Şimdi Ara

Renault Latitude neden tutulmadı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
3
Favori
41.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Arabanın tipi berbat. Bence bu arabayı Fransız mühendisler tasarlamamıştır. tipik uzakdoğulu kokuyor bu araba. iç tasarımı da berbat. arabanın bi tek arka far bölgesi iyi duruyor o da diger kısımlar düşünüldüğünde şaka gibi oluyor.
    Kimine göre berbat kimine göre gayet makul.Ben araca bakınca bi berbatlık göremiyorum.Donanımlı,geniş,yakıt yönünden üzmeyecek cinsten,görünüşüde fena değil sınıfının en iyi tasarımına sahip değil ama berbat hiç değil.Bu fiyatlarda bi araç alacak olsam ilk tercihim olurdu

Aynı paralara fluence ve megane 3 veriyorlar artık.Son 3 4 ayda fiyatı uçup gitmeyen nadir araçlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 12 Temmuz 2020; 12:57:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba alırken birçok insan gibi dürtülerimle hareket ederim.Bu arabayı alınca kaç kız düşer gibi bir hesap yaparım. Luttence o açıdan kötü.Önemli olan dışı gerekirse içi kalastan olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaylı beyin cerrahı -- 12 Temmuz 2020; 18:24:19 >
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Markası Cherry, Tata, Bajaj gibi Çin/Hint markası olsa ve fiyatı da Çin/Hint fiyatı gibi olsaydı o zaman görüntü ve tasarımdan pek bi beklentim olmaz, donanım eklemişler, yakıtı üzmeyecek cinsten fiyatına göre iyi araba derdim. Ancak bu Top Dollar fiyatlı Fransız arabası ve D sınıfı. Hadi hepsini geçtim, okey dedim yolcu koltuğu önü ne öyle. Ön koltukların sasiye bağlandığı sürgüler 1990 model minibüslerdeki gibi görünüyor. Hadi bunları da geçtim, bunun tasarımcıları, artık Fransız mı Koreli mi, Çinli mi, nereliyseler, dış ve iç tasarımdan anlamıyorlar diyelim, arka koltuklar cok dar bi görüntü veriyor, D sınıf araçta arka koltuklar gepgeniş olur. Hadi bunların da tümünü geçtim. Durumu kurtaracak son 2 şey var: Ön koltukları soğutmalı veya arkaya masajlı koltuk bu ikisi varsa iyi araba derim. Onlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 12 Temmuz 2020; 18:12:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Markası Cherry, Tata, Bajaj gibi Çin/Hint markası olsa ve fiyatı da Çin/Hint fiyatı gibi olsaydı o zaman görüntü ve tasarımdan pek bi beklentim olmaz, donanım eklemişler, yakıtı üzmeyecek cinsten fiyatına göre iyi araba derdim. Ancak bu Top Dollar fiyatlı Fransız arabası ve D sınıfı. Hadi hepsini geçtim, okey dedim yolcu koltuğu önü ne öyle. Ön koltukların sasiye bağlandığı sürgüler 1990 model minibüslerdeki gibi görünüyor. Hadi bunları da geçtim, bunun tasarımcıları, artık Fransız mı Koreli mi, Çinli mi, nereliyseler, dış ve iç tasarımdan anlamıyorlar diyelim, arka koltuklar cok dar bi görüntü veriyor, D sınıf araçta arka koltuklar gepgeniş olur. Hadi bunların da tümünü geçtim. Durumu kurtaracak son 2 şey var: Ön koltukları soğutmalı veya arkaya masajlı koltuk bu ikisi varsa iyi araba derim. Onlar var mı?
    Sizin beklentileriniz baya yüksek o dediginiz sürgüler passatlarda da öyle mesela.Yine aynı yıllardaki mondeolar da aynı şekilde.O yıllarda bu sınıftaki kaç araçta masajlı veya soğutmalı koltuk vardı acaba,bildiğim kadarıyla ön koltukta masajl özelliği vardı,ha eğer arka koltuk masajlı olsun derseniz s serisi falan anca beklentinizi karşılar

Birde arka koltuklar çok dar demişsiniz çıktığı dönem en fazla diz mesafesi olan araçtı latitude rakipleri arasında.Aracım latitude değil ama arkası çok dar,soğutmalı koltuk yok vs demek haksızlık olur.Sogutmali koltuk denen şey d sınıfında yeni yeni yer bulmaya başladı

• Arabayı kullandım ben her yerinden trim sesleri geliyordu , malzeme kalitesi pek iç acıcı değildi . Kullan anlarsın neden tutmadığını .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • renault d segmentini hak etmiyor. sadece latitude değil. safrane, vel satis, laguna, talisman hep aynı kaderi paylaştılar. donanım evet tıka basa dolu ancak kalite rakiplerinden geride kaldı. fiyat avantajı da olmayınca ikinci el de cazibesi olmadı. ölü doğmuş araçlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.