kutbul dostum emin olmak istedim. bende de yanıyor diye bahsettiğin şey kontağı açınca ekranda beliren yağ seviyesi midir? ben de böyle bişi yok ama kitabında yazıyor.
kontagı cevirdiginde yag isareti yanıyor daha sonra sonuyor onu soruyorsun degılmı...
42has42 : ben yeni kasa symbol sahibiyim sanirim kullandiginiz aracin rot ayari bozuktu yada cok sert ruzgarli bir havada kullandiniz..cunku istanbul-ankara-istanbul 130-140 gittim geldim hic yol tutus problemi yada tedirginlik hissetmedim kucuk sedan ve kucuk hack back arabalar zaten 130 km/saat yukarisi tehlikelidir, tabii ki megane symbol'e gore bir ust sinif eger mali durumunuz el veriyorsa megane tercih edebilirsiniz, ama fiyat/fayda/vergi avantaji/yakit tasarrufu/maliyet vs goz onune alindiginda symbol one cikiyor ......eger 30.000 gozden cikardiysaniz seat leon derim 30.000 satiliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: kutbul
kontagı cevirdiginde yag isareti yanıyor daha sonra sonuyor onu soruyorsun degılmı...
hayır dostum onu demiyorum. gösterge ekranında "oil ok" ibaresi. benim eski 2001 symbolde vardı.şimdikinde yok. ama kitabında geçiyor.
quote:
Gence Gün Babamın İstegi Üzerine Renault Bayisine Gittik ve 85 hp dizel symbol test ettim ..
Arac Full donanıma sahip olmasına ragman bizim eski 99 model brodway havasını aynen tattırdı..
test parkurumuz 10 km şehirlerarası bir yoldu yolda en fazla 130 gördüm. sebebi ise 130 dan sonra arac artık yolda gezinmeye baslamıstı ve korktugum için basamadım.
işin özü tamam tasarım olarak güzel bagaj hacmi olarak desen daha da güzel (zaten arac tanıtımını yaparken dizel öotorun ekonomisinden ve bagaş hacminden bahsediyolar) velhasıl arabada ne yol tutusu var nede konfor... bence bu fiyata bu araba degmez.. symbol en full alacagıma megane baz model alarım bence..
bu arada 85 hp dci exp.platin grisi 2009 symbol + aliminyum ve konfor pack 28.000 ytl ye bırakacaklar.
tam bir marka takıntısı ford dan baska bisey demez bu
Hocam yanlış anlama ama sen arabadan anlamıyorsun.Bu arabayı 98 brodway ile eşit görüyorsan bu kesinlikle marka fanatikliğidir.Bende 2005 dci 80 hp var full donanım,ne zaman bassam 190 km hız emrimde.Ben bursadayım gel seni bindireyim benim araca brodway gibiyse gerçektende sana anahtarı ruhsatı vericem.Ayrıca aracım 110 bin km de...İttaya girmek istiyosan pm den mesaj at adresimi vereyim...
quote:
Orjinalden alıntı: 42has42
Gence Gün Babamın İstegi Üzerine Renault Bayisine Gittik ve 85 hp dizel symbol test ettim ..
Arac Full donanıma sahip olmasına ragman bizim eski 99 model brodway havasını aynen tattırdı..
test parkurumuz 10 km şehirlerarası bir yoldu yolda en fazla 130 gördüm. sebebi ise 130 dan sonra arac artık yolda gezinmeye baslamıstı ve korktugum için basamadım.
işin özü tamam tasarım olarak güzel bagaj hacmi olarak desen daha da güzel (zaten arac tanıtımını yaparken dizel öotorun ekonomisinden ve bagaş hacminden bahsediyolar) velhasıl arabada ne yol tutusu var nede konfor... bence bu fiyata bu araba degmez.. symbol en full alacagıma megane baz model alarım bence..
bu arada 85 hp dci exp.platin grisi 2009 symbol + aliminyum ve konfor pack 28.000 ytl ye bırakacaklar.
expression donanımındaki 14 alaminyum alsım cantın resmi olan yolarsa sevinirim merak ediorum hiç bir yerde remini bulamadımda
quote:
Orjinalden alıntı: kenan29
quote:
Orjinalden alıntı: kutbul
hayır dostum onu demiyorum. gösterge ekranında "oil ok" ibaresi. benim eski 2001 symbolde vardı.şimdikinde yok. ama kitabında geçiyor.
kardesim oil ok diye birsey gostergede yok ayrıca bir arkadasımda 2008 model eski kasa var onada sordum ondada cıkmıyormus oil ok yazısı ama kitapcıkta bende gordum....
teşekkür ederim kutbul. peki sende ikinci anahtarın uzaktan kumandası mevcut mu? bana verilen iki anahtarın birinde uzaktan kumanda var.
quote:
Orjinalden alıntı: kenan29
teşekkür ederim kutbul. peki sende ikinci anahtarın uzaktan kumandası mevcut mu? bana verilen iki anahtarın birinde uzaktan kumanda var.
bendede aynı bır tanesı uzaktan kumandalı.
@kutbul
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan
quote:
Orjinalden alıntı: GöKHaN 35
@kutbul
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan
tesekkur ederim allah daha iyilerini daha guzellerini sizlere nasip etsin.allah hepimizi kazadan beladan korusun...
forumdaki herkesin 2009 yeni yılını kutlarım. kazasız belesız sürüşler dilerim.
symbol 1.2 16v exp.
Yeni yılınız kutlu olsun
expression donanımındaki 14 alaminyum alsım jantın resmi olan yolarsa sevinirim merak ediorum hiç bir yerde remini bulamadımda
yardım ederseniz sevinirim
en kısa surede cekıp koyayım kardesım...
quote:
en kısa surede cekıp koyayım kardesım...
ty
quote:
Orjinalden alıntı: emrebjk500
expression donanımındaki 14 alaminyum alsım jantın resmi olan yolarsa sevinirim merak ediorum hiç bir yerde remini bulamadımda
yardım ederseniz sevinirim
umarım hosuna gıder...
kutbul; iyolit mavi galiba rengin. Güzel duruyor.
tesekkür ederim bu o zaman 15 alaminyum jantla aynıymiş sadece boyut
ben de alırsam expression alicam da14 alasim jant güzel bişey deilse opsiyondaki 15 i
alicaktim hiç gerek yokmus cok tesekkür ederim saol