Şimdi Ara

*** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu *** (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.295
Cevap
101
Favori
1.330.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanmayınca anlaşılmıyor gerçektende. Xenon'lu araç kullanırken insanın gözü hiç yorulmuyor. Çok fazla gece yolculuğu yaptığım için biliyorum, halojende ister istemez gözü kısıyorsun daha iyi görmek için. Xenon'da ise neredeyse gündüz kadar rahat kullanabiliyorsun. Ama yine belirtiyorum, doğru ve kaliteli Xenon ile.
  • Ancak xenon taktıranların çoğu görüntü için taktırıyor. Ben pek şehirler arası yolculuk yapmam. Gece ise hiç yapmam. Normal farlar benim gibi sürücüler için yeterli bu durumda. Xenon sadece süs kalır. Hele farların bir kısmı sarı bir kısmı xenon olanlar oldukça komik gözüküyorlar bence.
    Bunların dışında gözlerimizi kör eden kalitesizin önde gideni farlara sahip olanlar var. Bunlar genelde ucuz eski arabalara ve servis araçlarına taktıranlar, Xenon falan değil floresan mübarek.
  • http://www.fluencebirblogolsa.com/

http://www.renault-safety.com/tr/#home

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colombus54 -- 25 Aralık 2009; 18:10:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caldexter

Ancak xenon taktıranların çoğu görüntü için taktırıyor. Ben pek şehirler arası yolculuk yapmam. Gece ise hiç yapmam. Normal farlar benim gibi sürücüler için yeterli bu durumda. Xenon sadece süs kalır. Hele farların bir kısmı sarı bir kısmı xenon olanlar oldukça komik gözüküyorlar bence.
    Bunların dışında gözlerimizi kör eden kalitesizin önde gideni farlara sahip olanlar var. Bunlar genelde ucuz eski arabalara ve servis araçlarına taktıranlar, Xenon falan değil floresan mübarek.

Zaten belirtmiştim kötü xenon karşıdan geleni hem kör hem de günahkar yapar. Ama çok uzun yol yapanlar için paraya kıyıp iyi bir Xenon almak şart bence.
  • ben kışın karanlıkta gidiyorum akşamları. Kullanışlı olabilir. gözün yorulmaması olayı önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colombus54

http://www.fluencebirblogolsa.com/

http://www.renault-safety.com/tr/#home

o bloğa ben de yazıyım, nerden yazılıyoki

güvenlikle ilgili siteyi geçen senelerde seyretmiştim. İnsan güven duyuyor tabi. O videoda en çok, eski testlerden arabanın camından çıkan bi adam varya o hoşuma gitmişti...

• usb bağlantısı olmaması başlangıçta benide rahatsız etmişti ama ceptel üzerinden bluetooth la dinlemeye alıştım.
    Tabii teli araç şarjzına bağlamak şartıyla

quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

valla fırsatım olmuyo... başıma geldikçe bakıyorum, araştırıyorum artık... evlendik böyle olduk. Kısmet olur da çocuğumuz da olursa o zaman ne hale düşeriz kim bilir

Allah bilinçsiz tüketici yapmasın bizi

Cd olayını ben pek sevemiyorum, çünkü yazıyosunuz bi cd, atıyosunuz şarkıları, yeni albüm varsa, sevmeyince kalıyo, tekrar bi daha yapmak lazım. Yada bazı şarkıları elemek lazım. Kapasite sınırlı zaten. Ben bi de 320'lik mp3'leri seçiyorum. daha da azalıyo şarkılar. o yüzden USB işi olsa güzel olacaktı ama o da eklense bile çok pahalıymış. Yurtdışından nasıl baktırılır onu da bilmiyorum. Arasıra getirtme şansım oluyor. O tarz ürünlerde ekle-çıkar sil değiştir işlemleri güzel, kolay ve kapasite sınırı yok...

Tabi telefondan kullanmak bataryayı nasıl etkiler o da var

D90 da güzel, keşke D40'ın keskinliğini aratmasaydı, tadından yenmezdi...

• VAy beeeeeee, şu arabaya hala çamur atanlar var bi de

Varsın camlar kapanmasın
  • Akşam dönüşte rodaj km'sini geçtiğim için aracı bi yoklıyayım dedim. 5 kişiydik. 150'ye kadar çıktım sadece. Hızlı kullanmam zaten. 150 bile bana 200-250 gibi geliyo. Arabada 150 ile gittiğimi gösteren tek bir şey vardı, o da kesikli şeritlerin daha çabuk geçtiğini görmem

Bu nasıl bir sessizliktir arkadaş. Clio3'üm sessiz diye övünüyodum ama bu uçmuş artık.

Araç henüz 1600'lü km'lerde, yani motor ham... 5 kişi de olmasına rağmen 150km hıza çıkma hızı beni mutlu etti. Kaçışları falan çok iyi. Hele düşük viteslerde... Motor verimli hale gelince çılgın olur.

Müthiş keyif alıyorum aracımdan, hele hele, motoru durdurup inecekken, bütün ışıkların yavaştan yanması mükemmel bir his... Sinema salonu gibi. VIP hissi veriyor

• msaltik valla yakışır arabanın zevkini çıkar
    rodaj km si kaçtır bu km arasında nasıl kullanmamız gerkiyor yani kaça çıkmayacağız bilgi verirsen sevinirim
    senin anlatımlarınla birşeyler öğreniyoruz bizimki daha gelmedi
    .
  • ben bundan önceki diğer iki aracımda da rodaj kurallarına uydum. Benzinli ve dizelde devir ve hız olarak fark var. Benzinli için 3000-3500 devirin ve 130km/h'ın aşılmaması söyleniyor. Dizelde ise sadece devir olarak bi sınırlama yapılmış. 2500 d/d 'ın geçilmemesi tavsiye ediliyor. Ayrıca her ikisi içinde uzun süre sabit aynı hızda kullanılmaması. Ani hızlanmalardan kaçınılması gerektiği söyleniyor.

