< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu *** (657. sayfa)
-
-
-
Allah bu arabayı kullananlara sabır versin. Bu tüketim nedir böyle?
Ben benzinde 7 lt yakınca üzülüyorum para boş yere gidiyor diye :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: volkan_efe
Arkadaşlar bugün @sabitkale nin de eski mesajlarında sürekli bahsettigi renaulttoptancisi.com yani tan oto ya gidip aşağıdaki ürünleri aldım.
Ürünler orijinal mi değil mi bilmem ben orijinal diye aldim, baba oğul iki güzel insanla tanıştım. Piyasaya göre araştırıp gitmenizi tavsiye ederim. (Taktirirken de ustama sorucam tabiki)
https://www.renaulttoptancisi.com/Eksantrik-Triger-Kayis-Seti-Fluence-15-dCi,PR-2032.html
https://www.renaulttoptancisi.com/Devirdaim-Su-Pompasi-Megane-3-4-Fluence-Scenic-3-Clio-3-4-Symbol-2-Kangoo-2-Kadjar-15-dCi-Euro-5,PR-2369.html
https://www.renaulttoptancisi.com/Alternator-V-Kayisi-Fluence-Megane-2-3-Clio-3-4-Scenic-2-3-Laguna-2-3-Modus-15-dCi-16-16V,PR-2034.html
https://www.renaulttoptancisi.com/Renault-Fluence-15-dCi-Periyodik-Filtre-Bakim-Seti,PR-1536.htmlYıllardır alıyoruz sıkıntı yok, zaten netteki Ankara Şaşmaz (akbay-otoerdem vs.) firmalarına göre %10 daha fazla ödüyoruz, çünkü sorunsuz firma bir kere bile sıkıntı yaşatmadılar,. Diğerlerinde çok yanlış parça geldi, iade et uğraştım şahsen.
-
-
Hocam ben 220 tl verdim hepsine mazot dahil ayrica bosh mazot filtre siparisinide her ihtimale karsi siparis ettim.en cok arka fren disklerine takildim asiri pahali on ve arka fren balatalarini apatech siparis ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arka diskler rulmanlarla beraber degisiyor oyuzden fiyatlari asiri yuksek fren balatasi olarak on ve arka bosch marka siparis verdim on diskleri de bosch olarak alicam arka disklerde fredo alacktim ama gercekten maliyetleri cok yuksek cin mali elitcar bakicam yarin (balatalarin maliyetleri apatech ile kafa kafaya geldigi icin bosch yercoh ettim )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secovaleo -- 20 Eylül 2021; 20:38:11 >
Arkadaşlar benim araçta 205/60/16 lastik var, bizim araçlara 205/55/16 alsak olurmu? kışlık lastik bakıcam da sizdeki tecrübeleri alayım isterim.
teneke jant ile 15 inç de alabilirim ama değermi? vs... Mevsim geliyor, tam zamanı bence biraz değerlendirip konuyu tecrübeleri olanlar bir ilerletirse çok iyi olur...
-
Yine ben cevap vereyim orjinal ustunde aracin 205/60/16 geldi lastikler ama bu lastikler sifirlari pahali 205/55/16 taktik ve kisliklarimida oyle aldim yolda konfor sagliyordu yalan yok 60/16 ama yakitimi biraz etkiliyordu yukari olarak 55/16 hem lastik piyasada cok hemde uygun buluna biliyor ama yoldaki konfor 60/16 nin daha iyi idi
-
Arkadaşlar,
Kapı gıcırtısı sorununuz varmı? bu araçlarda kronik olarak kapılar gıcırdıyor
ve
kapıyı kapatanlar nedense çok sert kapatıyorlar kapıyı... millete yavaş kapat demek de olmuyor...
Kapı gıcırtısı ve sert kapatanlar için darbeyi azaltacak bir çözüm uygulayan varmı ?
-
Merhaba, evet maalesef yağ filtreniz hariç diğerleri yan sanayi hemde çok kötü yan sanayi dikkat derim.
-
Hocam yag filtremde orjinal degil
-
İzinde olduğum için mesajlara ulaşamadım geç cevap veriyor isem kusura bakmayın.
Yeni aracınız hayırlı olsun, kapı gıcırtısından kastınız tutma kolundan gelen gıcırtılar mı? bende de var idi o kapıyı açıp kapatmak için tuttuğumda ve kapattıktan sonra sol dizimi tutamağa yaslayınca bile geliyordu o ses ben hallettim, onun dışında bende kapıdan herhangibir ses gelmiyor.
