Şimdi Ara

Renault Laguna III 1.5 dCi yakıt tüketimi ve Privilege özellikleri nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Renault Laguna III (2007 sonrası) şehiriçi ve şehirdışı ortalama yakıt tüketimi nedir, 100 km'de kaç kuruş yakıyor? Bir de Privilege özellikleri nedir? O pakette elektrikli katlanır yan aynalar, Yokuş kalkış desteği, kumandadan cam açma kapatma veya kilitlendiğinde cam kapatma özellikleri var mı?

• Privalage ve dinamik arasında sadece 2 fark vardır jant ebatları aynı sadece desenleri farklıdır. Dinamiğin koltukları siyah privalage de bej renktir. İki araçtada + cam tavan+ elektrikli hafızalı ısıtmalı koltuk+navi+ bixenon far opsiyon paketleri vardır. Şehir içi 6.5litre uzun yolda 4.8 tüketim söz konusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Siz hangisini önerirsiniz? Privilege en full versiyonu diye duydum ama siz böyle diyince kafam karıştı
  • aeckyn A kullanıcısına yanıt
    Zamanında 0 almıştık yağ yaktı sattım

• master97 M kullanıcısına yanıt
    Şu ışık simgesi ne işe yarıyor? Renault Laguna III 1.5 dCi yakıt tüketimi ve Privilege özellikleri nedir?
  • Aracin farlarini iç aydinlatmalari yakiyor

• @aeckyn

Kısa farları yakıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ERA 1.5 DİZEL YAKIT VE FİYAT?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde 1.5 dci Laguna Priviliege aracım vardı. Bu araçlarda en dolu paket Executive olarak geçiyor Privilige'a ek olarak elektrikli,ısıtmalı,deri koltuk,navigasyon özelliği var. Ayrıca bu araçlarda yokuş kalkış sistemi kısmen mevcut. Yokuşlarda elektrikli el freni kendiliğinden indiği için yokuş kalkış görevi görüyor. Ben aracımdan çok memnundum Lagunayı satıp Latitude aldım. Bu fiyata bir Mercedes,Bmw almayacaksanız alabileceğiniz en iyi araçlarından biridir. Başka sorularınz olursa cevaplayabilirim. Benim yakıt tüketimim şehir içi 7.5, şehir dışı 6.5.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtypeee -- 13 Kasım 2016; 22:46:15 >
  • Boştan doluya Expression Dynamic ve Privilege diye gidiyor. Ama tuketımı 8-8.5 sehir içi. Tabı fabrika verılerıne baksan 5.5 yazmıslar yokus asagı bosa bıle atsan yakmaz o kadar. Motor 100 bını gecınce sapıtan dci cok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: master97

Zamanında 0 almıştık yağ yaktı sattım

Bu problemı cok duydum sanırım motorların bır kısmı hatalı uretım olabılır. Bazıları 200 bın tık demedı dıyor bazıları 100 bınden sonra yag yakıyor, tuketım fazla vs sacma sapan arızalarla ugrasmıslar. Klima bile bozulanj var ki klıma masrafı 2-3 bın tl
  • xtypeee X kullanıcısına yanıt
    Benim babam biraz üşengeç, bu yüzden kumandadan cam açıp kapatma veya arabayı kitlediğinde camı kendi kapatması, kumandadan bagaj açması onun için önemli :D Bu özellikler bulunuyor mu? Ve 1.5 dCi motor bu arabayı kaldırmaya ve yürütmeye rahatça yetiyor mu?
  • Kumandadan cam kapatmayı hiç denemedim. Ben kartı cebimden hiç çıkarmıyorum. Zaten araştırdıysanız bilirsiniz. Kart cebinizdeyken kapıların kilidini açabilirsiniz. Araçtan uzaklaşınca kilitler. Düğmeye basarak aracı çalıştırırsınız vs. Motor konusunda ise bir hatchback kadar atik değil ancak kısa vites oranları sayesinde maksimum verimi alabiliyorsunuz. 0-100 değeri 12 saniye. Ben genelde uzun yolda kullandığım için yeterli geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.