Şimdi Ara

*** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu *** (656. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.291
Cevap
101
Favori
1.325.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 654655656657658
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyat farkının bu kadar fazla olmasına şaşırdım açıkcası.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eski kasalara mercekli far takabilirmiyiz tamamen fark değişimi olmadan

• Ankarada baskı balata değişim için iyi ve uygun fiyatlı usta önerisi var mıdır? Pahalı olacağı için mecburen taksit yaptıracağım bu nedenle akbay dan almayı düşünüyorum ama Parça için de tavsiye alabilirim.

Ddt4all dan baktığımda 1. Balata 10.6mm, 2. De 10.7 görünüyor. Ustalar bunun balata kalınlığı olduğunu söylese de inanmıyorum çünkü bence bu baskının kaç mm ilerledikten sonra bastığı. Yni 10mm balata kalınlığı değil. Sıfır balatada ilk kavrama noktasının ne olduğunu bilsem tam yorum yapacağım.

Aslında kalkışta Titreme vs hiç bir problemim yok ancak 5. Viteste rampada veya gaza basınca 1800-2100 aralığında kaçırıyor 3500 üzerinde çekiş kayboluyor diğer viteslerde sorun yaşamıyorum. 230000 de 2011 privelege.

Gecişlerde gacırtı ses vs yok çatalsız değiştirsem problem olur mu bilmiyorum namıssız çok pahalı ya. Aracı aldığım günden beri içinde saatli bomba😁.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

Geçmiş olsun, yetkili servisler maalesef böyle.

Akbay da bakmış olduğunuz bire bir servisin kullandığı orijinal malzeme tabiki buradan orijinal kompresörü alarak sanayide montajını yaptırın, sanayide eski kompresörünüzü tamir bile edebileceklerini size söyleyebilirler ama uzun ömürlü olmaz aracı satma niyetiniz yok ise yenisini alıp taktırın. klima radyatöründe çatlak patlak yok ise onu da söktürüp temizletin montaj yapılacak yerde.

Geçen yıl sizin referansınızla renaulttoptancısı adlı siteden parçalar almıştım. Fiyatı çok pahalı bizim orada 20 tl bile diyenler oldu ama aracıma taktırdığımda usta bile sen bunları nereden buldun diye hayretler içindeydi, bende birinden hediye geldi demiştim.  *** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu *** 

Bakım zamanım yaklaşıyor, yine aynı yerden parçaları alacağım ama bu sefer mazot filtresi de dahil. Yağı da ilk kez liqui moly kullandık ve aracın titremesi yok oldu halen daha öyle. Ancak yol bilgisayarında bakıma kalan 20 gün yazdığı için yıl olarak değiştirmem gerekiyor. Tavsiyeniz için halen daha sizi anıyorum, tekrardan teşekkür ederim.

• Doğru yerdemiyim bilmiyorum,

2012 Z-FLUENCE EXTREME EDITION 1.5 DCI aracım var.

Park Sensörü çalışıyor (telefonla test ettim),

ancak hoparlör (buzer) sesi gelmiyor.

Buzer (hoparlör) bu model aracın neresinde?

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan_efe

Fluence ile ilgili 2 sey yazicam 1.si dizel oldugu icin motor sesi, 2. Si ise dusuk yakit tuketimi, ortalama tuketimim 6 litre idi. Ailecek cok keyifli kullandik...
    Corolla ile ilgili ilk 3 izlenimim, 1. Si yuksek yakit tuketimi ortalama yazmiycam... 2. Si sessizlik (fluenceden sonra en cok hissettigim) 3. sü kocaman bir tablet ve cocuklar icin kurcalamakla 1 haftadir bitmeyen bir suru farkli ozellik...
    Edc sanzumandan sonra cvt sanzuman da ayri bir kullanim deneyimi...
    Ikisi de tr üretim bu nedenle tercihlerimde bunlar etkili oldu...