Bakım malzemelerini tan oto dan almakla iyi etmişsiniz çünkü orijinalliği konusunda emin olabileceğiniz tek yer diyebilirim, tüm malzemeleri orijinal ve çok güzel kurumsal çalışan bir firma, muhtemelen Gökhan bey ile tanıştınız. Tan oto nun eksisi sitesinde peşin fiyatına taksit yapmaması ve %5 gibi fiyatının biraz yüksek kalması (akbay a göre)
Aldıklarınız tabiki orjinal ama devirdaime erken davranmışsınız bence, eğer anifiriziniz sarı renk ise yani anadan doğma antifiriz var ise aracınızda hiç elletmeyin ve bir sonraki triger değişiminde kullanın derim. Bende 105 veya 109 binli km lerde değiştirdim ama devirdaimi değil. Sarı organik antifiriz çok değerli heleki piyasada onca taklit ve uyduruk ürün varken organik deyip inorganik çıkan neyse haa illaki değiştireceğim derseniz devirdaimi miktarını bilemiyorum ama bi 2 litre gibi saf su akü suyu alın (kesinlikle çeşme suyu koydurtmayın) ve 1 adet de bundan alın
urun.n11.comRenault Antifiriz 1 LT TİP "D" Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/antifriz/renault-antifiriz-1-lt-tip-d-P390231902devirdaimi sökünce bir miktar su akacağı için tamamlamak için kullanın komplesini boşalttırıp yenileme yapmanıza gerek yok.
Fren hidroliğini de bizde yetkili servis olmamıza rağmen 80 binde değişim denilmesine rağmen çoğu araçları değiştirmiyoruz müşteri bilgisi dahilinde, günümüz antifiriz ve hidrolikler uzun ömürlü zaten.
-
Etiketi hologramlı gibi görünüyor, orijinali de ucuz olduğu için bunun yan sanayisini (benzeterek) yapmıyorlar değmiyor maliyeti çünkü ancak wunder bosch gibi farklı markalarda bulunabiliyor.
Lastik bakım spreyi camın çalıştığı kanallarda çok etkilidir ayrıca açıp kapatırken kapı contalarından ses geliyor ise onda da etkilidir. Silikon sprey ise malum.
Ben ön ve arkada hep orjinal balata kullandım fakat hafif kuvvetli yavaşlamalarda cam açık ise çok az balata sesi duyuyorum ve jantları müthiş çabuk kirletiyor. Fiyatına bakmaksızın bende bu sefer zamanı gelince başka bir balata denemek istiyorum, kullanmaya başlayın bosch balatanın bir süre sonra ses yapıp yapmadığı konusunda bilgi verir iseniz sevinirim.
-
Bosh gren balatalari sert hamur oyuzden baska marka disklerde sorun yapabiliyor ama ben de bosh on ve arka balata aldim
quote:
Orijinalden alıntı: sabitkaleİzinde olduğum için mesajlara ulaşamadım geç cevap veriyor isem kusura bakmayın.
Yeni aracınız hayırlı olsun, kapı gıcırtısından kastınız tutma kolundan gelen gıcırtılar mı? bende de var idi o kapıyı açıp kapatmak için tuttuğumda ve kapattıktan sonra sol dizimi tutamağa yaslayınca bile geliyordu o ses ben hallettim, onun dışında bende kapıdan herhangibir ses gelmiyor.
Bakım malzemelerini tan oto dan almakla iyi etmişsiniz çünkü orijinalliği konusunda emin olabileceğiniz tek yer diyebilirim, tüm malzemeleri orijinal ve çok güzel kurumsal çalışan bir firma, muhtemelen Gökhan bey ile tanıştınız. Tan oto nun eksisi sitesinde peşin fiyatına taksit yapmaması ve %5 gibi fiyatının biraz yüksek kalması (akbay a göre)
Aldıklarınız tabiki orjinal ama devirdaime erken davranmışsınız bence, eğer anifiriziniz sarı renk ise yani anadan doğma antifiriz var ise aracınızda hiç elletmeyin ve bir sonraki triger değişiminde kullanın derim. Bende 105 veya 109 binli km lerde değiştirdim ama devirdaimi değil. Sarı organik antifiriz çok değerli heleki piyasada onca taklit ve uyduruk ürün varken organik deyip inorganik çıkan neyse haa illaki değiştireceğim derseniz devirdaimi miktarını bilemiyorum ama bi 2 litre gibi saf su akü suyu alın (kesinlikle çeşme suyu koydurtmayın) ve 1 adet de bundan alın
urun.n11.comRenault Antifiriz 1 LT TİP "D" Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/antifriz/renault-antifiriz-1-lt-tip-d-P390231902devirdaimi sökünce bir miktar su akacağı için tamamlamak için kullanın komplesini boşalttırıp yenileme yapmanıza gerek yok.
Fren hidroliğini de bizde yetkili servis olmamıza rağmen 80 binde değişim denilmesine rağmen çoğu araçları değiştirmiyoruz müşteri bilgisi dahilinde, günümüz antifiriz ve hidrolikler uzun ömürlü zaten.
Öncelikle Teşekkür ederim hocam,
Bende aracını sattın artık forumda değilsin izlenimine kapılmıştım :)
valla hepsi değişti, antifiriz ve 3 litre de şanzuman yağı alıp şanzuman yağını da değiştirdim.
Kapılardan gelen ses gıcırtı gibi yolda giderken bozuk yollarda kapılardan gelen gıcırtı sesi, gacır gucur oynuyor kapı...
youtube da 2-3 video izledim, kapı üstünde bulunan lastiklere wd40 gibi bir sprey, kapıların kapandığı gövde de bulunan fitillere ise Mosipmi motip mi silikonlu sprey sıkıyorlar, kesin çözüm diyor videoda ve yorumlarda... almadan sizlere de sorayım dedim...
-
-
Hocam hic duymadim markayi wurth winkel luquy moil disndakkler orta sinif bunlar ust segment
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X