Şimdi Ara

Renault Mais ve ASF rezilliği... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bediboy

quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RitueL

üstteki arkadaş çok iyi açıklamış 200 bin liralık aracınız olur yetkili servise gidersiniz. 40 bin liralık araç için gidilirmi anlamıyorum valla.

Hocam hazır konu açılmışken söyleyeyim. İmzamdaki araçta fren sistemi arızası yazıyor uygun bi yere çekin gibi bi yazı çıkıyor. Arabayı sağa çekip stop ediyorum bir daha çalışmıyor. Olmadık zamanda yolda bırakıyor. İki üç defa çektirmek zorunda kaldım beyine baktılar bişey anlamadılar (özel servis) hatta bi beyin temizliği yaptılar 300 lira verdim. Şimdi mecburen yetkili servisi denemek zorundayım. Çünkü yolda kalacak korkusuyla sürmekten bıktım

Hocam bu işte, yetkili veya özel servis degil aslında mesele usta meselesi, yetkili serviste çok iyi bir usta vardır, nokta atışı arıza tespiti yapıyodur, gönül rahatlıgı ile götürür yaptırırsın aracı. En fazla parçadan ve işçilikten biraz fazla para verirsin okadar. Ama servislerin genel düsturu geçirmek üzere maalesef ve aynı zamanda iyi usta var mı bilemiyorsun. Bence bostancıda falan iyi volvo ustası araştırın.

Haklısınız hocam. Ankarada oturuyorum, ankarada tavsiye varsa gidip göstereyim arabayı

Hocam Ankara İvedikte @WaRToX hocamızın ustası var adı Selim. Ben 10 Mart gibi götürcem aracı periyodik bakım için ilk defa deniycem ama wartox hocam sağolsun ustayı anlattı bende araştırdım işinin ehli birisi diyolar kendisi için. Bugüne kadar kendi ustam ZNT Volvo özel servisi ile çalışıyordum ancak Selim ustaya bu sefer gideceğim bakım km'si geldi zaten.

İvedikte yedek parçacı yok,şaşmaz da rahatlıkla bulunabiliyor.İvedik te birde yedek parça için adam gel,git parası istiyor ve pahalıya satıyor.Renault symbol ün orjinal rot başını (trw marka parça üreticisi) 2-3 yere sordum hepsi 120-130 tl arasında fiyat çektiler.Dönüp dolaşıp bir yere gidip sordum adamın elinde depoda kalmış,50 tl ye satın aldım.

Para kolay kazanılmıyor,forumda kazanan çok gerçi de,o gün ayaklarıma kara sular inmişti böyle bir anımdır

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

ASF nedir bu arada?

Renault ASF , renaultun belkide en büyük servisinin adı, istanbulda da var, gebzede de , başka illerde de vardı muhtemelen ilgilenmediğim için bakmadım...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

üstteki arkadaş çok iyi açıklamış 200 bin liralık aracınız olur yetkili servise gidersiniz. 40 bin liralık araç için gidilirmi anlamıyorum valla.

Hocam hazır konu açılmışken söyleyeyim. İmzamdaki araçta fren sistemi arızası yazıyor uygun bi yere çekin gibi bi yazı çıkıyor. Arabayı sağa çekip stop ediyorum bir daha çalışmıyor. Olmadık zamanda yolda bırakıyor. İki üç defa çektirmek zorunda kaldım beyine baktılar bişey anlamadılar (özel servis) hatta bi beyin temizliği yaptılar 300 lira verdim. Şimdi mecburen yetkili servisi denemek zorundayım. Çünkü yolda kalacak korkusuyla sürmekten bıktım

Hocam bu işte, yetkili veya özel servis degil aslında mesele usta meselesi, yetkili serviste çok iyi bir usta vardır, nokta atışı arıza tespiti yapıyodur, gönül rahatlıgı ile götürür yaptırırsın aracı. En fazla parçadan ve işçilikten biraz fazla para verirsin okadar. Ama servislerin genel düsturu geçirmek üzere maalesef ve aynı zamanda iyi usta var mı bilemiyorsun. Bence bostancıda falan iyi volvo ustası araştırın.

Haklısınız hocam. Ankarada oturuyorum, ankarada tavsiye varsa gidip göstereyim arabayı

Hocam Ankara İvedikte @WaRToX hocamızın ustası var adı Selim. Ben 10 Mart gibi götürcem aracı periyodik bakım için ilk defa deniycem ama wartox hocam sağolsun ustayı anlattı bende araştırdım işinin ehli birisi diyolar kendisi için. Bugüne kadar kendi ustam ZNT Volvo özel servisi ile çalışıyordum ancak Selim ustaya bu sefer gideceğim bakım km'si geldi zaten.