Beyler selamlar,

6 ay önce satıp toyota corolla ya geçmiştim, dün tekrar satıp fluence ile aranıza döndüm.

Bıraktığımız yerden devam, bu sefer 2016 touch plus edc ile aranızdayım sattığım araç 2016 touch edc idi, ikisi de 100.000 km de :) bu nedenle bıraktığım yerden döndüm diyebilirim.

Bu araçta anahtarsız çalıştırma var,

100.000 Km olmuş ama triyer seti değişmemiş, @sabitkale hocam bana akıl verirsen çok sevinirim. 100.000 km bakımında neler alayım birde fren hidroliği ni de değiştireyim diyorum. (80.000 km de servis fren hidroliği değiştiriyordu)

triyer seti, başka neler değişecek ? hepsini orjinal nerden alayım senin yönlendirmenle ilerlemek isterim. Saygılar.

Sağlıklı günler.

• sabitkale kullanıcısına yanıt
    C3 lu yag koysak ne olur merakimdan soruyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elinizdeki araçların değerini bilin... :)

Aşağıda Benzinli 1.6 motor corolla otomatik aracımın (EX) geçen hafta 3 gün istanbul ümraniyeden ataşehir'e gidiş için yakıt verilerini göreceksiniz. okullar açıldı, km de 1 TL ye çıktı benim aracın tüketim değeri, bende hemen sattım, bu ne ya 200 TL benzin alıyorum 200-230 km yol gidiyordum...

*** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu ***

• volkan_efe kullanıcısına yanıt
    Kac model bu corolla hocam

• secovaleo S kullanıcısına yanıt

2020 1.6 Dream multidrive 9.000 km de aldım 15.000 km de sattım.

Bu arac icin o yakitlar normal hocam o konforuda fluancede bulamassiniz

• Bu araclara led far ampul oneriniz varmi marka model belirtirseniz gece siste ve yagmurda sikinti cikarmayack urun varmi somdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secovaleo -- 18 Eylül 2021; 18:0:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secovaleo

Bu arac icin o yakitlar normal hocam o konforuda fluancede bulamassiniz

bence anormal, o nedenle yanlış bir tercih yaptığımı anladım ve sattım, (bu arada 1.6 motor sıradan binek sedan bir japon arabasının 100 km de 11 litre yakmasının nesi normal o da ayrı bir konu)

Konfor derken? sessizlik, tablet ve vites konusunda haklısın ama bunun için bence değmezdi. sattım gitti... yeni sahibine hayırlı olsun :)

Hocam yakit konisinda fransizlari gecek bir marka yok dizelde ayrica sizin arac 1.6 yaklasik 125 beygir ve 3 silindir sanirim 1.250 kg civarinda kiyas yapmak bile yanlis olur ayrica japon araclar motor en az sorun yasayacaginiz araclardir yeni city inceleyin japonlar fransizlara gore sadece vites motor degil konfor ontakim suspansiyon olarakta ondedir

• quote:

Hocam yakit konisinda fransizlari gecek bir marka yok dizelde ayrica sizin arac 1.6 yaklasik 125 beygir ve 3 silindir sanirim 1.250 kg civarinda kiyas yapmak bile yanlis olur ayrica japon araclar motor en az sorun yasayacaginiz araclardir yeni city inceleyin japonlar fransizlara gore sadece vites motor degil konfor ontakim suspansiyon olarakta ondedir

Şimdi burda 1.6 benzinli olan ve 2020 model olup o yılın teknolojisine göre üretilen 230.000 TL değerinde bir araç ile 2016 model, üretimden kalkmış 100.000 km de 160.000 TL değerinde 1.5 dizel bir aracı karşılaştırıyorsun, haklısın kıyas yapmak yanlış.

