Şimdi Ara

Renault Megane Privilege 1.5 dci 2008 model- 80000 km de 32 000 tl... ne dersinizl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
12.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iş Arkaşlarım linea demişleerdi, sıfır linea emotion 1,6 almaktan vazgeçtim.

arkadaşın kayınpederine Renault Megane Privilege 1.5 dci 2008 - 80000 km de var, 32 000 tl diyorlar, ne dersiniz ?

• yapmayın etmeyin gözünüzün yağını yerim, 32 bin türk lirasını, renaultun salça olmuş aracına yatırmayın.
    aynı fiyata tdci focus var, meganda neyin nesi??
  • focus kadar bos ve ucuz bir arac olamaz.

önde oturursun koltugu rahatsız eder

arkada oturursun orasından burasından yol sesini alır

orta konsoldaki o alt sıradaki dugmeler yokmu bildigin japon plastigi

yakıt desen full depo 850km zor yaptık şehirler arası+ şehir içi karışık.

32bin lira edermi megane bilemem ama focus etmez orası kesn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

focus kadar bos ve ucuz bir arac olamaz.

hangi nesil fokus kullandınız siz?
  • Kardes renult bayisine gitmeni oneririm magane 3 cumartesi sordum ortalama 5-6 bin tl araclara kafadan indirim yapiyorlar okadar para ikinci el 80000 km arabaya verilmez
  • iki aracıda kullandım megane privilage babamın aracı.

focus daha performanslı ve daha çok yakıyor. sessiz yüksek hızlara meganeden daha rahat çıkıyor ses sistemi ve kliması megane göre kat kat üstün ayrıca yol tutuşu daha iyi

meganenin bakımları daha ucuz kesinlikle reel hayatta daha az yakıyor.(izmir şehir içi ortalama 5.5 i geçmedi) kliması berbart soğutmaktan aciz. privilage de esp olmaması eksiklik malzeme kalitesi iyi sace kapı kolarında berbat soyulmayanı görmedim. süspansiyonu focustan konforlu genel olarak sessiz fakat anlamsız tıkırtılarda yok değil.

ben focusu tercih ederdim ancak titanium olması şartıyla o fiyata titaniumda pek bulunmuyor. 32 bin tl fazla geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 21 Mart 2012; 0:26:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Eternal

quote:

2011 eski kasa hem hatchback hemde sedan kullandım sedan olan 90 hp di sanırım.

son kullandıgımda hatta arabanın direksiyonunda cuise kontrol vardı ama çalışmıyordu nasıl işse bu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Life Eternal

quote:

2011 eski kasa hem hatchback hemde sedan kullandım sedan olan 90 hp di sanırım.

son kullandıgımda hatta arabanın direksiyonunda cuise kontrol vardı ama çalışmıyordu nasıl işse bu ?

focus performanslı bir araç olduğu için fazla yakıyor. buna katılırım. gaz tepkisi güzel olduğu için fazla yaktırır genelde insanlar..
    güzel performansı olduğu gibi, yol tutuş konusunda hangi araçla kıyaslasam hep focus üstün oldu.
    sony müzik sisteminede söyliyecek lafımız yok. mükemmeldir.

focus bana göre hem performans konusunda, hemde yol tutuşuyla insanı şaşırtan bir araç. bas basabildiğin kadar, hemde o yol tutuşuyla ayrı bir haz verir, 1.6 benzinliden az yakmak rahatlatıyor insanı..

• Sunrooflu privilageler genelde onu da mutlaka kontrol ettirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Sunrooflu privilageler genelde onu da mutlaka kontrol ettirin

SUNROOF YOKMUŞ
  • 30-31 civarı piyasası megane kasa eskidi km biraz fazla gibi dersen
    34-35 civarı boş paket daha az kmde fluence de alabilirsin
  • Yazık günah o kadar parayı dizel c segmenti 80 bindeki araca verme.Biraz araştır yada en son ederi 27 de verirse al vermezse yolu açık olsun.Kasa atmış bir araca yazıktır
  • Fiyat çok pahalı. İyi bakmışsa sorun olmaz ama herhangi birinin kullanımı için km fazla. Yeni kasaların dizelde ikinci eli ne kadar baktınız mı? Birkaç bin daha ekleseniz alırsınız. 2 kasa arasında çok fark var çünkü. Amca dizel diye uçmuş ama 32 etmez.
  • Hocam kilometre orjinalse bir miktarda pazarlık yapabilirseniz alabilirsiniz,ama almayın diyenlerinde haklı yanları yok değil.

Bir kere benim düşüncem 2.el araba dizel ve hakikaten temizse az km.li ise gerekirse piyasa fiyatının üstünü vermeye razıyım,biraz tuzlu olur ama kafam rahat eder.Malum o modellerde 80-100 bin km. altı bulmak hakikaten zor.Birde kasa yenilemiş araç. Privilegelerin sevmediğim yanı içi komple bej ve birkaç yıllık kullanımdan sonra vites topuzu direksiyonu soyuluyor ve görüntü berbat oluyor.Sizin baktığınız araçta bunuda dikkate alın derim.

