaması daha iyi acemi sayılırım direksiyon hakimiyetini iyice geliştirmem için daha iyi.Aracı uzun süre kullanmıycam zaten ileride toyota corolla yada renault 19 almayı düşünüyorum.

hocam direk toyota yada reno 19 alsan.
    hem fazla eziyet cekmezsin
    haklısın aslında hidrolikle baslamamak adına ama artık fazla düz direksion kalmamaya basladı hidroliye döndü cogu arac.gün gelir bu eskilerde gider tamamen hidrolik olur

arkadaş haklı.. bencede direk efsane kasa toyota al 95 model falan . hem daha iyi modifiye kaldırır flash dan hem inan sen bi duvara girmediğin sürece meret sorun çıkarmıyor. boşuna efsane kasa değil.

para biriktir..
    şimdi flashı alıcan temmuz vergisi dayancak onu ödiycen. çok temiz araç aldım diye gezerken sağından solundan sesler gelicek. orasını değiştir burasını değiştir -1-2 kağıt gider modifiye hariç. sadece bakıma gider.

çünkü millet satarken zaten ses yapan aşınan parçaları ön düzeni falan geçici olarak müdahale ettiriyor. arabada bişi yok sanıyosun ilk çukura girişinde ön takımın zortluyor.

sen ustana gidicen dicenki ustaa bu aracı beraber baktık aldık. sen dedin benden bişi kaçmaz..

ustanın cevabı şu olucak evlat araba işi şanas işi:D:D:D yada sıfır aracı bile aldığında olabiliyo bu :) sen bana sor kaç yıl servisde çalıştım :D

biras hevesin artmış acele ediyosun.seni anlıyorum . bende çift turbolu otomatik seat almıştım. çift turbosu var millet tozumu yutuyo .sonradan takılı turbolar.

km de 550 kuruş yakınca. baktım belimi doğrultamıyorum :D:D

sana tavsiyem madem acemilik atıcam diyosun acemiliği neden 1.7 hızlı kalkan civic li arklarımı tokatlıyacam diye atıyosun .bence araç kullanırken arkadaşların yerine ananı babanı düşün.

2. olarak araba alıyım acemiliğimi atıyım. şimdi pahalı araba alırsam bi yere sürterim masraf olur önce kötü arabada çalışıyım deme.

türkiyede yaşıyoruz vergi ülkesi. 5-6 bine araba alırsın vergisi şuyu buyu . arızası vs..vs yane yeni araç alıp çarpsan daha az masraf olur:D

bence alıp satma paranın değerini düşürme. yaz aylarını geçir toyota al güle güle bin..

ille hemen alıcam diyosan ucuz toyotalardan al .bunun tipinide beğenirsin sanırım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-acilll-satilik-1991-toyota-corolla-1-6-gl-kirmizi-benzinli/detay

ama bence bu kasayı al sabret
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-sahibinden-satilik-toyota-2/detay

1.6 sıda var. bu kasada ve bmw de km olayına takılma şirkette 500 binde sattı bu aracı alanda satanda km sine takılmıyor

• Dediğim gibi bütçem kısıtlı ben o parayı biriktirene kadar modeli yüksek olan daha iyi arabalar alınır bu böyle gider :) bütçem olsa hiç düşünmeden corollayı alırım.Flashın vergisi fazla değildir herhalde aracı aldığımda bir takım masrafların olacağını hesaba katmıştım kapışma olayına gelince arkadaşlar flashla dalga geçiyor diye iddiaya girmiştik ancak ışıkta kalkış yarışına girerim onun dışında hız kuralları neyse ona göre gidicez :) aşırı hız meraklısı değilim.Bunun dışında arkadaşlar hiç uğraşma 3500 civarı diri 131 şahin al modifiye yap yada modifiyeli al diyorlar :) mesela bunun gibihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-murat-131-hastalik-bu-olsa-gerek/detay

• quote:

Dediğim gibi bütçem kısıtlı ben o parayı biriktirene kadar modeli yüksek olan daha iyi arabalar alınır bu böyle gider :) bütçem olsa hiç düşünmeden corollayı alırım.Flashın vergisi fazla değildir herhalde aracı aldığımda bir takım masrafların olacağını hesaba katmıştım kapışma olayına gelince arkadaşlar flashla dalga geçiyor diye iddiaya girmiştik ancak ışıkta kalkış yarışına girerim onun dışında hız kuralları neyse ona göre gidicez :) aşırı hız meraklısı değilim.Bunun dışında arkadaşlar hiç uğraşma 3500 civarı diri 131 şahin al modifiye yap yada modifiyeli al diyorlar :) mesela bunun gibihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-murat-131-hastalik-bu-olsa-gerek/detay

aslında en temizi şahin almak aslında.
    ama cevreye bağlı apachi deme sebebi olman filan.
    Hem modifiyede gidiyor araca.Bende temiz bir kus serisi en iyisi
    tabi alıcak sensin sen bilirsin.Fazla mofidiye yapmam dersen o toyota cok iyi bende 9binlik olann

• ya bütçen yoksa al bi mazda 323 alıyosan al tofaşıdır renaultudur uğraşma
  • buna para verme biriktir yeni model al böyle gider demişsin ben öyle demek istemedim.

sen kendin acemiliğim geçince zaten corolla falan düşünüyorum demişsin.. ben oyusden dedim.

bir arabayı al sat bakım yap kolay şeyler değil. direk corollayı al masrafını ona yap.

uzakdan hoş gelir davulun sesi. alırım jant takarım tesisat yaparım flashımla tokatlarım milleti.

ama sen flashı al kullan bence. 1-2 yıl sonra sat corolla al. mazda 323 sedan al. flashla kaybettiğin zamanada parayada acıyacaksan. başına gelmeden öğrenmezsin bence kullan . hem ilerisi içinde deneyim olur ilerde araç alırken neye göre karar verceiğin hakkında tecrübe etmiş olursun ..

hayırlı günlerde kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabi_troll

buna para verme biriktir yeni model al böyle gider demişsin ben öyle demek istemedim.

sen kendin acemiliğim geçince zaten corolla falan düşünüyorum demişsin.. ben oyusden dedim.

bir arabayı al sat bakım yap kolay şeyler değil. direk corollayı al masrafını ona yap.

uzakdan hoş gelir davulun sesi. alırım jant takarım tesisat yaparım flashımla tokatlarım milleti.

ama sen flashı al kullan bence. 1-2 yıl sonra sat corolla al. mazda 323 sedan al. flashla kaybettiğin zamanada parayada acıyacaksan. başına gelmeden öğrenmezsin bence kullan . hem ilerisi içinde deneyim olur ilerde araç alırken neye göre karar verceiğin hakkında tecrübe etmiş olursun ..

hayırlı günlerde kullan

bir kere alsın onla takılsın parası oldukca ona bakımını modifiyesini yapar.
    2 araba değiştirmek hem yorar hemde ister istemez maddi kayba yol acar.
    aynı paraya satamazsın o aracı aldıgınki gibi.

• 3 4 ay öncesi olsaydı satayım benim arabayı sana orjinal boya değişen yoktu ama geçti
  • Mazda 323 ile bir kaç problem duydum adam aldığımda dikkat etmedim diyor meğersem park lambaları yanmıyormuş tamirciye gitmiş far kolun bozuk demiş heryerde aramama rağmen bir türlü far kolunu bulamadım diyor mazdaya biraz soğuk bakmaya başladım en mantıklısı flash almak sanırım yedek parçası bol heryerde kolaylıkla bulunabiliyor ve oturduğum semtte şu sıralar çok sık modifiyeli flash görmeye başladım :)
  • karar verebildinmi
  • Büyük ihtimal flash alıcam yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.
  • Temiz bulursan neden olmasın ki?
  • quote:

Mazda 323 ile bir kaç problem duydum adam aldığımda dikkat etmedim diyor meğersem park lambaları yanmıyormuş tamirciye gitmiş far kolun bozuk demiş heryerde aramama rağmen bir türlü far kolunu bulamadım diyor mazdaya biraz soğuk bakmaya başladım en mantıklısı flash almak sanırım yedek parçası bol heryerde kolaylıkla bulunabiliyor ve oturduğum semtte şu sıralar çok sık modifiyeli flash görmeye başladım :)