Neyi yazıyoruz anlamadım? burası fluence forumu ama biraz anlatayım;

gereksiz fazla yakıyor, (4 silindir 132 beygir) bir sürü kronik sorunu var, yani bizde olan bozuk yolda kapıdan ses gelmesi olayı onda da var, camlar açıkken camlardan ses geliyor, balatalardan belli hızların üstünde ıslık sesi ile yolda gidiyorsun, kaportası çok ince ufak bir elle bile vursan çöküyor, ön konsola deri kaplamışlar, o alanı su ile ıslanmış nemli bezle silersen sorun yok, kuru bezle yada kimyasal madde ile silersen deri üstü acayip çiziliyor, araç çok alçak hız tümseklerinden geçerken altı vuruyor, (BUNLAR İÇİNDE BENİM SATMA NEDENİM SADECE YAKIT TÜKETİMİ İDİ ben bu aracı uzun yol ve şehir içi toplam 6.000 km kullandım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_efe -- 18 Eylül 2021; 18:32:40 >

Hayirli olsun size ama karsilastirmayi ben degil siz yaptiniz o arac icin tekrar soluyorum o veriler normal hocam tabiki kriteriniz yakit ise secimizde yanlis mis eger birazdaha eski model ve d4d alsaydiniz sizin icin belkide daha iyibir deneyim olabilirdi

• quote:

Hayirli olsun size ama karsilastirmayi ben degil siz yaptiniz o arac icin tekrar soluyorum o veriler normal hocam tabiki kriteriniz yakit ise secimizde yanlis mis eger birazdaha eski model ve d4d alsaydiniz sizin icin belkide daha iyibir deneyim olabilirdi

Ben d4d de kullandım şirket aracı olarak :)

d4d otomatiklerde yokuş kalkış desteği yok, yokuş çıkarken vites artırır sonra yığılır kalır sonra tekrar düşürür, yokuşda kalırsınız :) yokuş inerken vites yükseltir, sizi yokuş inerken daha hızlı inmeye yada mutlaka manuel e almaya sevk eder.

d4d nin otomatiği ile EDC veya Multidrive şanzuman ile kıyas bile edilemez... fiat dualogic olsaydı belki :)

Teşekkür ediyorum, fikirlerin için, ben Corollayı alırken forumlarda, gerçek kullanıcılarından biri çıkıp ta adam gibi gerçekleri yazsaydı zaten almazdım, hayatta en pahalı şeyler tecrübeler, ben tecrübelerimle yazıyorum, bu nedenle eğer mümkünse benim kişisel tecürbelerimi oku ama sen bilirsin ister uygula istersen uygulama :)

Sağlıklı günler

Tabiki kisiye gore degisen seyler bunlar kimine gore iyi kimine gore kotu yaklasik 20 yildir japon kore yedek parca isindeyim bende de fluance 2016 var terzi kendi sokugunu dikemezmiz olayi ama japonlardaki sanzuman ozellikle cvt ve mmt aisin sanzumanlar ayni katogerodeki hic bir aracla kiyaslanamaz bu da benim sahsi gorusum sizede iyi gunler dilerim

• quote:

Tabiki kisiye gore degisen seyler bunlar kimine gore iyi kimine gore kotu yaklasik 20 yildir japon kore yedek parca isindeyim bende de fluance 2016 var terzi kendi sokugunu dikemezmiz olayi ama japonlardaki sanzuman ozellikle cvt ve mmt aisin sanzumanlar ayni katogerodeki hic bir aracla kiyaslanamaz bu da benim sahsi gorusum sizede iyi gunler dilerim

Eyvallah... Keşke baştan yazsaydın 20 yıldır japon kore yedek parça işinde olup 2016 fluence kullandığını.

*** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu ***  *** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu ***  *** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu *** 

Kazasız belasız kullanın inş.

sirket araci benimkide kiralik sifirdan beri bizde idi bitince anlasma satinaldik hocam 135.binde suan saolun herkeze kazasiz belasiz surusler

• 
Sayfa: önceki 654655656657658
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.