Bildirim
Renault megane 1.6 Sport Edition 2011 model
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Megane Dizel motoru ile alınır.Atmosferik benzinliye giderse iş Hb ise Auris,İ30 Sedanda Corolla,Civic,Elantra vs daha mantıklı. -
bütçeyi biraz arttır ve dizel bak hocam -
Bu kadar fena mı. -
2011 model sport edition kullanıyorum 4 yıldır. Araçtan genel olarak memnunum. Sport edition daha çok spor görseli olan bir donanım (karartılmış camlar, metal pedal seti, 17 inch jant...).
Günlük ortalama 60 km yapıyorum, yarı şehir içi yarı şehir dışı sayılır, ortalama tüketimim 7.0 litre.
Tüp taktırmayı düşünmedim hiç, aracım 40 bin km de, sahibindeki ilanlara bakınca fiyatlar biraz yüksek geliyor ben de satacak olsam 41 fiyat koyup 40 a falan veririm herhalde müşterisini bulursam. -
Ben daha uyguna almış olucam o zaman. 38 e alabilirim çünkü bu aracı. Ve tüp takılalı 5bin km olmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: naim@gop
Bu kadar fena mı.
fena değil aslında güzel ama dizel daha güzel olur kanaatindeyim koklata koklata gezersn -
Tabi bu bir tercih meselesedir , ben 40 bin TL'lik araçta varsın 30 bin km az olsun tüpü de olmasın ama 2 bin TL pahalı olsun derim siz farklı düşünürsünüz. -
Dizel Pug 308 dururken Megane atmosferik+LPG alınmaz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-cok-temiz-71.000-km-de-235990185/detay -
benzinli megane gayet iyidir az yakar ben memnunum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X