Yukarıda bir arkadaşta bahsetmiş fluence alırsınız 34 35 bine baz donanım ama bence bunlarında %99 u şirket çıkması olacaktır,buna dikkat edin alırken ve haliyle yine 100 binin altını zor alırsınız,çünkü hiçbir şirket ağır bakım zamanı gelmemiş hala iş görecek arabasını satmaz.Km.lere dikkat edin.Bu forumda da denk gelmişsinizdir belki km.düşürme maduru epey insan var ve hangi markadan olursa olsun şu anda baz donanımlı km.si düşürülmüş şirket çıkması araç piyasada fazlasıyla mevcut.Bir de fluencenin baz donanımları çoğunlukla 85 bg oluyor ve hakikaten hantal 105 liklere göre.En azından privelege megandaki motor bu ikisinin arası performans sunuyor.

Aslında sizin vazgeçtiğiniz lineada fena değilmiş 1,3 neyse ama 1.6 motoru oldukça cezbedici hemde sıfır km araç sonuçta ama oda malum kasa yenileyecek yakın zamanda.Malesef bu yanıda var.

Birde o fiyat civarına focus ghia bakabilirsiniz benim tercihim focus olurdu,gerçi onunda temizlerine 34 35 bin isteyorlar ama bakın derim yinede.Maddi imkanlar elveriyorsa belki 32 binin biraz üzerine çıkarsınız.Tamam 2.el alternatifleri biraz eski yüz oluyor ama yapacakta bişey yok para ortada.

Gelgelelim 2.el piyasası oldukça aldı başını gittiki,meganların faz 1 seri sportway-dinamik donanımlarına 26 27 bin isteyen var,sizin yakınınız privilege sahibide öyle 27 28 binlerede bırakmaz zaten piyasa böyle malesef.

Çok zor iş kolay gelsin

• 80 bin yapmış megana o para verilmez.Tel tel dökülür.
    Ayda 1 kere servise öpücük verirsin.
    Aklının ucundan bile geçirme.
    Senin alacağın araba burda:
    http://www.sahibinden.com/opel-astra-1.3-cdti-elegance
  • O para verilir mi bilmem ama 2004 megane 1.5 dci dynamic 'i babam kullanıyor. Araç 100,000 km nin üzerinde ve ayda bir servise gittiği falanda yok. 2004'ten bu yana lastik basınç sensörlerinden birisi arızalandı, birde yol bilgisayarı bir iki kere kendi kendine gitti geldi. Onun dışında herhangi bir arıza vermediği gibi rutin bakım haricinde servise falanda gitmedi. Birde kapı kolları soyuldu bu arada.

Yani araç biraz şans işi olsada, eğer gerçekten temiz binilmiş ve rutin bakımları yapılmış bir araç ise sorunlu falan değildir. Ama süren kişi aracı hor kullandı ise, düşük kaliteli yakıt kullandı ise ya da bakımlarını aksattı ise elbette sorun çıkarır tıpkı diğer bir çok araç gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

80 bin yapmış megana o para verilmez.Tel tel dökülür.
    Ayda 1 kere servise öpücük verirsin.
    Aklının ucundan bile geçirme.
    Senin alacağın araba burda:
    http://www.sahibinden.com/opel-astra-1.3-cdti-elegance

120 bin km oldu neredeyse rutin bakım hariç sadece sunroof sorunu için gittik ben motor ve yürüyen aksam anlamında çok sorunlu bir meganede ggörmedim açıkçası
  • Babam sirket aracı olarak benzinli megane kullanmıştı. 2.5 yılda 200.000 km den fazla yapmıştı ve döşemede soyulma haricinde bir sorun yoktu.
  • Hocam iyi araba güzel araba fakat fiyatı bir miktar yüksek geldi.

Geçen hafta 2007 Expression aldım donanım olarak Privilige'dan aman aman bir farkı yok.

6 hava Yastığı - Dijital Klima - Hız Sabitleyici - Park, Far ve Yağmur Sensörü gibi pek çok özelliği barındırıyor. 60 bin kilometrede Lpg'li temiz bir araç ıvırı zıvırı derken 23'e mâl oldu bana. Alacağınız dizel araç da benimkiyle hemen hemen aynı yakacak. Arada 9 bin liralık fark var ve bence Megane bu farkı kaldıracak bir araç değil. Malzeme kalitesi olarak B+ tadında bir C sınıfı, hadi ben bu kadar dananımı ve konforu bu rakama aldığım için bozuk yoldaki ufak tefek çıtırtılarına göz yumuyorum siz 32 bin verdiğiniz araçta buna katlanabilecek misiniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sye88

Hocam iyi araba güzel araba fakat fiyatı bir miktar yüksek geldi.

Geçen hafta 2007 Expression aldım donanım olarak Privilige'dan aman aman bir farkı yok.

6 hava Yastığı - Dijital Klima - Hız Sabitleyici - Park, Far ve Yağmur Sensörü gibi pek çok özelliği barındırıyor. 60 bin kilometrede Lpg'li temiz bir araç ıvırı zıvırı derken 23'e mâl oldu bana. Alacağınız dizel araç da benimkiyle hemen hemen aynı yakacak. Arada 9 bin liralık fark var ve bence Megane bu farkı kaldıracak bir araç değil. Malzeme kalitesi olarak B+ tadında bir C sınıfı, hadi ben bu kadar dananımı ve konforu bu rakama aldığım için bozuk yoldaki ufak tefek çıtırtılarına göz yumuyorum siz 32 bin verdiğiniz araçta buna katlanabilecek misiniz??

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız, güle güle kullanın.. memnun musunuz?
    LPG hangi marka takılı, tüketimi nasıl? ?HB mi sizin megane?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.