Şimdi Ara

*** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu *** (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.294
Cevap
101
Favori
1.329.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bu paspaslar kaliteli bende aracımı alır almaz aynısından almayı planlamıştım. bej döşemeyle de uyumlu oluyor. önceki bir aracımda kullanmıştım bunlardan.4 sene kullandım.ayakkabının topuğundan vs delinme olmadı.
  • hepsiburada'da bi paspasa elemanın biri yazmıştı, 2 günde delindi

nasıl bir ayak var sende arkadaşım yaa, hiç öyle delinebilecek gibi birşeye benzemiyor. Ağır ztn, az önce kargodan geldi, dedim ulen bu yakıt tüketimini arttırır

güzel oldu, sağ arka paspasın, sağ ön ucunu biraz kesecem sadece, sağ ön koltuğun rayına denk geldi. Zaten kesmek iiçin yerleri de bırakmışlar...

Hoşuma gitti. koku yapacak gibi de görünmüyor, onu da yazarım. 1-2 güne belli olur...

Büyük olmasında ve şaft üstü parçası olmasından dolayı tercih etmiştim, gayet başarılı... Ön kısımdakiler her tarafı kaplıyo fazla fazla... Hatta sürücü tarafında sol ayak dayama yerine bile geliyor. Fotoğraf çekerim, koyarım...

Bir diğer tercih nedenim ise, açık renkli olduğu için kir göstermemesi. Siyahı yıkıyosunuz, sonra ayak basılınca rengi kalmıyo. O yönden de güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msaltik -- 23 Aralık 2009; 10:19:15 >

• şu arabayı verseler bende hemen alacam aynısından..adamlara vergi falan umrumda değil çarşamba verin dedim aracı daha yeni trafik işlemlerine başlamışlar.cumaya belki diyorlar. cuma vermezseniz almam arabayı diye bi blöf yaptım ama inşallah görmezler blöfümü :) nede olsa araba yok millet almak için sırada bekliyor. adamların umrunda olmaz. bekliyoruz bakalım, hayırlısı artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: coyoote

şu arabayı verseler bende hemen alacam aynısından..adamlara vergi falan umrumda değil çarşamba verin dedim aracı daha yeni trafik işlemlerine başlamışlar.cumaya belki diyorlar. cuma vermezseniz almam arabayı diye bi blöf yaptım ama inşallah görmezler blöfümü :) nede olsa araba yok millet almak için sırada bekliyor. adamların umrunda olmaz. bekliyoruz bakalım, hayırlısı artık..

hayırlısı olsun arkadaşım, sabredemiyor insan tabi
  • abi fotolarınızı göremedik daha merak ediyoruz renk nasıl falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ginobili05

abi fotolarınızı göremedik daha merak ediyoruz renk nasıl falan

bana mı yazdın, gönderdimya...

*** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu ***

Büyük boyut için link

http://img51.imageshack.us/img51/7617/dsc3878.jpg

çok fotoğraf çekemedim, yağmur falan... Şu paspasların da fotolarını çekecem söz.... Maksat vatandaşa faydamız olsun

• şimdi stw alımı konusunda diğer konuyada yazdım stwyi alıyorsan bieneceksin yani 2 yıl sonra nasıl gider diye düşünürsen git binek al standart türk insanı gibi :D
    yani ikinci el pek tad vermez stwlerde ...

fluence ile tourer kıyaslaya bilirim şimdi ön koltuğa oturup koltuğu kendime göre ayarladığımda arkaya geçerim ben hep böyle aparım mesafe ayarını ve arkadaki rahatlığı 1,79 boy olunca normal diyorum şartlara tourerde arkadaki diz mesafesi fluenceye göre biraz daha geniş ama fluence dar anlamında dğeil hb ile fluence aynı boyutlarda tourer arka mekanı biraz daha geniş rahatlık olarak hepsi rahat boyut olarak fark az var ancak türk işi olan hb lerde 2 cm geri çekilecekti koltuklar ona bakmadım ...

fluencede gözüme takılan tek olumsuzluk bagaj demiriydiki ağzına kadar tıka basada doldurmayın kardeşim :D
    konsol konusunda katılamayacağım zevk meselesi tabide :D
    ben dijitale bayıldım önceki aracım analogdu zaten bide bunu deneyelim tek olumsuzluk kaç basıyor bu diyemiyosun kadran yok ya :P

paspas konusunda ise bende benzer paspaslardan aldım saltık
    carrefour da 59 tlye aynen orta bariyeri var arkada aynı sorunu yaşadım bende sağ arka biraz uzun geldi kesmeye kıyamadım biraz ittir kaktır altına soktum birazını şu olay oluyor tam ayak hizasına aldımmı şöför mahalini debriyaja basınca pedala geliyor huysuzlandım az öne itince düzeliyor.