Benzinli için 1000km, dizel için ilk 1500 km'de bunlara uyulması isteniyor. Bu km'lerden sonra araç daha özgür kullanılabilir ancak motorun asıl performansını benzinlilerde 3000km, dizellerde 6000km sonunda göstereceği söyleniyor. Bunlar kılavuz bilgileri... Ben önceki benzinli ve dizel Clio3'ümde 10.000km'de bariz farkı hissetmiştim...

Ben zaten 90-100 arası kullanırım aracımı, doğuştan rodaja uygunum

Benim rodaj bitti, şimdi arada bi yoklarım motoru, sağır kalmasın. Yüksek devirleri bi görsün.

başka yardımcı olacağım şeyler olursa yazın, elimden geldiğince paylaşırım

• quote:

Orijinalden alıntı: hipnozz

usb bağlantısı olmaması başlangıçta benide rahatsız etmişti ama ceptel üzerinden bluetooth la dinlemeye alıştım.

yukarıda sorduğum sorunun cevabı "evet"miş. bunu duyduğuma sevindim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [mra]

quote:

usb bağlantısı olmaması başlangıçta benide rahatsız etmişti ama ceptel üzerinden bluetooth la dinlemeye alıştım.

Telefondan muziği nasıl dinliyoruz bende aracımda telefonu bağlıyorum bluetoothla gelen ve yapılan aramalar için aynı zamanda sesli komutlarıda kaydettim fakat o muzik işini nasıl yaparım bi anlatabilirmisiniz?

• quote:

Akşam dönüşte rodaj km'sini geçtiğim için aracı bi yoklıyayım dedim. 5 kişiydik. 150'ye kadar çıktım sadece. Hızlı kullanmam zaten. 150 bile bana 200-250 gibi geliyo. Arabada 150 ile gittiğimi gösteren tek bir şey vardı, o da kesikli şeritlerin daha çabuk geçtiğini görmem

Bu nasıl bir sessizliktir arkadaş. Clio3'üm sessiz diye övünüyodum ama bu uçmuş artık.

Araç henüz 1600'lü km'lerde, yani motor ham... 5 kişi de olmasına rağmen 150km hıza çıkma hızı beni mutlu etti. Kaçışları falan çok iyi. Hele düşük viteslerde... Motor verimli hale gelince çılgın olur.

Müthiş keyif alıyorum aracımdan, hele hele, motoru durdurup inecekken, bütün ışıkların yavaştan yanması mükemmel bir his... Sinema salonu gibi. VIP hissi veriyor

Valla ne yalan söyleyim ben de heyecanla bekliyorum :)

• sesli komutu da bakacaktım, neyse bugün oynarım biraz.

Telefon görüşmelerinde karşı tarafa ses derinden geliyomuş gibi gidiyomuş. Yani biraz sesli konuşmak gerekiyor. onun dışında sistem çok güzel düşünülmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

Orijinalden alıntı: [mra]

quote:

Telefondan muziği nasıl dinliyoruz bende aracımda telefonu bağlıyorum bluetoothla gelen ve yapılan aramalar için aynı zamanda sesli komutlarıda kaydettim fakat o muzik işini nasıl yaparım bi anlatabilirmisiniz?

Aslında telefonu eşleştirdikten sonra ek bir şey yaptığımı hatırlamıyorum. Radio/CD/HariciBağlantı gibi bir seçenek var ordan Harici Bağlantıyı seçiyorum ve Benim telin adı ekrana geliyor. "ok" ye bastığımda telefondaki listem çalmaya başlıyor.

Birde telefonda bluetooth 2.0 desteği olması gerekli olabilir buda tellerin hepsinde var sanırım.

• Arkadaşlar, telefondaki MP3'ün nasıl çalıştırılacağını ve telefon rehberindeki bir kayıda nasıl sesli atama yapılacağını gösteren bir video çektim.

Sizlerle paylaşacam. Eve yeni geldim, dinlenip hazırlamaya başlarım

Haaa gerçi ben liste çaldırma şeklinde yapmadım. Bağlantı kurulunca "Audio Track" diye bi yazı çıkıyo. Telefondan seçip oynatıyo...

Hmmm benimki aradığımız şey değil sanırım. Ama bu Audio Track yazısı çıkınca başka müdahale edemedim ki???

neyse biraz daha kurcalıyayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msaltik -- 26 Aralık 2009; 18:31:14 >
  • quote:

Hmmm benimki aradığımız şey değil sanırım. Ama bu Audio Track yazısı çıkınca başka müdahale edemedim ki???

Ama yaklaşmışsın. 1'i çalan, 5'i de çalar :)
  • playlisti çalmak problem değilde, ekranda görebilmiş mi diğer arkadaş? yoksa benim yaptığım gibi mi yapmış acaba...

haybeye uğraşmıyım yüklicem diye
  • Evet arkadaşlar ilk videomu yükledim...

Sesli arama için atama yapılması işlemi... Hayırlı uğurlu olsun...

http://www.metacafe.com/watch/3935853/fluence_sesle_arama/
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.