Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence de 15 jant almak dafa mantıkli 14 jantlar o arabanın dizaynına küçük kalior
  • 15'' jant almanın avantajları olduğu gibi, dezavantajları da bulunuyor.

15'' jant, aracın hızlanmasını destekler, virajlarda daha iyi yol tutar.

Ancak, 15'' jantın dezavantajları da vardır. Örneğin, büyüyen jant çapı nedeniyle, aynı yuvarlanma dairesini sağlayabilmek için daha dar yanak lastik kullanılır. Bunun neticesinde, bozuk zeminlerde sarsıntı daha fazla hissedilir ve jantın eğilme olasılığı artar. İlave olarak, 15'' jantlara takılacak lastikler 14'' jantlara takılacak olanlardan daha pahalıdır. 4 Yıl veya 50.000 Km civarında yapılacak değişim esnasında bu farkı ödemek mecburiyetinde kalırsınız.

Türkiye gibi yol standartları yüksek olmayan ve her an sürprizlere açık olan yollara sahip olan bir ülkede otomobile 15'' jant taktırırken getiri ve götürüsünü iyi hesaplamak lazım. Özellikle, Symbol gibi performans ve yol tutuş iddiası olmayan bir otomobile takarken.. Sonuçta, 15'' jant farkı için yaklaşık 600 YTL ödeyeceksiniz, ancak alacağınız performansa ve neticeye değecek mi?

Bence 15'' jant kullanımı Symbol için gerekli değil. Ancak, yine de tercih edilebilir.

• Konfor paketi içindeyken almak gerekli.Ama tasarımında 14 jant bu kasalarda kötü duruyor.Ama 15 jant Symbol ün daha çok tutunmasını sağlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hrdt_Carlone34

15 jantlara fiyat farkı alıyorlar mı?

donanım olarak expression alırsanız serbest opsiyon olarak veriyorlar ayrıca fıyat farkı odemıyorsunuz.ama authentoque donanım alırsanız 14' standart olarak veriliyor...
  • sadece 15 inç jant farkı yaklaşık 600 ytl imiş. özelikle arayıp sordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı:42has42

Bundan Önceki 2 Aracımız Renault

1.cisi 99 1.4i broadways
    2.cisi 03 1.9 d kangoo grand comfort..

Fakat tv de yayınlanan reklamların cazibesine kapılıp test sürüsü yaptık ve memnun kalmadım işin acıkcası...
    ve bu hafta sonu aracımı satabilirsim insallah ford focus alacagım...

yani kısacası marka fanatikliğim yok... sadece symbol hakkındaki yorumlarımı ve düşüncelerimi belirttim symbol kullanıcılarını kırdıysam affola...

bundan önceki iki aracınında reno olması marka takıntısı olmadıgın anlamına gezmez bunu belirtmek istedim ...
  • 2009 renault symbol ile 2009 renault safrane arasındaki 3 farkı bulun aşağıdaki linkten.

http://www.turkdesignstudio.com/modules.php?name=News&file=article&sid=170
  • hayırlı olsun ogyz
  • ogyz düşündüğünüz fiyat nedir? ben 1.2 exp. modelini ekimde 22.460 a almıştım. mesai arkadaşım düşündüğü için soruyorum. 1.4 exp. + konfor paket bayii deki fiyat en son 25.000 şuan.
  • BEN DE SORDUM GÜNERLERDE 27000 CİVARINDA GİDİYOR BEN EN SON 26000YA BIRAKIRIM ÇÜNKÜ ACİL PARAYA İHTİYACIM VAR ZATEN 3 AYLIK BİR ARABA
  • ogyz sen bu fiyata satamazsın gitmez bu arac bence en fazla 23 fln gider
  • 190 değil 200 bile yapıyorum eski symbol ile gayette iyi duruyor. yeni symbol fren diskleri yaylar amortisörler daha büyük ve güçlendirilmiş. afu ebv var sanırım. direksiyonda elektroservo. gaz pedalı elektronik yanılmıyorsam. benim 2002 clio sınıfında 1 numara aynı sistem symbole adapte edilmiş. diye biliyorum. yanılıyormuyum. yok privilagemi satıştan kaldırıp yeni symbol almaktan vazmıgeçsem. bir akıl veren olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 2 Şubat 2009; 20:52:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: biz