koku yok 1 aya yakındır kullanıyorum buble marka sanırım benimkide havuzlu olması alıcaklar dikkat çünkü döşemeye sızmamalı bişey .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colombus54 -- 23 Aralık 2009; 19:27:34 >

• Merhabalar. Ben şimdilik Coupe'den vazgeçtim. Ama forumu daima takip ediyorum. Az önce Anamur'da biri full (sadece deri koltuk yok) Megane Coupe siparişi vermiş. Renk olarak beyaz renk seçmiş. Haftaya gelecekmiş. Haftaya fotolarını eklerim artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: colombus54

şimdi stw alımı konusunda diğer konuyada yazdım stwyi alıyorsan bieneceksin yani 2 yıl sonra nasıl gider diye düşünürsen git binek al standart türk insanı gibi :D
    yani ikinci el pek tad vermez stwlerde ...

fluence ile tourer kıyaslaya bilirim şimdi ön koltuğa oturup koltuğu kendime göre ayarladığımda arkaya geçerim ben hep böyle aparım mesafe ayarını ve arkadaki rahatlığı 1,79 boy olunca normal diyorum şartlara tourerde arkadaki diz mesafesi fluenceye göre biraz daha geniş ama fluence dar anlamında dğeil hb ile fluence aynı boyutlarda tourer arka mekanı biraz daha geniş rahatlık olarak hepsi rahat boyut olarak fark az var ancak türk işi olan hb lerde 2 cm geri çekilecekti koltuklar ona bakmadım ...

fluencede gözüme takılan tek olumsuzluk bagaj demiriydiki ağzına kadar tıka basada doldurmayın kardeşim :D
    konsol konusunda katılamayacağım zevk meselesi tabide :D
    ben dijitale bayıldım önceki aracım analogdu zaten bide bunu deneyelim tek olumsuzluk kaç basıyor bu diyemiyosun kadran yok ya :P

paspas konusunda ise bende benzer paspaslardan aldım saltık
    carrefour da 59 tlye aynen orta bariyeri var arkada aynı sorunu yaşadım bende sağ arka biraz uzun geldi kesmeye kıyamadım biraz ittir kaktır altına soktum birazını şu olay oluyor tam ayak hizasına aldımmı şöför mahalini debriyaja basınca pedala geliyor huysuzlandım az öne itince düzeliyor.

koku yok 1 aya yakındır kullanıyorum buble marka sanırım benimkide havuzlu olması alıcaklar dikkat çünkü döşemeye sızmamalı bişey .

SW yoktu burda binip bakamadım, geldiği zaman bakarım. Sedan araçtan avantajı olmak zorunda zaten, yapısı gereği. Yalnız diz mesafesini bilemiyorum. Sonuçta Fluence diz mesafesi fazla fazla yeterli. SW yapısı gereği biraz daha geride olabilir, bişe diyemiyorum ama o da olsa olsa 2-3cm civarıdır sanırım.

paspası kesmeye kıyamamane gerek yok, adamlar ztn kesilebilsin diye orda boşluklu yer bırakmışlar... markaya özel değil çünkü bunlar. Bu aldığımın havuzları baya derin. ve paspas ağır, oynamaz yani. Hatta oynamıyor. bu akşam baktım. şu sol ayak dayama yerini kapatması da güzel oldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: cat33

Merhabalar. Ben şimdilik Coupe'den vazgeçtim. Ama forumu daima takip ediyorum. Az önce Anamur'da biri full (sadece deri koltuk yok) Megane Coupe siparişi vermiş. Renk olarak beyaz renk seçmiş. Haftaya gelecekmiş. Haftaya fotolarını eklerim artık...

Merhaba.Hocam bende uzun süredir forumu takip ediyorum.Öğretmen olduğunuzu biliyorum o yüzden hocam dedim Otomobillere '' aşırı '' derecede ilgim olduğu için sürekli foruma bakıyorum. Ne yazıkki arabamız yok. Sizinde Megane Coupe sahibi olmak istediğinizi biliyorum. Valla ne yalan söyleyim bende arada sizin Coupe' yi merakla bekliyordum. Ama yolunda gitmeyen bazı şeyler olmuş galibaa.. Geçmiş olsun. İnşallah istediğiniz arabaya sahip olursunuz. Bişey dikkatimi çekti. FLUENCE Privilege modelinde bile mercekli far yok opsiyon olarak sunmuşlar. Renault biraz ayıp etmiş gibi .. bu farlar arabayı çok yakışıklı gösteriyo yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: cat33