Flashların yedek parçası pahalı.Ben flash hastasıyım ancak bu arabalar çok eskidi,modifiye meraklıları bu araçları alıp sağı soluyla oynayıp çok kazalar yaptılar.Flash usta şöförün arabasıdır çok kolay savrulur,frenleri zayıftır.Sağlamını zor bulursun.
    Palioyu parçaları pahalı diye satıp flash alacaktım yedek parça satan arkadaş ben daha çok mutlu olurum dedi.Broadwayler gibi değil flashlar.Bazı parçaları inanılmaz pahalı ve birçok parçası bulunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-323-broadwaya-benzemezzz-aslan-parcasiiiii/detay

Mazda 323'lerede bakın derim.

En azından yol tutuşu iyi ve en sorunsuz olan araçlardan biri o paraya belkide en sorunsuzu.

4 cam otomatik

Gerçekten bu fyata alınabiecek en mantıklı araba modifiyeye müsait hemde.

• Hocam valla herkez farklı birşey söylüyor hangi arabayı alcağımı şaşırdım doğrusu mazdalar tamam güzel araç ancak piyasada yaptığım araştırmalara göre çoğu parçası bulunamıyor bulunsada çok yüksek fiyatları var eski konulardan birinde gördüm araştırma yaparken adamın biri 323 sedanın far kolunu bulamadım diyor ben parçası bulunmayan ve piyasası iyi olmayan arabayı almak istemem şahsen flasha gelince sanayiye gitsek heryer broadway,flash,şahin,doğan vs. parçası kaynıyor hangi parçası bulunamıyor merak ettim doğrusu parça fiyatlarına gelirsek broaway,flash vs. araçların parça fiyatlarının tofaş kuş serisine göre biraz daha yüksek olduğu doğrudur ancak bu araçlardan daha iyi oldukları kesindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 9 Haziran 2010; 14:02:25 >
  • quote:

Hocam valla herkez farklı birşey söylüyor hangi arabayı alcağımı şaşırdım doğrusu mazdalar tamam güzel araç ancak piyasada yaptığım araştırmalara göre çoğu parçası bulunamıyor bulunsada çok yüksek fiyatları var eski konulardan birinde gördüm araştırma yaparken adamın biri 323 sedanın far kolunu bulamadım diyor ben parçası bulunmayan ve piyasası iyi olmayan arabayı almak istemem şahsen flasha gelince sanayiye gitsek heryer broadway,flash,şahin,doğan vs. parçası kaynıyor hangi parçası bulunamıyor merak ettim doğrusu parça fiyatlarına gelirsek broaway,flash vs. araçların parça fiyatlarının tofaş kuş serisine göre biraz daha yüksek olduğu doğrudur ancak bu araçlardan daha iyi oldukları kesindir.

Flashların piyasası hiç iyi değil ki.Satması zordur.Bir kere o arabada 1721cc motor var vergisi hala yüksek.1,6 motordan sonra vergiler çok yükseliyor.1,7 motor var ama motor aslında zayıf 93 beygir artık 1,4 arabadan 110 beygir çıkarılıyor.Parça fiyatlarına gelince broadwaylerin parçaları ucuz flashlar ayrıdır.Flashların kendi parçaları pahalı olur.Birçok parçası piyasada yok zaten arka camını zor bulursun.Flashı aldın diyelim 140-150 zor yaparsın yolda dengeli gitmez savrulur 20 yaşında araba her tarafı eskimiş denge tutmaz.Ben 11 yaşında palioyla 120'yi geçmiyorum sallanıyor.Bir dünya para harcaman lazım flashı adam etmek için.Zaten temiz flashlar 7 lira civarına satılıyor ucuz bir araba değil.Broadway,şahin,doğan kolay satılır flashı satmak için uğraşırsın zarar ettirir.

