|
Bildirim
Ulan Renault ciddi anlamda aptalsın. Yok yani o kadar şirket yöneticisi düşünemedi ben mi düşündüm demek istemiyorum ama neden markana en çok değer katan modelini elektrikli hale çevirip devam etmiyorsun da modeli bitirip yeni model ismi çıkarıyorsun?
Aynısını Fluence'i getirerek yaptın, Latitute bitirdin Talisman getirdin, şimdi Megane'ı bitiriyorsun. Saçmalıktan başka bir şey değil. Adamlar elektrikli Golf yapıyor, bunlar Megane yapamıyor. İlla model adı değişecek. |
Ben de bu insanları anlamıyorum. Fosil yakıtlı araç kullanırken motor sesinden rahatsız olurlar. Motor sesi ne kadar az ise o kadar makbule geçer. Ama elektrikli araçlarda yapay motpr sesi isterler. Tezat bir durum.
|
Bırak Megane Türkiye'nin geleceği belirsiz benim bile geleceğim belirsiz
|
Altına imzamı attım. Sonrada Golf neden çok satıyor diyorlar. D segmentinde de aynı haltı yiyip Laguna ismini öldürdüler. Şimdi sıra Megane’ a geldi sanırım.
|
reno aşığı değilim ama megane gayet güzel bir araç. vw yıllardır aynı tasarımla geliyor. reno tüm segmentlerde en azından tasarım anlamında bir heyecan kattı.
|
Geçen yıl 200bin satmış. Tr de çok satıyor. O da filolar, şirketler falan işte. Onun dışında 200bin rakamı çok değil. Vasat bir rakam. Elektrik konsepti ise tamamen ayrı bir dünya. Yeni bir isim ile başlaması bence çok iyi.
Vw ile reno yu bir tutma. Vw kalitesi ile ön plana çıkmaya çalışırken reno uygun fiyat bandı ile ön planda. Fiat ta aynısını yapıyor mesela. Fiat ve reno gibi markalar ve onu alan kullanıcıları model ismine çok takılmıyor. Uygun fiyatli olması cezbediyor. Vw de ise golf, Passat gibi isimler marka haline geldiği için renoya göre kalite ve isciligi daha ağır olduğu için satılıyor. Özetle müşteri kitleleri farklı. Reno Megane adinda değil de reno ceganne adında Megane in aynısı bir araç cikarsaydi da satış rakamları aynı olacaktı. Çünkü kullanıcısı modelin ismine değil fiyatına önem veriyor. |
Türkiye de mi satiyor bu Megane sadece
|
elektrikli araç işi bence otomobilin ruhunu öldürecek niyeyse benim içime sinmiyor hiç inşallah yanılırım.
|
sessiz bir araba güvenlik açısından riskli. Araba sesinin tüm yayalara ve trafikteki diğer araçları kullananlara psikoljik etkileri var hocam. Bu ses işi güvenlik için isteniyor.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 26 Nisan 2020; 14:16:5 > |
|
|