Anladım hocam sağolun. Bi de selim ustanın adresini alabilirsem güzel olacak :) ZNT VOLVO dan memnun değil miydiniz? Sorunuma çözüm bulamaz mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    İletişim
    DİLEK OTOMOTİV - ANKARA

İvedik Oto Sanayi Sitesi 1527.sk
    Selim Desticioğlu
    İletişim:
    Cep: 532 4739329
    Tel: 312 3941413
    Fax: 312 3941412
    E-posta: dilekotomotivankara@gmail.com

Znt'de ağır hiç bi işlem yaptırmadım daha hocam sürekli periyodik bakım için gittim ilgi alaka güzel ancak işçiliğe alınan ücret bence fazla birde benim araç elektronik el frenli arka balatalar değiştiğinde meyle diye bi marka taktılar hoşuma gitmedi açıkcası trw falan dururken.. Selim ustaya gitmek denemek istiyorum sonuçta periyodik bakım hem tanışmış olurum zaten wartox hocamda gelebileceğini söylemişti benle o şekilde gitcem nasipse

http://dilekotomotivankara.blogspot.com.tr/ şu sitede ki fotoğraflarını incelerseniz bol bol volvo tamir etmiş volvo sever bi usta :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bediboy -- 25 Şubat 2016; 15:26:45 >

• quote:

İletişim
    DİLEK OTOMOTİV - ANKARA

İvedik Oto Sanayi Sitesi 1527.sk
    Selim Desticioğlu
    İletişim:
    Cep: 532 4739329
    Tel: 312 3941413
    Fax: 312 3941412
    E-posta: dilekotomotivankara@gmail.com

Znt'de ağır hiç bi işlem yaptırmadım daha hocam sürekli periyodik bakım için gittim ilgi alaka güzel ancak işçiliğe alınan ücret bence fazla birde benim araç elektronik el frenli arka balatalar değiştiğinde meyle diye bi marka taktılar hoşuma gitmedi açıkcası trw falan dururken.. Selim ustaya gitmek denemek istiyorum sonuçta periyodik bakım hem tanışmış olurum zaten wartox hocamda gelebileceğini söylemişti benle o şekilde gitcem nasipse

http://dilekotomotivankara.blogspot.com.tr/ şu sitede ki fotoğraflarını incelerseniz bol bol volvo tamir etmiş volvo sever bi usta :)

Tamam hocam teşekkür ederim ben de gelecek hafta volvo yetkili servisinde hasar tespiti yaptırayım. Ondan sonra çıkan fiyata göre selim ustaya gidip görüşelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: bediboy

quote:

Orijinalden alynty: MYylmaz4646

quote:

Orijinalden alynty: akdogan911

quote:

Orijinalden alynty: MYylmaz4646

quote:

Orijinalden alynty: RitueL

üstteki arkada? çok iyi açyklamy? 200 bin liralyk aracynyz olur yetkili servise gidersiniz. 40 bin liralyk araç için gidilirmi anlamyyorum valla.

Hocam hazyr konu açylmy?ken söyleyeyim. Ymzamdaki araçta fren sistemi aryzasy yazyyor uygun bi yere çekin gibi bi yazy çykyyor. Arabayy sa?a çekip stop ediyorum bir daha çaly?myyor. Olmadyk zamanda yolda byrakyyor. Yki üç defa çektirmek zorunda kaldym beyine baktylar bi?ey anlamadylar (özel servis) hatta bi beyin temizli?i yaptylar 300 lira verdim. ?imdi mecburen yetkili servisi denemek zorundayym. Çünkü yolda kalacak korkusuyla sürmekten byktym

Hocam bu i?te, yetkili veya özel servis degil aslynda mesele usta meselesi, yetkili serviste çok iyi bir usta vardyr, nokta aty?y aryza tespiti yapyyodur, gönül rahatlygy ile götürür yaptyryrsyn aracy. En fazla parçadan ve i?çilikten biraz fazla para verirsin okadar. Ama servislerin genel düsturu geçirmek üzere maalesef ve ayny zamanda iyi usta var my bilemiyorsun. Bence bostancyda falan iyi volvo ustasy ara?tyryn.

Haklysynyz hocam. Ankarada oturuyorum, ankarada tavsiye varsa gidip göstereyim arabayy

Hocam Ankara Yvedikte @WaRToX hocamyzyn ustasy var ady Selim. Ben 10 Mart gibi götürcem aracy periyodik bakym için ilk defa deniycem ama wartox hocam sa?olsun ustayy anlatty bende ara?tyrdym i?inin ehli birisi diyolar kendisi için. Bugüne kadar kendi ustam ZNT Volvo özel servisi ile çaly?yyordum ancak Selim ustaya bu sefer gidece?im bakym km'si geldi zaten.

Öncelikle te?ekkür ediyorum güveniniz için.

Yleride sizinde e?inize dostunuza benim de?il, kendi tavsiyeniz olarak sunaca?ynyza, memnun kalaca?ynyza inanyyor ve umuyorum.

Kendisi ile yakyn zamanda görü?tük telefon aracyly?y ile, bu syra i?lerim yo?un oldu?u için muhabbete gidemiyorum yanyna, aracyda yenileyince bir sykyntysy olmuyor yolum dü?müyor (sykynty çykartmamasy açysyndan çok ?ükür) bu aralar.

Gidecek olan arkada?lar haber ederse özel mesaj ile, ayarlayabilirsem gelmek isterim hem tany?my? oluruz hemde o vesile ustamynda yanyna gitmi? olurum.

• WaRToX kullanıcısına yanıt
    Hocam Mart'da bakımı geldi aracın parçaları temin edip orada yaptırmak istiyorum açıkcası sizin gibi değerli birini tanıdığım için çok memnunum teşekkürler iyi dilekleriniz için
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.