Şimdi Ara

RENAULT GRAND SCENIC 3 & SCENIC 3 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.314
Cevap
42
Favori
164.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msaltik

balon yapan lastiklerin balon yapan kısmına iç yüzeyden baktım. sanki falçatayla bi çizik atılmış gibi. nasıl ezdiyse artık...

aslında tamir edilir kullanılır bence ama 4.5mm e düşmüş lastik için uğraşmaya değmez. Lastikçilerin yapılmaz dediği bence yeni lastik satma hevesi.

Şey gibi düşünün, araçta biz sıkıntı olduğunda servis heöen garantiden değişmeye uğraşıyoya, hiç tamir yolunu düşünmüyo. o mantık...

neyse böyle de bişey geçti başımızdan, bir tecrübe daha edindik.

bakalım tüketimimi nasıl etkileyecek yeni lastikler, aradaki farkı yazarım.

Bu arada aldığım lastikler,

http://www.michelin.com.tr/otomobil-lastikleri/michelin-pilot-sport-ps2?fromTyreSelector=true&width=205&selectorMode=bySize&ratio=55&radial=17&load=91&speed=y&fromTyreSegment=1&dimensionId=pilot-sport-ps2-00869-752755-35012&selectedDimension=205%2F55%20R17%2091Y

Msaltik,

Bir konu dikkatimi çekti, senin verdiğin linkte lastik ağırlık taşıma endeksi 91 gözüküyor. Bizim araçlar için bu değerin 95 olması gerekiyor diye biliyorum. Bizim araçların taşıma kapasitesi 700kg civarında olması lazım. Birde bildiğim kadarı ile sen arabayı hep yüklü kullanıyorsun.

• araç 1530kg 7 kişi ile giderken adambaşı 90kg desen (ki mümkün değil) 2160 yapıyor

91 in karşılığı 615kg.

2160/4 = 540

615-540 = 75kg

çıplakken ön daha ağırdır, ama 7 kişi giderken ağırlık dengelenir diye ortalama bir hesap yapabiliriz heralde...

bu arada yakıt tüketimi hemen farketti. Lastiğin tüketim cetveli değeri F 'di zaten. 0.5lt kadar daha fazla tükettim sanırım. arkaları da değişince daha da mı artacak acaba :)

ilk sipariş verdiğim lastikleri mi bekleseydim keşke

neyse kış geldi, kar lastiği niyetine kullanırım bunları
  • http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=urun&ref=a&syf=RENAULT-SILECEK-SUPURGESI-TAKIMI-119380-SWF-45

bu sileceklerin ölçüsü yanlış değil mi

75e 65 olmayacak mı dostlar?

bide bu markayı bilen var mı? fiyat öyle çok düşük değil çünkü, alıp 2 gün sonra cik cik ötmesin silecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=urun&ref=a&syf=RENAULT-SILECEK-SUPURGESI-TAKIMI-119380-SWF-45

bu sileceklerin ölçüsü yanlış değil mi

75e 65 olmayacak mı dostlar?

bide bu markayı bilen var mı? fiyat öyle çok düşük değil çünkü, alıp 2 gün sonra cik cik ötmesin silecekler

Benimkiler 80cm'e 70cm. (5008)

Eğer ölçüler yanlış yazılmış ise koşarak uzaklaş oradan

Birde nasıl bir mantıktır anlamadım, fiyat görmek için üye olmak gerekiyormuş ????

İyi forumlar...

• Modacar ürünlerine de çok güvenmiyorum ölçülerini de yazmamışlar

Bi soralım bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburadaya yazdım ama henüz cevap yok
  • http://www.rpm-shop.com/urun/renault-scenic-3-3d-paspas-10/

arkadaşlar bu paspaslar hakkında bilgisi olan gören kullanan varmı acaba ?
    birde bu siteyi biliyormusnuz alışveriş yapılırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bupepe

http://www.rpm-shop.com/urun/renault-scenic-3-3d-paspas-10/

arkadaşlar bu paspaslar hakkında bilgisi olan gören kullanan varmı acaba ?
    birde bu siteyi biliyormusnuz alışveriş yapılırmı ?

Bu paspası sahinden.com da da satıyorlar. Araca birerbir oluyorsa sorun yok diye düşünüyorum. Yanılmıyorsam reno bayilerdede orjinali bu fiyat. (Ama orjinal bu kadar detaylı gözükmüyor)sonuçta maliyeti 35-40 tl ama işte 3d diye uçuk fiyatlara satıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar,

Dün akşam İstanbul Autoshow'daydım. Size tek bir şey söylemek istiyorum, arabalarımızın değerini bilelim.

Not: 2. seçenek olarak da Yeni Opel Zafira Tourer olabilirdi.
  • zafira'nın fiyatını da yazar mısın
  • yaw bu 3D dediğiniz havuzlu paspas değil mi? ben açıklamasından bi fark göremedim. Bence civcivli isim yazıp fiyatı yüksek koymuşlar...

50ye 60a alınmıyo mu havuzlu paspaslar. ben Fluence'e almıştım havuzlu, 55 mi neydi...
  • 1.4 Benzinli otomatik fiyatı(Bizim aynı aksesuarlar ile) 80.000 TL'yi buluyor. Dış görünüşünü beğendim. Motorunun benzinli olması, fiyatı ve iç kısımının kalite hissi bizim araçlardan eksik yönleri. Onun için 2. seçeneğim olurdu diyorum.
  • ben de canlı görmedim ama dış görünüşü dediğin gibi hoşuma gitmişti.

Ancak dizelinin fiyatını 100.000TL olarak söyleyince (2.0 motor ile geliyor) bu arabadan 3 tane satamazsınız demiştim
  • Aksesuarlar ile 110.000 TL'yi buluyor.

Ayrıca 1.4 lt olan motor şehir içinde 11-12lt arası yakıyor. İnanılmaz değerler bizim aracın parasal olarak tam iki katı yakıyor. Be şuan 30 kuruş yakıyorum. 60 kuruş yakacağım, şaka gibi:) yılda 20.000 km yapıyorum, yıllık ekstra 6.000 tl yakıt parası:)
  • ya sen bakma 11 yazdığına

o kasayı 1.4 motorla biraz zor çekersin :))
  • Ben çekmeyeceğini düşünmüyorum. Aynı motor(1.4 140hp) 2010 yılında bizim araçlarda da satıldı. Hatta benim eşimin şirketinde vardı, araba çok güzel gidiyordu. Bizimkilerden çok daha ataktı.

Fabrika verisi şehir içi 9.7 lt ben bunun rahat 11lt'yi bulacağını düşünerek hesaplıyorum.
  • sen bi adım öteyi düşünerek yazmışsın demek, bravo

ya ne biliyim 1.5 DCI da yer yer tatmin etmiyorya beni, 1.4 benzinli hepten huzursuz eder gibime geldi.

kullanmadım tabi
  • bu sefer küçük resim yapmadan paylaşacağım tabii ki

RENAULT GRAND SCENIC 3  & SCENIC 3
  • bizim silecekler burda varmış... servisteki net fiyat nedir acaba? %20 indirimi beklemeden alınır mı burdan

yada daha ucuz nerden bulunabilir

http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=urun&syf=FORD-PEUGEOT-SILECEK-SUPURGESI-TAKIMI-574680-VALEO-46#sekmeler
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.