Şimdi Ara

Renault Megane coupe nasıldır. altenatif?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler herkese. Allahın izniyle 2011 model megane coupe almayı düşünüyorum. Ama aradığım aracın özellikleri sebebi ile fiyat biraz tuzlu. Renault alacaksam edc şanzıman almak isterim ama daha öncede uzun dönem bu şanzımanı kullanma fırsatım olmadı. Kısacası 1.5 dci ve edc şanzıman nasıldır. Hem şehir içi hem de uzun yolda kullanıcam. Verimli midir, masraf çıkarır mı gibi konuları merak ettiğim için size danışıyorum. Özellikle renault guruları bana renault içinde ikinci eli 45000 tlyi aşmayacak alternatif bulabilir iseler çok minnettar olucam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle bir Makine Müh. öğrencisi olarak hocalarımızın Renault EDC şanzımanını anlata anlata bitiremediklerini söylemek isterim. Öyle ki, dsg şanzımanların şu sıralar Vw firmasının üstlendiği genel sorunlarından dolayı ücretsiz tamir olanağı sunarak bir nevi kötü reklamını yaptığını düşündüğümüzde ve Mercedes in CLA modellerinde 1.5 DCI kullandığını göz önüne aldığımızda Renault Motor teknolojisinin 3 4 basamak zıpladığı izlenimine varıyoruz. Ama iç donanım kalitesi hakkında bu kadar olumlu konuşamayacağım. Çok yakın bir arkadaşım 10bin civarında (Megane Coupe aracı vardı) kapı kolları ve kilit aksamları bozulduğu için yetkili servise götürmüştü arabasını. Bende olumsuz izlenim bıraktı, ayrıca araç içi beklediğimden daha ufak geldi bana, biraz basık gibi sanki en son bu izlenimi alfa GT nin içine oturduğumda yaşamıştım. Alternatif olarakta dizel düşünmüyosan eğer, Astra GTC alırsın 2009 model, lpg uyumuda oldukça başarılı ayrıca lpg de yakıt/performans oranı oldukça tatmin edici, hemde daha ucuza mal edersin. Ayrıca satmakta zorlanmazsın fakat biraz araştırma yapman gerekir. Kolay gelsin

• alternatif;
    ibiza cupra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.