Merhabalar. Ben şimdilik Coupe'den vazgeçtim. Ama forumu daima takip ediyorum. Az önce Anamur'da biri full (sadece deri koltuk yok) Megane Coupe siparişi vermiş. Renk olarak beyaz renk seçmiş. Haftaya gelecekmiş. Haftaya fotolarını eklerim artık...

deseydin ben çekerdim sana bol bol beyaz coupe... ama şunu söyliyim, bu aracın rengi lansman rengi...
  • evet abi senden istedim arkadaş üyeliğini açmış pcden girince direk benim üyelik açılıyordu o yüzden yazmıştım şimdi farkettim ki onun üyeliğinden yazmışım mesajı merak ediyorum arabayı bu renk gerçekten güzel duruyor bugün füme gördüm ama pek yakıştıramadım...
    quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

quote:

Büyük boyut için link

çok fotoğraf çekemedim, yağmur falan... Şu paspasların da fotolarını çekecem söz.... Maksat vatandaşa faydamız olsun

• @ msaltik ;

Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız kullanın inşallah.

Fluence bizim buralarda da tek tük artmaya başladı,bence modern bir tasarımı var; rüzgarın ve suyun zamanla yuvarlaklaştırdığı taşları andıyor bana, sadece bazen yüksek oluşu sırıtabiliyor,bu durumda Renault gibi Türkiye yollarını iyi tanıyan bir firmanın haklı uygulaması bence.

Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

@ msaltik ;

Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız kullanın inşallah.

Fluence bizim buralarda da tek tük artmaya başladı,bence modern bir tasarımı var; rüzgarın ve suyun zamanla yuvarlaklaştırdığı taşları andıyor bana, sadece bazen yüksek oluşu sırıtabiliyor,bu durumda Renault gibi Türkiye yollarını iyi tanıyan bir firmanın haklı uygulaması bence.

Selamlar.

teşekkür ederim,

ayrıca tespitin yine doğru
  • Arkadaşlar benim merak ettiğim bi konu var İstanbuldaki renault acar bayiinden megane 3 aldım şuan için çok memnunum aracın içinde bir koku var yeni araba kokusu gibi değil ama çok güzel bir koku parfüm gibiDaha önce yeni renaulta sahip olmuş bir arkadaşımda renaultların böle koktuğunu söyledi dünde o bayiiden bi kauçuk paspas aldım daha doğrusu renault symbol'ün içinden çıkarıp verdiler o paspas dahi öyle kokuyor bi daha gittiğimde sorucam ne olduğunu.Meyve gibi kokuyor ama anlamadım

Bu konuda bilgisi olan varmı bu renaultlar ne kokuyor

• merhaba forumunuza yeni girdim bu başlığı gördüğüme sevindim
    bende fluence 1.5 dci privilige 105 bg lik, xenon +ESP paketlisini aldım. ama daha araba elime geçmedi .kısmetse ocak ayında geçicek.bende sabırsızlanıyorum uzun yolda şunu denemek için arabam gelince bende resim paylaşabilirim.negatif yönlerini biliyorum ama yinede hoşuma gitti araba ve aldım.genişliği yeni model olması ful olması nedeniyle aldım.kullandıktan sonra fikirlerimi sunarım.
  • Evet, Megane Coupe'nin en güzel rengi, lansman rengi. Alacak olsaydım, o rengi alacaktım. Nasip bakalım. Belki istediğim özellik gelir ve babam da iyileşirse alırız belki.......

Bu arada, satılık bir tane coupe ilanı var. Görmeyen ve almak isteyen varsa ekliyorum:

• quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

quote:

Büyük boyut için link

Valla iyi olur resim çekmen bende aşağıdaki paspası almayı düşünüyorum fiyatda uygun.Sana kargo kaç günde ulaştı.

http://www.hepsiburada.com/brees-universal-ekonomik-s.-ustlu-kaucuk-paspas/productDetails.aspx?CategoryId=26021&productId=othkm1002

• biraz gecikti dostum, temini uzadı sanırım...

Bu arada Fluence 16" jantlı lastiklerim için aşağıdaki zinciri aldım, onun da denemesini az önce yaptım. Başarılı

http://www.hepsiburada.com/modacar-x-tip-takmatik-patinaj-onleyici-zincir-600029-grup-10/productDetails.aspx?categoryid=264013&productid=otm600029

Paspasların fotosunu da çektim, birazdan yollıcam.

daha ne yapsın şu kardeşiniz...

• Evet paspaslarımın fotoğrafları...

Önce küçükler

Ve büyük boyları...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.