Şimdi Ara

*** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu *** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.291
Cevap
101
Favori
1.325.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben de bundan almayı düşünmüştüm... Beni geçtin
  • USB ile ilgili yeri hakkında bu olsa gerek. Sport tourer fotolarından alıntı.

*** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu ***
  • USB olayını kendimiz de ekleyebiliriz aslında... Sonuçta teybin böyle bi özelliği var demekki. akıllı bi elektronikçi tanıdığı olan bu işi yaptırır. Atla deve değil bu işler... bakma biz bilmiyoruz
  • Ankaradan bana verilen kılıf çok hoş 2 kartada verdiler...
    Cüzdan gibi

ayrıca arka camlarda karttan kapatılabiliyor 4ü birden kapatılıyor yani sadece önler değil...

*** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu ***
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

USB olayını kendimiz de ekleyebiliriz aslında... Sonuçta teybin böyle bi özelliği var demekki. akıllı bi elektronikçi tanıdığı olan bu işi yaptırır. Atla deve değil bu işler... bakma biz bilmiyoruz

servis bu bağlantıyı yaptığına göre bu özellik mevcut olmalı.
  • yapıyo mu ki? onu bilmiyorum...
  • ben özellikle M3 lerde yaptığını biliyorm ama ücret yüksekdi.
  • USB connection box hemen hemen tüm renault orijinal teybi olan araçlara bağlanabilir. Araç radyonuzun CD changer çıkışına bağlanır ve araç USB yi 6 cd changer olarak görür. 350 tl civarında fiyatı vardır. Renaultun orijinal aksesuarıdır. Orijinal cd changeri olan araçlara bağlanmaz.
  • Yuhhh 350 TLmi

az daha üstüne koyup Pioneer teyp alıyosun zaten

onun maliyeti olsa olsa 3-5 TL falandır...
  • m saltık bi sorum var bu forumda yeni konu açtığımızda nasıl sileriz
  • Fiyat düşmüş mü ne, bir ara 400TL den bahsediliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkangel025

m saltık bi sorum var bu forumda yeni konu açtığımızda nasıl sileriz

silemezsin sadece başlığı ... falan yaparsın içeriğini değiştirisin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkangel025

m saltık bi sorum var bu forumda yeni konu açtığımızda nasıl sileriz

adminlerden rica edebilirsin

Onu bırakın da şu bombaya bakın... Hani geçen hafta "akü şarjı düşük" yazısı çıkmıştı. Dalga geçmiştik falan. Kılavuzu tekrar okumuştum. "Yol bilgisayarı"n daki uyarı mesajılarında böyle bir tane yok. Zaten çalışan arabadan akü uyarısı almak garip gelmişti. O amaçla bluetooth bağlantısı yaptığım Omnia 2 PPC'imin şarjını iyice azalttım. Araca bindim ve radyoyu açtım ve yine o uyarı. "Akü şarjı düşük". %15'in altında batarya uyarısı veren Omnia 2'nin batarya bilgisini veriyor yani. Demiştimya sinyal seviyesini gösteriyor, şarj bilgisini neden vermesin. Dalga geçmiştik ama Renault utandırdı bizi...

Zaten dikkat edersek bu uyarı radyo ekranında geliyor, yol bilgisayarında değil... Valla helal olsun, ne diyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: huey

Telefonunuzun sarji dusuk olabilir onun uyarisidir o aku dedigine bakmayin ;)

Soylemiştik zaten
  • hayırlısı... aracı ilk teslim alırken akü şarj oluyor uyarısı vardı ama o yol bilgisayarı ekranındaydı. Demek türkçeye çeviren arkadaşlar "akü" diye çevirmişler...

neyse olay netleşti...
  • USB kutusu için 350 tl gereksiz bence. Parayı sokakta mı buluyoruz. Ben ipod için 2ye 1 uçlu aux kablo aldım d&rdan 30 TL ye. Gayet güzel çalışıyor, ses kalitesinde azalma vs yok. Daha ucuza da bulunabilir başka yerlerde.

Bu arada fluence ve meganeları daha çok görmeye başladım İstanbul sokaklarında. Megane sportif, Fluence oturaklı araç isteyenler için piyasadaki en taze, güzel modellerden.
  • çok pahalı, harici bağlantı yapmak mesele değil de, iş teybin kumandasıyla bağlanan cihazı kullanabilmek... USB'nin o avantajı vardı... Neyse yurtdışından araştırmalar yapacaz heralde
  • Arakadaşlar merhaba,

Ben de cumartesi günü fluence privilege dizel siparişi verdim. İnşallah ocağın ilk haftası teslim alacağım.
    Kafama takılan bir şey var. Sanırım bu başlığın yukarılarında bir yerlerde bir arkadaş dikkat çekmişti ama cevabını göremedim.
    Fluence'lerin orta havalandırma ızgaralarının kapatma düğmesi yok. Kullanan arkadaşlar eksikliğini hissettiler mi ya da bu mesele farklı bir şekilde halledilmiş mi?

Murat
  • Klima üzerindeki off tuşuyla tamamen kapanıyor sistem. Ben bugüne kadar kullandığım hiçbir aracımda o ızgaraları kapatmadım zaten. Ne yaz ne kış... Hem yazın hem de kışın havalandırmayı bir şekilde kullandığım için bana çok bi esprisi yok.

O yüzden "beni" rahatsız eden bir durumu olmadı...

Hayırlı olsun aracınız. Tanıdıkça daha da hayran kalacaksınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

Klima üzerindeki off tuşuyla tamamen kapanıyor sistem. Ben bugüne kadar kullandığım hiçbir aracımda o ızgaraları kapatmadım zaten. Ne yaz ne kış... Hem yazın hem de kışın havalandırmayı bir şekilde kullandığım için bana çok bi esprisi yok.

O yüzden "beni" rahatsız eden bir durumu olmadı...

Hayırlı olsun aracınız. Tanıdıkça daha da hayran kalacaksınız...

Teşekkürler.

Ancak yine de bir eksiklik olduğunu kabul etmek gerek. Misal, yeni meganlarda var.

Diğer yandan arabayla ilgili tecrübelerinizi okuyunca kalbim ferahladı. Çünkü malum, yeni kasa araçlarda, bilhassa ilk serilerde tasarım hataları olabilir. Sağından solundan sesler gelir vs. Misal bende 2006 Megan Sedan vardı, 110 km'yi geçince bazı bölgelerden rüzgar sesi gelirdi. Arnavut kaldırımı yollardan geçince bitakım çıtırtılar duyardım. İnşallah bunda böyle problemler olmaz.

Nereye yazdığımı bileyim diye yukarılara şöyle bir göz attım ve ister istemez gözüme bagaj problemi çarptı. Ne yalan söyleyim, ben 3 yıl kullandığım eski arabamın bagajının nasıl açıldığını hatırlamıyorum. Fluence'in bagajının bu şekil olması iyi görünmeyebilir ama bence bir izahatı var. Bu şekil olunca, bagaj ağzının hemen hemen tamamını kullanma imkanı oluyor. Direk kitap gibi açılması durumundan daha kullanışlı olur kanaatindeyim.

Hayırlısı bakalım..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.