Şimdi Ara

Renault flash alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
100
Cevap
0
Favori
44.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk arabamı Allah nasip ederse yakında alıcam acemiliğimi atmak için ilk araç olduğu için en fazla 5.500-6000 civarı bir miktar verebilirim bir süredir araştırma yapıyorum tofaşın hiç bir aracını kesinlikle düşünmüyorum sizce broadway mi flash mı daha uygun olur flash benim için biraz daha ön planda gerek motor gücü olarak gerekte uygun devirlerde kullanılırsa broadwayden daha az yakıt tüketebilirmiş.Bu aracın parçaları ucuzmudur kronik sorunları varmıdır başıma çok iş açarmı 2.eli nasıldır kolay satabilirmiyim çünkü ilerde reno 19 yada toyota corolla almayı düşünüyorum bu konularda bilgi verirseniz sevinirim bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka araçlar varsa tavsiyelere açığım.

• hocam 6bin varsa şahin tipo filan al
    flash alma.
    brodway rni alabilirsin.
  • tofaşı aklından geçirme flash çok eski bilmem bulunurmu lada vega faln olur solenzalar vardı oda olabilir fiyat bilmiyorum renault rni olabilir

• Dediğim gibi tofaş serisi kesinnlikle düşünmüyorum bana itici geliyorlar hele kuş serisine bin basar bu araç.Tipo o fiyatta bulmak biraz zor bulsamda muhtemelen bir çok kusuru olacak flash performans olarak iyi gözüküyor ancak frenleri biraz sorunluymuş bu araçların kısacası az yaksın parçaları ucuz olsun beni yolda bırakmasın ve seri bir araç olsun istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grup vitamin

tofaşı aklından geçirme flash çok eski bilmem bulunurmu lada vega faln olur solenzalar vardı oda olabilir fiyat bilmiyorum renault rni olabilir

tofaşın ne şeyi varda aklından gecirmiycek?
  • temiz bi flash üzmez seni 2005-2007 yıllarında 35 bin km 91 model flashımı sorunsuz kullandım lpg ile yakıtı çok değildi...ama heryerini elden geçirdik neredeyse o sorun çıkarmasada güvenemedik yaptırdık...o yata araba ne kadar sağlam olur bilinmez...temiz bakımlı bulursan al ama bakımsızından uzak dur...2000 model civarı lada samara bak bence...hem parçası ucuzdur hem az yakar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Flash Neden Alınmaz
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet

temiz bi flash üzmez seni 2005-2007 yıllarında 35 bin km 91 model flashımı sorunsuz kullandım lpg ile yakıtı çok değildi...ama heryerini elden geçirdik neredeyse o sorun çıkarmasada güvenemedik yaptırdık...o yata araba ne kadar sağlam olur bilinmez...temiz bakımlı bulursan al ama bakımsızından uzak dur...2000 model civarı lada samara bak bence...hem parçası ucuzdur hem az yakar...

lada olabilir belkide ama flashlarda eskidi artık sorun cıkarmasın size.
    en iyisi lada bakmak o zaman
  • Arabaya biraz modifiye yapmayı düşünüyorum flasha daha iyi olur ladaya göre flash için seri ve bir o kadarda oynak araba diyorlar frenleri kesinlikle disk yaptırmak gerekiyormuş lada vegalarda güzele benziyor araştırmak lazım dediğim gibi acemiliğimi atmak için ucuz bir araç almayı düşünüyorum satarkende elimde kalmasın çünkü ileride model yükseltip renault 19 yada toyota corolla almayı düşünüyorum.
  • Bizim burda bi esnaf abimizde var 1,7 93 HP LPG'li.

Performansından ve yakıt tüketiminden çok memnun ve kız gibi bakar arabasına.

Onun frenleri diskti.

İşe modifiye yönünden bakıyorsanız birşey diyemem ama bir süre sonra elden çıkartmak istediğimde hemen çıkartayım falan derseniz gidin Tofaş bakın. Yedek parçası köşe başı bakkallarda mevcut
  • Teşekkür ederim satarken pek fazla acele etmem zaten lada vegalara baktım motor olarak sağlammış araç içinde işçilik kötüymüş satarkende epey zararla satarsınız diyorlar frenleri flash gibi kötüymüş ve lpg'ye %90 uyumsuzluğu varmış her ne kadar benzinde az yaksada önemli bir eksi bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Teşekkür ederim satarken pek fazla acele etmem zaten lada vegalara baktım motor olarak sağlammış araç içinde işçilik kötüymüş satarkende epey zararla satarsınız diyorlar frenleri flash gibi kötüymüş ve lpg'ye %90 uyumsuzluğu varmış her ne kadar benzinde az yaksada önemli bir eksi bana göre.

neye karar verdin?
  • Açıkcası daha karar veremedim broadway ve flash arasında kaldım modifiyede yapacağım için kafam iyice karıştı :)
  •  Renault flash alınırmı
  • Güzel araçmış flash sport nadir araçlardan :)
  • Abi acemiliği atacaksan uno al ama benzinde şehir içinde 50 kr yakıyor tüpte 300 kr şehirdışı 22-25 kuruşa kadar iniyor
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-honda-hayat-onda-44/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-accent-1997-model-hundai-coupe/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-honda-civic-1-6i/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-3-serisi-ihtiyactan-acil-satlik-e-30-kasa-3-16-bmw/detay

bu araçların flashtan daha iyi olduğu konforlu olduğu ve satarken flash kadar dğer kaybetmeyeceği kanatindeyim. ucuz parçalı olarak hyundai koydum modifiyelik olarak ve sağlamlık olarak civic koydum.. hem modifiye hem sağlamlık hemde satarkanki az değer kaybı olarak bwm koydum.

sen nasıl 5-6 verip tofaş yerine kapımda flash yatırırm diyosan . bence 5-6 verip flash yatırcağına bunlardan birini al altına. bu benim görüşüm. hayırlı seçimler.. bwm ye bak tam bir paşa paşa.. nese senin seçimin
    civice bak flasha bak bide. nese senin tercihin :D:D:D

beyin yıkama seansı:))::):)

• usta naptın bmw'nin km ucmus buna rektefe yaptırmak lazım.
    7bine filan gelir zatena arac.
    masrafa girmeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: CayaBisküviBandırdım

usta naptın bmw'nin km ucmus buna rektefe yaptırmak lazım.
    7bine filan gelir zatena arac.
    masrafa girmeye gerek yok

ilanlan temsili fikir amaçlıdır. ilandaki şehre git ilandaki aracı bul anlamında konulmamıştır.

bu marka ve bu kasaları flashın yanında düşünebilirsin anlamında.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-323-broadwaya-benzemezzz-aslan-parcasiiiii/detay

Mazda 323'lerede bakın derim.

En azından yol tutuşu iyi ve en sorunsuz olan araçlardan biri o paraya belkide en sorunsuzu.

4 cam otomatik

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.