• Senin tavsiyen nedir 5500-6000 civarı hangi araçlar alınabilir.Kuş serisi çok kalas ve problemli geliyor bana tofaşa sıcak bakmıyorum açıkcası mazda 323 sedan aklıma yatmıştı biraz araştırınca onunda epey tuzlu olduğunu gördüm ondanda vazgeçtim araç kalmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 9 Haziran 2010; 14:52:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

quote:

Hocam valla herkez farklı birşey söylüyor hangi arabayı alcağımı şaşırdım doğrusu mazdalar tamam güzel araç ancak piyasada yaptığım araştırmalara göre çoğu parçası bulunamıyor bulunsada çok yüksek fiyatları var eski konulardan birinde gördüm araştırma yaparken adamın biri 323 sedanın far kolunu bulamadım diyor ben parçası bulunmayan ve piyasası iyi olmayan arabayı almak istemem şahsen flasha gelince sanayiye gitsek heryer broadway,flash,şahin,doğan vs. parçası kaynıyor hangi parçası bulunamıyor merak ettim doğrusu parça fiyatlarına gelirsek broaway,flash vs. araçların parça fiyatlarının tofaş kuş serisine göre biraz daha yüksek olduğu doğrudur ancak bu araçlardan daha iyi oldukları kesindir.

Flashların piyasası hiç iyi değil ki.Satması zordur.Bir kere o arabada 1721cc motor var vergisi hala yüksek.1,6 motordan sonra vergiler çok yükseliyor.1,7 motor var ama motor aslında zayıf 93 beygir artık 1,4 arabadan 110 beygir çıkarılıyor.Parça fiyatlarına gelince broadwaylerin parçaları ucuz flashlar ayrıdır.Flashların kendi parçaları pahalı olur.Birçok parçası piyasada yok zaten arka camını zor bulursun.Flashı aldın diyelim 140-150 zor yaparsın yolda dengeli gitmez savrulur 20 yaşında araba her tarafı eskimiş denge tutmaz.Ben 11 yaşında palioyla 120'yi geçmiyorum sallanıyor.Bir dünya para harcaman lazım flashı adam etmek için.Zaten temiz flashlar 7 lira civarına satılıyor ucuz bir araba değil.Broadway,şahin,doğan kolay satılır flashı satmak için uğraşırsın zarar ettirir.

temiz flash anında satılır 2 yıl önce 91 model 172 bindeki pırıl pırıl flashımı pazara çıkarttıktan 2 saat sonra 5750 liraya sattım...3-4 kişi 5500 teklif etti 2 saat içinde...ortalık 3500-4000 liraya flash kaynıyordu ve satılmıyordu aylardır...yani temizi alınır kolaycada satılır meraklısı çok...parçasıda pahalı falan değil gayet ucuzdur...sadece arka cam pahalıdır oda çıkma bulunur...vergisi en son 50 liraydı bumu pahalı? 18 yaş üstü bu araçlar vergisi ne kadar pahalı olabilirki?

• bu mazdaların kol problemı bızımkındede var 200 tl falan civarında bulamayan arkadaş ya tam gezmemiş ya da çok kücük bi şehirde izmirde falan çok rahat çıkmacıların hepsinde var arka far yanmıyor demişsin evet elektrik kronik sorun demiştim o bendede vardı gittim 45 tl ye geri vites muşuru aldım taktım artık sorunu yok
  • Araba almak ne zor işmiş :) arkadaşın biri flashın motoru güçsüz demiş o kasaya yeterde artar bile 950kg ağırlığı var o yıllara göre epeyce güçlü motoru yeni bir çok arabayı 3.vitese kadar rahatlıkla geçebilirmiş birisi anlatıyor flashla 210Km hıza çıkmış tekerler yola basmıyordu diye anlatıyor birdaha hayatta o hıza çıkmam 140km geçince araçta kontrol yok diye bahsediyordu flashtan flashtaki fren problemini bir nevi azaltmak için disk fren sistemi yapıyorlarmış reno twingonun fren sistemi uyuyormuş flash'a.İlk başta aslında broadway hastasıydım ancak o aracada modifiye fazla gitmiyor çirkin oluyor flash biraz daha iyi o yönden gidip en sonunda 131 doğan alıcaz flash falan yalan olucak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.