Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Authentique 1.2 16 V i 21.000 e bırakan yer 22.000 e Expression 1.2 16V i de verir. Ama malesef bizim bayide bugün kalmamıştı. Mecburen 1.2 16V Authentique + ABS almak zorunda kaldık. Yoksa bugün 600 ytl zam geldiğini söylediler. Biraz daha ekleyip Expression 1.2 16V alın. Çünkü aradaki donanım farkına bakınca fiyat farkı çok az oluyor. Liste fiyatında 1.2 16V Authentique + ABS ile Expression 1.2 16V aynı fiyata satılıyor. Ama Expression da tam 10 adet fazladan donanım var.

'Decade' 14 inç Alüminyum Alaşımlı Jantlar
    Ön Sis Farları
    Yol Bilgisayarı
    Krom Kapı Kolları
    Gövde Rengi Dış Dikiz Aynaları
    Virgül Tipi 3 Adet Arka Koltuk Başlığı
    Yükseklik Ayarlı Ön Emniyet Kemerleri
    Direksiyondan kumandalı 2X15 W Radyo CD MP3 (Ayrı Göstergeli)
    Mossa tipi açık renk koltuk kumaşı
    Arka Koltuk 1/1 Yatma Fonksiyonu

quote:

Orjinalden alıntı: emrebjk500

en sonunda karar verdim yeni symbol 1.2 16V alıcam autanque sizce dogru bir karar mi yardım edin alayım mı?

metalik renkle fiyatını 21.000 e biraktilar

• quote:

yakit konusunda 7.1 yakior ortalama kardesim vergiside cabasi

1.2 16V 5.9 yakior ortalama

Bende senin dediğin gib yakıt tasarrufundan yanayım. bende takas edip 1.2 almayı düşünüyordum.
    Taaaa ki deneyene kadar. 1.2 16 V araç ile Sollama yapman için çoook basman gerekiyor. hemen toparlamıyor. ve Yolda da eğer trafiğe uyum sağlayayım dersen 1.2 16V ile , çook basman gerekecek ve hep fazla yakacaksın.
  • küçük motor daha çok yakar altın kuraldır
  • ARKADASALAR YENI KASA 1.4 MOTOR TEK AIRBAG KLIMA ANAHTAR TESLIM 21650 YTL DEDILER NASIL SIZCE
  • Expression herhalde ABS yok mu
    Olmasada Süper fiyat
    Nereye sordun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xvet

ARKADASALAR YENI KASA 1.4 MOTOR TEK AIRBAG KLIMA ANAHTAR TESLIM 21650 YTL DEDILER NASIL SIZCE

Authantique donanımdır bence. Baz versiyon. Bence Expression'da sor.
  • ya baştan sona okudum sayfayı ama karar veremedim 0 mı alsam 2. elmi alsam araba diye 15.000 nakitim var karar veremiyorum üzerine kredi çekip bu symbolümü alayım diye

galiba era alacağım bu reanault ta malzemeden çalmaya başlamış gibi arabada bagaj ışığı bile yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 7 Aralık 2008; 7:11:04 >
  • quote:

ya baştan sona okudum sayfayı ama karar veremedim 0 mı alsam 2. elmi alsam araba diye 15.000 nakitim var karar veremiyorum üzerine kredi çekip bu symbolümü alayım diye

galiba era alacağım bu reanault ta malzemeden çalmaya başlamış gibi arabada bagaj ışığı bile yokmuş

era da cok guzel donanım var sanki team modelini al derim alacaksan diger ler bos
  • quote:

Expression herhalde ABS yok mu
    Olmasada Süper fiyat
    Nereye sordun?

var sanirim ABS
  • eranın team modeli o kadar iyi değil slect almanı tavsiye ederim 1,6 sı 22500
  • ya arkadaşlar ilerde bu arabadan düşünoyruz sizce otantik mi expressionmu ne dersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatli30

eranın team modeli o kadar iyi değil slect almanı tavsiye ederim 1,6 sı 22500

• quote:

eralari tavsiye etmiorum kötü bir arac yaramaz
  • B segmenti arac alacaksanız yeni kasa symbol derim zaten yen cıktı en az 5 sene kullanırsın
  • bence bu araçların euroncap çarpışma testi sonuçlarına bakıp almalı.
  • era 3 yıldız die biliorum
  • selam arkadaşlar sembol bayilerde yok deniyo bir kaç yeri aradım sizler ne düşünüyorsunuz?
    hiçbir yerde yok sanki araç??????
  • turgut reis Tarih 15 Aralık 2008; 23:18:47
    selam arkadaşlar sembol bayilerde yok deniyo bir kaç yeri aradım sizler ne düşünüyorsunuz?
    hiçbir yerde yok sanki araç??????

sahibinden com da yeni ilanları vardı bi bak istersen...
  • quote:

quote:

ya baştan sona okudum sayfayı ama karar veremedim 0 mı alsam 2. elmi alsam araba diye 15.000 nakitim var karar veremiyorum üzerine kredi çekip bu symbolümü alayım diye

era da cok guzel donanım var sanki team modelini al derim alacaksan diger ler bos

• quote:

quote:

eralari tavsiye etmiorum kötü bir arac yaramaz

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.