Bildirim
renault megane 1 kolçak acil yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ben 20 liraya aksesuarcıdan alıp. montajını da kendim yaptım. biraz kaba ama iş görüyor. 3-4 ay kullanımdan sonra kolunu koyduğun yerdeki sünger deforme olmaya başlayıp kötü görünüyor.
iyi markalı, kaliteli bi ürün alıp taktırmanı öneririm. 20-30 liraya satılanlar kısa sürede bozuluyor. -
bende 98 model megane1 var bende szin gibi çok araştırmıştım sonunda döşemeciye gittim usta koltuğu söktü zaten koltuk iskeletinde kolçak için yer var oraya kolçağı monte etti kolçak aşşağı yukarı hareket ediyor el freni ve emniyet kemerinide etkilemiyor... ama sizin resimdeki kolçak gibi bardak koyma yeri falan yok sadece kolçak 70 tl ye mal oldu
saygılar -
hocam montajı nasıl yaptınız...
bu konuda biraz bana bilgi verirseniz sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: _KUZEY
ben 20 liraya aksesuarcıdan alıp. montajını da kendim yaptım. biraz kaba ama iş görüyor. 3-4 ay kullanımdan sonra kolunu koyduğun yerdeki sünger deforme olmaya başlayıp kötü görünüyor.
iyi markalı, kaliteli bi ürün alıp taktırmanı öneririm. 20-30 liraya satılanlar kısa sürede bozuluyor.
-
dikkatli incelerseniz o sitelerdeki çoğu (çakal olmayanlar) megane ile uyumsuz olduğunu yazarlar.uyumlu olanlar 50 60 liraya kaliteli olanlardır. -
Arkadaşlar uyumlu kolçakları satan bir yer ya da bildiğiniz bir marka var mı? bana da lazım bu kolçaktn -
slm arkadaşlar bu kolçaklar çabuk arıza yapıyo plastık kasalı olanlar daha iyi -
plastik kasalı derken? önerebileceğin ve internet ortamında satış yapan bir yer var mı? -
ben hepsiburadadan bu kolçagı alacagım inşallah yapılan yorumlar dogrudur yerine tam oturur.
http://www.hepsiburada.com/dar-tip-cekmeceli-seyahat-kol-dayama-kolcagi-301129/productDetails.aspx?categoryid=260649&productid=otm301129 -
arkadaşlar bende 2002 model megane rxi i var onlarda orjinalinden kolçak var el frenini indirmek için yukarıya kaldırdım bir dahada inmedi oraya kilitlendi aşşağı inmiyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- clio 5 tesla ekran şifresi
- ankara"daki en iyi renault yetkili servisi
- renault koleos 2.0 dci kronik sorunlar
- clio 4 gündüz ledi yanmıyor
- megane 4 esp kapatma
- renault clio fiyat listesi
- renault symbioz
- yeni master
- renault duster 2024 fiyat listesi
- renault megane e-tech türkiye fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X