190 değil 200 bile yapıyorum eski symbol ile gayette iyi duruyor. yeni symbol fren diskleri yaylar amortisörler daha büyük ve güçlendirilmiş. afu ebv var sanırım. direksiyonda elektroservo. gaz pedalı elektronik yanılmıyorsam. benim 2002 clio sınıfında 1 numara aynı sistem symbole adapte edilmiş. diye biliyorum. yanılıyormuyum. yok privilagemi satıştan kaldırıp yeni symbol almaktan vazmıgeçsem. bir akıl veren olursa sevinirim.

Bence, Yeni Symbol'ü alınca kesinlikle şu an kullandığınız Clio H/B'i ararsınız.

Bir defa, arada "klas" farkı var..

Bunu ifade etmekle kesinlikle polemik yaratmak istemiyorum, ancak realite bu..

Aradaki farkları forumun bir çok başlığı altında dile getirmiştim..

Ancak, beklentiniz bagaj ihtiyacı ise Yeni Symbol tatmin edecektir. İlave olarak, yerden yüksek olması sayesinde kötü zeminde hareket kabiliyeti ve daha ucuz yedek parça imkanı bu disipline ilave edilebilir.

Sonuçta, tercih sizin..

• quote:

Orjinalden alıntı: turbox

quote:

Orjinalden alıntı: biz

190 değil 200 bile yapıyorum eski symbol ile gayette iyi duruyor. yeni symbol fren diskleri yaylar amortisörler daha büyük ve güçlendirilmiş. afu ebv var sanırım. direksiyonda elektroservo. gaz pedalı elektronik yanılmıyorsam. benim 2002 clio sınıfında 1 numara aynı sistem symbole adapte edilmiş. diye biliyorum. yanılıyormuyum. yok privilagemi satıştan kaldırıp yeni symbol almaktan vazmıgeçsem. bir akıl veren olursa sevinirim.

Bence, Yeni Symbol'ü alınca kesinlikle şu an kullandığınız Clio H/B'i ararsınız.

Bir defa, arada "klas" farkı var..

Bunu ifade etmekle kesinlikle polemik yaratmak istemiyorum, ancak realite bu..

Aradaki farkları forumun bir çok başlığı altında dile getirmiştim..

Ancak, beklentiniz bagaj ihtiyacı ise Yeni Symbol tatmin edecektir. İlave olarak, yerden yüksek olması sayesinde kötü zeminde hareket kabiliyeti ve daha ucuz yedek parça imkanı bu disipline ilave edilebilir.

Sonuçta, tercih sizin..

Turbox doğru söylüyor, katılıyorum. Ama bana demişlerdi ki CLİo II HB'lerin ön takımları adapte edilmiş yeni Symbol'e.

• symbolcüler hadi yine iyisiniz.2008 yılında yine ençok satılan binek araç symbol olmuş 18.000 küsürlük satış rakamıyla
  • güzel, önü değilde arkası çok güzel görünüyor. Ani hız bakımından iyi. Motor fren çok süper yapılıyormuş tatmak istiyorum
  • symbollerin fiyatı artmış body kardeş zaten 27000ytl civarında 3 aylık araba nie zarar ediimki 23000 çok imkansız en son 25.750 olur
  • arkadaşlar size en fazla 23.500 olur aşağısı benim için zarardır.düşünen düşünsün tel no :0535 524 89 36

0216 416 09 51 lütfen gerçekçi olarak arayın satıcı olarak arayanlara
  • arkadaslar bızım sırkette otantık 65 guvenlık paketlı yenı symbollerden var araclar tam bır teneke yıgını neden dıye soracak olursanız 2500 km de kı aractan yol sesı takırtı tukurtu gelır mı gelıyor ayrıca arac gıtmesıne gıdıyor ama ıs durmaya gelınce abs lı modelı bıle durmuyor bır de ınsan calar da kapı ustu tutamakları calmaz barı ayrıca arac hıcte ekonomık degıl yakıt konusunda(kıyas fıat palıo 1,3 multıjet)
  • ogyz hangi sehirdesin?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.