renault kangoo araç var, araç daha 55000 km de, fakat 1 haftadır 1.viteste kalkarken araç acayip sarsıyor, titreme yapıyor, ilk başta debriyajı mı ayarlayamadım dedim ama 1 oldu 2 oldu dedim yok arabada sorun var ne olabilir, debriyaj balatasında mıdır sorun? eğer öyleyse 55000 çok erken diil mi?
hyundai accent in 230000 de değiştirdiimi bilirim de bu sanki biraz erken gibi?
teşekkürler...
bahsettiğiniz titreme düşük devirlerde diğer viteslerde de oluyorsa motor kulaklarından biri kopmuş olabilir.
hayır sadece 1.viteste kalkışlarda oluo, 2.vites ya da 3.viteste öyle bir sorunu yok...
quote:
Orjinalden alıntı: punk89
selamlar;
renault kangoo araç var, araç daha 55000 km de, fakat 1 haftadır 1.viteste kalkarken araç acayip sarsıyor, titreme yapıyor, ilk başta debriyajı mı ayarlayamadım dedim ama 1 oldu 2 oldu dedim yok arabada sorun var ne olabilir, debriyaj balatasında mıdır sorun? eğer öyleyse 55000 çok erken diil mi?
hyundai accent in 230000 de değiştirdiimi bilirim de bu sanki biraz erken gibi?
teşekkürler...
Debriyaj bozulmayacak diye bir kaide yok ki, balatanın yaylarından biri veya birkaçı kırılınca dengesizlik yüzünden bahsettiğiniz titremeyi yapabilir.
pedalda titriyor mu bu esnada?
yok hayır, araba titrio bi de vites kolu yerinden çıkcak gibi sallanıo o derece, yalnız araba biraz dinlenince başlarda sorun olmuo orası tuhaf bi baktıriim yarın ya da çarşamba
bende bu sorunla servise gitmiştim ateşleme bobinlerinin ikisi yanmıştı değiştirdiler düzeldi
yok hayır, araba titrio bi de vites kolu yerinden çıkcak gibi sallanıo o derece, yalnız araba biraz dinlenince başlarda sorun olmuo orası tuhaf bi baktıriim yarın ya da çarşamba
Aynı sorun bendede var, çözümünüzü merak ettim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme