Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EXPOXL

2 hafta istanbuldaydım ve sürekli farklı ilçelerde ve sokaktaydım ama birtane bile yolda hareket halinde yeni symbol görmedim bu bana enteresan geldi. bu kasa eskisi gibi bir patlama yapamadı sanırım

Vallahi bu gidişle patlama yapması zor gibi. Araba öyle bir zamana denk geldi'ki. Tam doların, euro'nun yükseldiği döneme denk geldi.
  • Bu 1.2 1.4 SMYBOL lere sıralı sistem LPG takılabilirmi ki? Zamanı gelince
  • neden olmasın..

ne marka model araçlar tüple uyumlu sorunsuz gidiyo günümüzde...
  • Şu ana kadar yeni kasayı hiç görmedim yolda.Eskisi gibi patlama yapamadı.Gerçi,şu anki ekonomi gidişatında,normal.

Büyük tanıtımları yapılan,Yeni Fiesta'yı bile bugün ilk kez gördüm yolda.
  • 34 plakalı görmeye başladım bende..
  • hergün Ordu il merkezindeyim ama bitane bile görmedim bende...
  • ilk bayilere geldiği zamanlar bi bayide bakmıştım içi fiyatına göre iyi tip desen daha iyi si şamda kayısı gibi tam bir aile arabası her insanın görüşü farklıdır buda bnmki ve o görüşlere saygıda duyarım
  • 2000 yılının ekim ayında aldığımız symbol bile 1.4 16V 98 BG bunlar bizimle dalgamı geçiyor! 1997 yılında cliolara koyduğu motorun aynısını koymuş umarım satmaz!
  • Arkadaşlar ben orta halli bir memur olarak ekonomik açıdan baktığımda 4 kişilik bir aile olarak satış fiyatı, bakım masrafları, kullanışlılığı, servis ağı, sağlamlığı, herhangi bi arızada diğer markalara ve renaultun diğer modellerine göre maliyeti v.b. durumlardan en ideal olanı symbol derim.daha uygun bir model var mı bildiğiniz? geçen ay aldım sıfır symbol. zaten 2001 modelini 2005 ten beri kullanıyordum. inanın yağ,buji hariç hiç bir masrafı olmadı bana. en sorunsuz araba bence. zaten kullanıcıların çoğu da aynı düşüncede benimle. ben milyarder biri değilim o açıdan konforu bana yeterli. korkmadan binebileceğim arabalardan en iyi olanı bu bence.
  • kasa yeni koydukları motor 1997
  • quote:

Orjinalden alıntı: boraycan

kasa yeni koydukları motor 1997

ben katılmıyorum 1997 motor 100 km de 4 lt yakmıyordu hep iyileştirme yapılmıştır ama aynı sistem desek olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenan29

Arkadaşlar ben orta halli bir memur olarak ekonomik açıdan baktığımda 4 kişilik bir aile olarak satış fiyatı, bakım masrafları, kullanışlılığı, servis ağı, sağlamlığı, herhangi bi arızada diğer markalara ve renaultun diğer modellerine göre maliyeti v.b. durumlardan en ideal olanı symbol derim.daha uygun bir model var mı bildiğiniz? geçen ay aldım sıfır symbol. zaten 2001 modelini 2005 ten beri kullanıyordum. inanın yağ,buji hariç hiç bir masrafı olmadı bana. en sorunsuz araba bence. zaten kullanıcıların çoğu da aynı düşüncede benimle. ben milyarder biri değilim o açıdan konforu bana yeterli. korkmadan binebileceğim arabalardan en iyi olanı bu bence.

Aynen katılıyorum arkadaşım. Bende orta halli, bir proje firmasında çalışan teknik ressamım. Günümüz şartlarında, benim gibi bir insanın alabileceği en güzel sıfır km. yerli araba Symbol derim. İmzamda ki arabayı 2004 Ekim'den beri kullanıyorum ve 36 bin km. civarındayım. 2 kere bakıma gittim. Çok şükür hariçten ekstra masraf vs. çıkarmadı.
    Benim arabamda sadece klima var. Beni mutlu ediyor. Otomatik ön camları ve radyo/teybi bana yetiyor.
    Yeni kasayı da önümüzdeki yıl bu zamanlar Allah kısmet ederse almak isterim. Ama onu full donanım almak isterim. Zaten şu an fiyat olarak full paket uygun gibi. Bir ay önce 24600 liraya bırakmışlardı bana. 1.2 16V / 75 HP Expression + full paket.

• quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34

Dediklerine katılıyorum. Yeni Symbol'ü bir kaç hafta önce test etmiştim. Üstelik 1.2 16V/75HP'lik motorlusunu test ettim ve gayet canlı bir motor. Aşağı yukarı gidiş/dönüş olmak üzere 7-8 km.'lik bir yolda kullandım ve 5.vites 80 ile klimayı da açarak hafif eğimli rampayı 4'e düşürmeden çıktım. Yanımda ki görevli 90'ı geçme dedi ve geçmedim. Araba bana göre gayet canlı ve 16V/75 HP. 1.4 ile aynı HP'yi veriyor. Zaten bu motorun amacı ekonomi. Giidpte 250 basacak halimiz veya redline yapacak halimiz yok.
    Şahsen kafama bu 1.2 16V motor yattı. Hatta Expression + full donanım paketi de gayet uygun. Dün fikir edinmek için arabamı aldığım Renault satıcımı uğradım. AMacım arabamı takasa verip, yeni 1.2 16'lik Expression + full paket Symbol'den almak. Gerçi önümüzde ki yıl düşünüyorum aksilik olmazsa. Ama şimdi alırsam ne olur diye bir sorayım dedim. Arabayı bana takas ve sadık müşteri indirimi yaparak, 24600 liraya bıraktılar. Yani o an 10000 lira versem yeni Symbol'ü alıp gelecektim. Tabi şu an değil. Allah kısmet eder de bir aksilik olmazsa seneye bu zamanlar almayı düşünüyorum.

Seninkiyle performans farkı varmı peki?

1.2 75bg varkan niye 1.4 75bg'i neden koydular anlamıyorum. 1.4 98bg olsaymış bari.

• quote:

Orjinalden alıntı: LouisRenault

quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34

Dediklerine katılıyorum. Yeni Symbol'ü bir kaç hafta önce test etmiştim. Üstelik 1.2 16V/75HP'lik motorlusunu test ettim ve gayet canlı bir motor. Aşağı yukarı gidiş/dönüş olmak üzere 7-8 km.'lik bir yolda kullandım ve 5.vites 80 ile klimayı da açarak hafif eğimli rampayı 4'e düşürmeden çıktım. Yanımda ki görevli 90'ı geçme dedi ve geçmedim. Araba bana göre gayet canlı ve 16V/75 HP. 1.4 ile aynı HP'yi veriyor. Zaten bu motorun amacı ekonomi. Giidpte 250 basacak halimiz veya redline yapacak halimiz yok.
    Şahsen kafama bu 1.2 16V motor yattı. Hatta Expression + full donanım paketi de gayet uygun. Dün fikir edinmek için arabamı aldığım Renault satıcımı uğradım. AMacım arabamı takasa verip, yeni 1.2 16'lik Expression + full paket Symbol'den almak. Gerçi önümüzde ki yıl düşünüyorum aksilik olmazsa. Ama şimdi alırsam ne olur diye bir sorayım dedim. Arabayı bana takas ve sadık müşteri indirimi yaparak, 24600 liraya bıraktılar. Yani o an 10000 lira versem yeni Symbol'ü alıp gelecektim. Tabi şu an değil. Allah kısmet eder de bir aksilik olmazsa seneye bu zamanlar almayı düşünüyorum.

Seninkiyle performans farkı varmı peki?

1.2 75bg varkan niye 1.4 75bg'i neden koydular anlamıyorum. 1.4 98bg olsaymış bari.

Vallahi arabayı 7-8 km kullandım. Ama arabam ile her zaman geçtiğim yol üzerinde test ettim ve bir fark göremedim. Mesela ben kendi arabam ile E-5'de rampayı 5.vites 80-90 ile 4'e düşmeden çıkarım bazen. 1.2'de de aynı hareketi zorlanmadan yaptım.
    Dediğin gibi, 1.2 16V/75HP varken ne diye 1.4 8V/75 HP koyarlarki? Koysunlar 1.4 16V/98HP arada fark olsun.

• Biz de hafta sonu bakıcaz. Ama Reno sayfasında bir tuhaflık var. Authentique 1.2 16 V de ABS, ABS - Radyo, ABS - Radyo - Yan Hava Yastığı, Güvenlik Paketi gibi anlam veremediğim opsiyonlar var. Authentique 1.4 sadece ABS ve Güvenlik Paketi opsiyonları var. 1.2 ve 1.4 donanımları farklı mı ki? Bir de yakın zamanda Authentique 1.2 16 V alan varsa bayi fiyatı nedir? Bir arkadaşın tanıdığı 22.5 e almış mesela...
  • Geçen hafta Adapazarı bayiinden iş yerimden arkadaşın kuzeni 1.2 full olanını nakit 24e aldı.
  • en sonunda karar verdim yeni symbol 1.2 16V alıcam autanque sizce dogru bir karar mi yardım edin alayım mı?

metalik renkle fiyatını 21.000 e biraktilar
  • 1997 Lpg li Renault Broadway 1.4 RN den SERİ değil.
    Hafta sonu 1.2 16 V Test aracı ile test ettim. 1.2 Gerçektende seri değil.
    Araba sollarken çabucak toparlamıyor. Sakin kullancak isen ve ekonomik olsun dersen al.
    Alacak isen 1.4 al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalper -- 1 Aralık 2008; 18:08:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebjk500

en sonunda karar verdim yeni symbol 1.2 16V alıcam autanque sizce dogru bir karar mi yardım edin alayım mı?

metalik renkle fiyatını 21.000 e biraktilar

GÜzel seçim, hayırlısı olsun. Ama önce bir test et ve memnun kalırsan al. Ve imkanın varsa Expression donanım al derim. Mesela bende 1.2'yi test ettim ve 1.4 motoru yani kendi arabamı aratmadı. 8km. yol yaptım gidiş/dönüş ve E-5 rampasını 5.vites 90km/h ile zorlanmadan çıktı. Hatta hızı azcık düşürdüm ve 4'e atmadan toparladı çabuk. Hayırlısı olsun tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 1 Aralık 2008; 18:18:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı:kalper

1997 Lpg li Renault Broadway 1.4 RN den SERİ değil.
    Hafta sonu 1.2 16 V Test aracı ile test ettim. 1.2 Gerçektende seri değil.
    Araba sollarken çabucak toparlamıyor. Sakin kullancak isen ve ekonomik olsun dersen al.
    Alacak isen 1.4 al.

yakit konusunda 7.1 yakior ortalama kardesim vergiside cabasi

1.2 16V 5.9 yakior ortalama
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.