Şimdi Ara

Renault Megane'ın geleceği belirsiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elektrik li araba değil önce alt yapısını yapsınlar.. Şişdim bu elektrik olayından alt yapısı yok şarj istasyonu yok..

Elektrik için devasal bir alt yapı hafriyat işi lazım mevcut hatlarla trafo şebeke kablolarla o o iş olmaz burda anlık 400 amper 800 amper gibi. Rakamlar dan söz. Ediyoruz..

Bunların hiç biri yok ama eklektikli araba var. Adam artık evinin prizine takar 20-30 saatte şarj eder arabayı.. Şarj istasyonlarındaki makinelerde bile minumum 20 ile 45 dakka arası sürüyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault para harcamak istemiyorsa vw gibi yapsın. Megane 4 model olarak gayet güzel, allayıp pullayıp megane 5-6-7 diye satmaya devam etsinler. sadece orta segmente touch versiyona geri görüş kamerası, x-tronic ve edc yerine eat 6 veya 8 gibi tam otomatik şanzıman, joy versiyona da kol dayama koysun. ohh mis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fredd_35 -- 26 Nisan 2020; 14:0:43 >
  • Çok güzel bir yorum,bende icon var edc yerine tam otomatik olsa eat 6 veya 8 gibi ömür boyu binerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda2007

Çok güzel bir yorum,bende icon var edc yerine tam otomatik olsa eat 6 veya 8 gibi ömür boyu binerim.
    Aynen. Birde şöyle uygun lpg uyumlu atmosferik veya 1.3 tce gibi direkt enjeksiyon değilde 1.0 veya 0.9 tce gibi 1.4 veya 1.5 mpi turbo benzin motor getirse Türkiye'de Renault bayileri yıkılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fredd_35 -- 27 Nisan 2020; 1:5:13 >
  • böyle giderse tüm arabalar c suv olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fredd_35

Aynen. Birde şöyle uygun lpg uyumlu atmosferik veya 1.3 tce gibi direkt enjeksiyon değilde 1.0 veya 0.9 tce gibi 1.4 veya 1.5 mpi turbo benzin motor getirse Türkiye'de Renault bayileri yıkılır

Alıntıları Göster
    İkinizin de istedikleri bir aracta var yepyeni kasa dunyanin en cok satan modeli Corolla lpgye uyumlu atmosferik motor cvt gibi sorunsuz omurluk sanziman ustelik megane dan 30 bin lira daha ucuz hadi yikin toyota bayilerini 😄

• Renault için konuşuyoruz. Ayrıca cvt iyi bir sanziman EDC/ dsg ' ye göre ama eat6/8 kadarda sağlam değil bence

• Eat gibi bir şanzıman dizel,turbo benzin ve atmosferik motor seçenekleri olsa satışlar tavan yapar.
    Çok haklısınız.Ne yapsın millet tüple uyumsuz motoru.
    Malûm benzin ve lpg fiyatları.

• Dostum toyota nasıl megane dan 30.000 lira ucuz oluyor.
    1.33 edc joy megane 160.000 lira.
    Face grubunda çok kişi bu fiyatlara aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

Ulan Renault ciddi anlamda aptalsın. Yok yani o kadar şirket yöneticisi düşünemedi ben mi düşündüm demek istemiyorum ama neden markana en çok değer katan modelini elektrikli hale çevirip devam etmiyorsun da modeli bitirip yeni model ismi çıkarıyorsun?

Aynısını Fluence'i getirerek yaptın, Latitute bitirdin Talisman getirdin, şimdi Megane'ı bitiriyorsun. Saçmalıktan başka bir şey değil.

Adamlar elektrikli Golf yapıyor, bunlar Megane yapamıyor. İlla model adı değişecek.
    Yazıyı tekrar okursanız durumun meganedan dolayı değil aracın segmentinin pazarda yerinin küçüldüğünden bahsediliyor. Bu golf için de geçerli 308 için de megane için de..

Golf segmentin satış lideri olduğu için ona pek koymuyor olsa gerek ama VW de dahil olmak üzere bütün markalar 150 çeşit her segmentten suv,compact suv geliştiriyor.
    Ne yapacaklar Kadjarın elektriklisini yapıp adını Megane mi koyacaklar? Adam ileride C segmentinde modelimiz olmayabilir diyor işte...

