Şimdi Ara

Renault Latitude - Ana Konu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
23.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "e-otodergi" internet dergisinin Nisan 2011 sayısında Latitude test sürüşü bilgileri var.
  • Arkadaşlar Renault Türkiye web sayfasına baktım. 1 Nisan itibariyle araca zam gelmiş:

Latitude Expression 1.5 dCi 110 bg 55.600 TL
    Latitude Privilege 1.5 dCi 110 bg 59.100 TL

Opsiyonlar: Teknoloji Paketi (Elektrikli Park Freni+Navigasyon)2.200 TL

Ben aracı aldığımda Expression 54.100 TL, Privilege ise 57.600 TL. idi. Teknoloji paketi ise 2.000 TL. idi.
    Ben Privilege modelini opsiyonlu paket ile birlikte 58.800 TL. ye almıştım.

Yeni 1.500 a 200 = 1.700 TL. gibi bir zam gelmiş.
    Bilginize...
  • Yeni fiatlara rağmen yine de fiyatları çok uygun, ulaşılabilir seviyede.
  • Bugun aracı Ankara Renault Maıste test ettım.test aracı executıve donanımlı full bir aracti.opsiyon olarak ise tum opsiyonlar(sunroof ve teknoloji paketi) vardi.arac siyah renkti ama fazla begenmedim renk olarak.showroomda ise executive full opsiyonlu opak beyaz renk bir latutude vardi.aracin dis tasariminda arka tarafi begendim.on taraf ve farlarin oldugu kisimda guzel ama cok fazla albenisi yok bence.

Test surusune ciktik.yolumuz eskisehir yolundan ciftlik kavsagina kadar ve oradanda geri donerek bayiye kadardi.test ettigim arac 2.0 motor otomatik vitesti.

Araci bir taraftan suruyorum diger taraftan inceliyorum.gostergeler guzel.ozellikle navigasyonu cok begendim.tomtom kaliteli baya ve hatasiz cadde ve sokaklari yan yonlari gosteriyor.ic doseme bej renkti fakat kumas kalitesi biraz daha iyi olsa fena olmazmis.

Onun haricinde viteste biraz sorun gordum.p ve d harflerinde sorun yok.fakat r ve n harflerinde vites tam karsisina gelmiyor.biraz arada kaliyor ve r yada n hangisi araba hareket etmeden anlasilamiyor.

Arabanin devrini hizlanmasini begendim.fakat iceri ses almasi beni rahatsiz etti.dusuk hizlarda ses yok fakat araba hizlaninca iceri giren ses artiyor.
    Muzik sistemi bose marka ve bence yeterli.geri gorus kamerasi kullanisli.bagaj hacmi yeterli.

En sevdigim kisim masajli surucu koltugu oldu.belimden problem yasadigim icin 1 saat gibi bir sure ve daha fazla direksiyon basindaysam belimde agri oluyor.masaj koltugu icin surucu koltugu solunda koltuk isitma dugmesi altinda 3 kademe dugme var ve her bolgeye gore masaj ayarlanabiliyor.masaj koltugunun fazla abartisi yok bence bu da iyi bir durum.yoksa direksiyon basinda gevseyip kaza yapabilirsiniz.

Kisaca ozetlemem gerekirse yol tutus hizlanma konularinda istekleri karsiliyor.navigasyon kusursuz calisiyor.bose muzik sistemi yeterli.masajli koltuk uzun sureli yolculuklarda faydali.bagaj hacmi yeterli.

Eksilerine gelirsek on dizayni pek begenmedim daha iyi olabilirdi.deri doseme kalitesi biraz daha yumusak ve kaliteli olmaliydi.yuksek hizlarda iceri ses almasi rahatsiz edici.birde aksesuar katalogu gormedim.alarmi bile standart sunmamislar aksesuar olarak donanim kilavuzuna koymuslar.son olarakta aracin fiyati opsiyonlarla beraber 91bin lira civarina geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn joshcyoon -- 2 Nisan 2011; 21:44:42 >

• Arkadaşlar, bu Carminat TomTom ile Carminat TomTom LIVE arasında ne fark vardır? Bilen arkadaşlar varsa ve bilgi verirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: juf1
    Arkadaşlar, bu Carminat TomTom ile Carminat TomTom LIVE arasında ne fark vardır? Bilen arkadaşlar varsa ve bilgi verirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Bugun inceledigim aracta live olmayan modeldi.sanirim live satisa sunulmuyor renault icin
  • Tomtom veya Live olup olmadığını nasıl anlıyoruz?
  • selam herkese

geçen hafta bende bir latitude sahibi oldum, bugün genel merkezden aradılar, yeni yazılım güncellemesi olduğunu söylediler, servise sorduğumda enjeksiyon sistemiyle ilgili bir güncelleme dediler, neyse güncellemeyi yaptırdım, konu hakkında ayrıntılı bilgisi olan arkadaş var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeksss

selam herkese

geçen hafta bende bir latitude sahibi oldum, bugün genel merkezden aradılar, yeni yazılım güncellemesi olduğunu söylediler, servise sorduğumda enjeksiyon sistemiyle ilgili bir güncelleme dediler, neyse güncellemeyi yaptırdım, konu hakkında ayrıntılı bilgisi olan arkadaş var mı

selamlar,

ben de aracımı bir iki gün içinde teslim alıyorum. aracın bayide olmasına ve normalde bugün teslim almam gerekmesine rağmen süreç bir kaç gün uzadı. apeksss sizin yazınızı görünce acaba gecikmenin sebebinin araç ile ilgili bir sorun olup olmadığını merak ettim doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunsal

quote:

Orijinalden alıntı: apeksss

selam herkese

selamlar,

ben de aracımı bir iki gün içinde teslim alıyorum. aracın bayide olmasına ve normalde bugün teslim almam gerekmesine rağmen süreç bir kaç gün uzadı. apeksss sizin yazınızı görünce acaba gecikmenin sebebinin araç ile ilgili bir sorun olup olmadığını merak ettim doğrusu.

Araçta sorun olduğunu sanmıyorum, 1000 km yol yaptım, uzun yoldu, yakıt tüketimi gayet iyidi, yazılımından sonra Aracın cekisi daha iyi oldu sanki, yeni bir araba sonuçta reno bu modelde iddali, sorun yaşansın istemiyorlar sanırım, bayagda ilgileniyorlar, diğer Arac sahipleride güncellemeden sonra bilgilerini paylaşırsa icimiz daha da rahat edicek

• Beni çağıran olmadı. Ben kendim servise başvuruda bulunsammı ki acaba yazılım güncellemesi için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: juf1
    Beni çağıran olmadı. Ben kendim servise başvuruda bulunsammı ki acaba yazılım güncellemesi için?

servisi arayın gitmeden, bilgileri vardır yaparlar güncellemeyi

Bu arada prilivege versiyonda far yikama var miydi, kolu 2-3 saniye cekin cam yıkamayla beraber devreye girer dediler, yaptım ama farlar yıkanmadı, deneyen var mı
  • arkadaşlar forum çok hareketsiz, latitude şubat ve mart aylarında çok iyi sattı ama araç sahipleri foruma pek rabet etmiyor sanırım.

ben de sonunda yarın aracımı teslim alacağım. tecrübeli arkadaşlardan araçla ilgili tüyolar bekliyoruz.

selamlar,
  • far yıkama olayını çözdük, aracın cam yıkama suyu çok az mış, serviste bir usta akıl etti, 5 litre su eklediler cam suyu anca doldu, sonra far yıkamalar çalışmaya başladı
  • bizim aracımızı da servise güncelleme için vs çağırmadılar.yalnız benim bi sorum var.aracın camlarını açık bırakıp kilitlediğimde kilit tuşuna uzun bassam da, art arda bassam da camları kendi kapatmıyor.acaba ben mi başaramadım yoksa böyle bi özelliği yok mu?araç expression
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz58
    bizim aracımızı da servise güncelleme için vs çağırmadılar.yalnız benim bi sorum var.aracın camlarını açık bırakıp kilitlediğimde kilit tuşuna uzun bassam da, art arda bassam da camları kendi kapatmıyor.acaba ben mi başaramadım yoksa böyle bi özelliği yok mu?araç expression

Expresion da yok sanırım, benim Arac privilege ard arda iki kere bastığımda camları kapatmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz58

bizim aracımızı da servise güncelleme için vs çağırmadılar.yalnız benim bi sorum var.aracın camlarını açık bırakıp kilitlediğimde kilit tuşuna uzun bassam da, art arda bassam da camları kendi kapatmıyor.acaba ben mi başaramadım yoksa böyle bi özelliği yok mu?araç expression

2004 de sıfır olarak aldığım C-max trendede bu özellik başlangıçta çalışmıyordu servisteki eleman anahtar üzerinde birtakım işlemler yaptıktan sonra çalışmaya başladı, bence bir servise danışın.

benim merak ettiğim bayideki satış elamanı latitude da cam tavan seçeneğinin şimdilik olmadığını söyledi ama bu resimlerde gördüğümüz cam tavan değilmi benmi yanılıyorum

Renault Latitude - Ana Konu

• cam tavan seçeneği olmaz olur mu, benim aldığım bayide cam tavanlı siyah executive versiyonu satılıyordu, belki sizin bayi getirtemiyoruz demek istemiş olabilir
  • olabilir, konunun ikinci sayfasındada "cam tavan yok bu yüzden almayı düşünmüyorum" şeklinde yorumlar vardı, dün bayii de böyle diyince şüpheye düştüm. teşekkürler.

dün aslında 508 i görmeye pug a gittik çıştada yan tarafta reno bayisini gördüm ve gelmişken şu latitude dada bakalım dedik açıkcası arka diz mesafesi 508 den sonra beni oldukça etkiledi, fiyatıda sınıfına göre oldukça uygun
  • apeksss; aracınız 2.0 motor mu acaba?çünkü 1.5 dci lar uzun süredir kullanılıyor.yarın ona göre servisi arıcam ben de
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.