Şimdi Ara

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB 1.5dci EDC @@ (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
40
Favori
136.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla huzurla kullanın inşallah.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hasan 06 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim Hasan, senden de güzel bir SUV atağı bekliyoruz yaz aylarına doğru (1.6lt Turbo 8AT ;)

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@
  • yildiz kullanıcısına yanıt
    Hakkımızda hayırlısı olsun, Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan 06 -- 12 Ocak 2025; 21:16:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pazar videosu ve 2024 Kia Xceed Elegance Plus (Kasım 2024 teslim) ile ilgili genel bir değerlendirme videosu kaydettim.

İyi seyirler.

Teşekkürler.

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@vagontvyoutube
    Bu Pazar günü , kanala gelen sorulara dair genek bir yol videosu kaydettim. Şerit takipten yakıt tüketimine, asistan lardan telefon tutucuya kısa kısa değindiğim ve değerlendirmelerimle bir pazar videosu.... Görüş ve sorularınızı yorumlara bekliyorum. #kia #kiaxceed #eleganceplus #kore #inceleme #uzunyol #ACC ------------------------------------------------------------------------------------------- Vagon | Bize katılın : Facebook / https://www.facebook.com/groups/vagonder Instagram / https://www.instagram.com/vagon.der/
    https://www.youtube.com/watch?v=IO0PXzcLlEk&feature=youtu.be
  • Pazar videosu gayet güzel ve merak eden arkadaşlar için bilgilendirici olmuş elinize emeğinize sağlık Halit bey. @hbebek61

Video ile anlatım her zaman daha iyi oluyor. Bu arada yüksek hızlardada çarpışma önleme asistanı devreye girdi benim,

2 defa önümüze atlayan oldu uzun yolda , sistem sayesinde çok rahat kurtardık.

Ani şerit değiştirme ve manevralarda aracın ne kadar stabil kalabildiğinide görmemiz açısından bu çok iyi oldu. (geyik testi gibi)

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 13 Ocak 2025; 12:33:51 >

• 2024 Elegance Plus ta Apple Car Play kablosuz olarak kullabiliyor mu ?

• Flight_Mode01 F kullanıcısına yanıt
    Hayır kullanılamıyor. Ekstra aparat satın almak gerekiyor bunun icin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2023 Picanto da bile var kablosuz apple car play kaporayı verdim geçen hafta elegance plus için şu an öğrendim kablolu bağlantı olduğunu bi canım sıkıldı açıkçası

• Sayın @Flight_Mode01 (isminiz Erkan sanırım) üstteki videoyu izlerseniz @hbebek61 olmadığını anlattı bende yazdım burada.

Geçen yıla kadar gelen Xceed Elegance ve Cool paketlerde ''küçük ekranlarda'' kablosuz car play vardı.

Bu yıl gelen 2 pakette de (Pluslarda) en üst Prestige paketteki büyük Harman Kardon ekran var ve

kablosuz car play geçen yıl en dolu paket olan Prestige pakette bu yüzden yoktu. Donanımsal bir fark yani.

Tabi arada çok ciddi yazılım ve ses çıkış kalitesi farkı var (10.25 inch olan ekran harman kardon üretimi JBL) çok iyi.

Bence bu tip küçük şeyler sorun edilmemeli, önemli olan sorunsuz ve daha kaliteli çalışması, kabloyu takıp geçersiniz. 2sn lik iş..

VW grubundaki yazılımsal ve donanımsal problemlerin neredeyse hiçbiri yok bu araçlarda. İçiniz rahat ve hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 13 Ocak 2025; 19:47:40 >

• yildiz kullanıcısına yanıt
    Valla bence ses kalitesinin iyi olması daha büyük bir avantaj, ayrıca yeni ekran daha büyük, kullanışlı ve daha şık olmuş; ki daha önce de yazdığım gibi ses kalitesi beklentimin çok üzerinde bu araçta. Sonuçta kablosuz ekran yansıtma ufak bi aparatla çözülebilen bir şey. Ben bu tarz küçük şeylere takilmiyorum. Geçen Facebook grubunda biri elektrikli sırt desteği, kablosuz şarj ve metal pedallar yok diye kaporayi geri alıp siparişi iptal etmişti diye gördüm. Bana saçma geliyor bu tür ufak seyler için araç elemek. Herkesin kendine göre kriteri farklıdır elbette bir şey diyemem tabii.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr. Angelo kullanıcısına yanıt

Aynı fikirdeyim +1 @Mr. Angelo

Xceed'in Avrupadaki donanım paketleri bizim düstrübütör tarafından katledilmese bu sınıfta böyle dolu araç bulmak neredeyse imkansız hale gelecek ama illa bişeyleri kesecekler. Bu diğer markaların distribütörlerinde de böyle genelde. Stellantis biraz fazla donanım koyarak piyasadaki bu açıktan güzel faydalanmayı iyi biliyor yoksa o akraba evliliği c4 ve cx4 ü şöyle uzaktan bakan biri nasıl beğenipte satın alıyor anlamıyorum. (çinlilerden bahsetmiyorum çünkü onlar henüz bu kalitede araçlar değil)

Bende 3008 i satın alırken Drive Prime edition araçta ACC dahil birçok donanım standarttı mesela 2020 de. Sistem gayet güzel çalışıyordu ama aracın geneli bir türlü beni tatmin etmedi. EAT8 de silkelemeye ekranlarda kapanmaya başlayınca sıfır aracı 10 ay sonra satışa çıkarmak zorunda kalmıştım. Ama tabi ses kalitesi vasat düzeydeydi ve ekran kalitesi ile yazılım asla bu kalitede değildi.

Tucson'a göre gözlemlediğim bir farktan bahsedeyim aklıma gelmişken. Tucsonda klima ve kalorifer çok fazla güçlüydü, anında ısıtır soğuturdu o güce alışınca Xceed deki iklimlendirme sistemi normal düzeyde olduğu halde az üflüyor gibi geldi ilk başta, ama sonra farklı araçlara sahip arkadaşlarla gezerken onlara sorduğumda gayet normal ve Tucsona göre biraz daha sessiz çalıştığını farkettik.

Kapora veren bir arkadaşta, Kia Ceed Türkiye forumunda ; benim Ekim ayında satın aldığım Elegance Plus araçta varolan Kablosuz şarj + Metal pedal seti ve elektrikli bel desteği ayarının yeni gelenlerde olmadığını duyunca ''psikolojim bozuk uyuyamıyorum'' bu sebepten dolayı demiş. @@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 15 Ocak 2025; 13:21:0 >

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.