Şimdi Ara

RENAULT MEGANE 2 LASTİK SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR RENAULT MEGANE 2 LER İÇİN YUMUŞAK VE YERE İYİ TUTUNAN LASTİK ALMAK İSTİYORUM BU ARADA İLK ARACIM OLDUĞU İÇİN YANLIŞ BİR SEÇİM YAPMAK İSTEMİYORUM YARDIMCI OLMANIZI RİCA EDİYORUM.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstbrk

SELAM ARKADAŞLAR RENAULT MEGANE 2 LER İÇİN YUMUŞAK VE YERE İYİ TUTUNAN LASTİK ALMAK İSTİYORUM BU ARADA İLK ARACIM OLDUĞU İÇİN YANLIŞ BİR SEÇİM YAPMAK İSTEMİYORUM YARDIMCI OLMANIZI RİCA EDİYORUM.

ben lastik almadan önce çok araştırdım. hem fiyatı uygun hem kaliteli bir lastik olsun diye. sonra ralli de kendini kanıtlamış ve türkiye piyasasına yeni girmiş bir lastik modeli buldum. kumho ku31 diye bilinen bu lastiğin tanesini 150 liradan aldım geçen sene kışın. üretim tarihine bakarak alın derim. mesela alttaki linkteki lastik geçen yılın üretimi ve fiyatı düşmüş.http://www.hepsiburada.com/liste/kumho-205-55-r16-91v-ku31-ecsta-spt-lastik-uretim-tarihi-2014/productDetails.aspx?productId=otlt1657&categoryId=259720
    güneykore malı olup michelin alt ürünü olarak michelin bayilerinde satılıyor bu lastik. renault un daciası gibi.
    kullanıyorum ve memnunum. önceki goodyear lar bayatladığından mıdır çok kayıyor sürekli abs devreye giriyordu. bunda daha olmadı. karda rampa çıktım bunlarla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.