• Renault elektrikte en erken davranan avrupalı olmasına rağmen geriye düştü. Zoe dışında elektrikli otomobil yapmadı,hibridleri bile yeni çıkıyor. Şimdi çeksin cezasını haketti.
  • quote:

Dostum toyota nasıl megane dan 30.000 lira ucuz oluyor.
    1.33 edc joy megane 160.000 lira.
    Face grubunda çok kişi bu fiyatlara aldı.
    Renault Megane'ın geleceği belirsiz

Renault Megane'ın geleceği belirsiz

Sun anda bu fiyata hep corolladan 30 bin lira fazlaydi ben corollayi 115e alirken megane 140 bin liraydi mesela ikisinin de bos otomaiginden bahsediyorum cok enteresan ama boyle dostum 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 27 Nisan 2020; 13:20:44 >

• Liste fiyatından çok iyi indirim yapıyor reno,kâğıt üzerindeki fiyatlara hiç bakma.
    Dediğim gibi joy otomatikleri 160.000 liraya alan çok kişi var.
    Ben aracı alırken 2016 ekimin de icon dizel otomatik liste fiyatı 105.000 liraydı,ben 94.700'e aldım.
    Toyota, honda gibi liste fiyatından vermiyorlar.
    Baz otomatik benzinli paket alsam kesinlikle corolla alırdım ben,güzel tercih yapmışsınız,güle güle kullanın.

• quote:

Liste fiyatından çok iyi indirim yapıyor reno,kâğıt üzerindeki fiyatlara hiç bakma.
    Dediğim gibi joy otomatikleri 160.000 liraya alan çok kişi var.
    Ben aracı alırken 2016 ekimin de icon dizel otomatik liste fiyatı 105.000 liraydı,ben 94.700'e aldım.
    Toyota, honda gibi liste fiyatından vermiyorlar.
    Baz otomatik benzinli paket alsam kesinlikle corolla alırdım ben,güzel tercih yapmışsınız,güle güle kullanın.
    Cok teşekkür ederim sagolun Allah hepimize istediğimiz araclari alip kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin amin

• Fransız markalarda sürekli saçma sapan isim değiştirme politikası var bunlardan biri Renault biride Peugeot'dur. Peugeot son yıllarda bu isim değiştirme işini bir düzene soktu ancak Renault bu isim değiştirme işini bir türlü oturtamadı. Tam insanlar bir isme alışıyor tak Renault isim değiştiriyor. Renault: r21, r25, safrane, vel satis, laguna, latitude, talisman. Peugeot: 206, 207, 208, 405, 406, 407, 508, 605, 607

• Fransız markalarda sürekli saçma sapan isim değiştirme politikası var bunlardan biri Renault biride Peugeot'dur. Peugeot son yıllarda bu isim değiştirme işini bir düzene soktu ancak Renault bu isim değiştirme işini bir türlü oturtamadı. Tam insanlar bir isme alışıyor tak Renault isim değiştiriyor. Renault: r21, r25, safrane, vel satis, laguna, latitude, talisman. Peugeot: 206, 207, 208, 405, 406, 407, 508, 605, 607

• O buzdolabı az yakar çok kaçar, megane larına çok guveniyorlardi. Megane Hb aslında kaliteli araç o aracın üstüne pek düşmediler
    Sadece Türkiye değil avrupada da beyaz renk dizel bosline megane üzerinden ekmek yediklerini düşünüyorum

• Yayalar arkalarından elektrikli arac geldiginde ses olmadığı icin farketmiyorlar ve bir guvenlik zaafiyetj oluyor. Bunu engellemek icin yapay motor sesi ekleniyor, sen icerde duymuyorsun zaten disardaki yaya duyuyor. Benim basima birkac defa geldi gerçekten ürkütücü, cunku alismis bir refleksin oldugu icin bi ara yolda yururken eger arac sesi yoksa cok bakmadan geciveriyorsun karşıya ama bir bakiyorsun elektrikli arac dibinde bitmis ve farketmemissin bile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba megan gibi bir modeli bitirmek renault un yapğacağı en büyük hata olur renault biter

• Meganı bitirirse renault kendini bitirir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.