renk platin gri tesekkurler 14' ile 15' arasında sadece boyut farkı var...
sayfa basımı oldum neee :)))))
sen arabayi kaca almiştin ve hangi bayii den aldın?
23.180'e diyarbakırdan aldım ama fiyatlar artmıs olabilir.
bursa da 1.4 expression 23.700 diyorlar bakalim alicaz heralde
ya da 1.5 dCi 65 bg authentique alicaz 27.000
Bu arcın 1.4 benzinli motoru yakıt olarak tasarruflumudur sınıfının diğer üyeleri ile kıyaslandığında.
quote:
Orjinalden alıntı: emrebjk500
bursa da 1.4 expression 23.700 diyorlar bakalim alicaz heralde
bu fiyata paket dahilmi benim soyledıgım fiyata konfor paketi dahil...
bursa dan ben ekim ayında 1.2 expresion (konfor paketi yok) 22.460 tl ye aldım. En büyük şikayetim sesi içeri fazla alıyor gibi olması.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
quote:
quote:
bu fiyata paket dahilmi benim soyledıgım fiyata konfor paketi dahil...
konfor paketi dahil deil konfor paketi 850 TL
ne yazık yakıtta tasarruflu değil 1.4 olanlar 8v motor ve fabrika tüketim verisi yanlış hatırlamıyosam şehir içi 9,7 şehir dışı ise 5,7 eski teknoloji motor kullanıyolar 1.4 olanlarda. 1.2 16 v olan motorları ise şehir içi 7,7 litre şehirdışı ise 5 litre yakıyo. 1.4 motor olanlarda benim kullandığım 2001 rta'da bulunan motor var ne kadar kassanızda 9,5 litrenin altını görmüyo şehiriçinde şehirdışında 5,5 e kadar d şebiliyo yakıt tüketimi.
quote:
Orjinalden alıntı: yazicim9
Bu arcın 1.4 benzinli motoru yakıt olarak tasarruflumudur sınıfının diğer üyeleri ile kıyaslandığında.
quote:
Orjinalden alıntı: kenan29
bursa dan ben ekim ayında 1.2 expresion (konfor paketi yok) 22.460 tl ye aldım. En büyük şikayetim sesi içeri fazla alıyor gibi olması.
Renaultların özellıgı bu olsa gerek
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Arkadaşlar merhaba,
Bende geçen hafta 1.5 dizel expression 85 BG aldım. Motor performansı harika. Acayip zevkli sadece klima fanından 1. kademede dönme sesi geliyor ve rahatsız ediyor servise götüreceğim bu yüzden. Ayrıca sol konsoldan düşük devirdeki titreşimlerde ve bozuk yollarda tıkırtı sesi geliyor, işim gereği bu tarz seslere çok hassasım ve rahatsızlık veriyor bunları göstermem gerek. Ama motor kullanım, görünüş bence harika olmuş. 28250'ye 18000 0 faizle aldım. yaklaşık bana net geliri 26500 diyebiliriz. bence sınıfında hem çok uygun fiyata hemde çok satan bir araç liste fiyatına aldanmayın derim.
quote:
Orjinalden alıntı: ve_otesi
42has42 : ben yeni kasa symbol sahibiyim sanirim kullandiginiz aracin rot ayari bozuktu yada cok sert ruzgarli bir havada kullandiniz..cunku istanbul-ankara-istanbul 130-140 gittim geldim hic yol tutus problemi yada tedirginlik hissetmedim kucuk sedan ve kucuk hack back arabalar zaten 130 km/saat yukarisi tehlikelidir, tabii ki megane symbol'e gore bir ust sinif eger mali durumunuz el veriyorsa megane tercih edebilirsiniz, ama fiyat/fayda/vergi avantaji/yakit tasarrufu/maliyet vs goz onune alindiginda symbol one cikiyor ......eger 30.000 gozden cikardiysaniz seat leon derim 30.000 satiliyor.
SAnırım Rot Ayarından KAynaklana bilir sorun cünkü test ettiğim arac test için ayrılmıs özel 1 araba değildi...
Ben test Yapacagım Dedim Ve garajdan rastgele 1 tane symbol alıp geldiler....
Aracın pedala Olan tepkisi Harika... Fakat sanki Ben gaza BAstıkca Aracın Ön kısmı Havalanıyormus hissi yarattıı...
quote:
Orjinalden alıntı: emrebjk500
quote:
Gence Gün Babamın İstegi Üzerine Renault Bayisine Gittik ve 85 hp dizel symbol test ettim ..
Arac Full donanıma sahip olmasına ragman bizim eski 99 model brodway havasını aynen tattırdı..
test parkurumuz 10 km şehirlerarası bir yoldu yolda en fazla 130 gördüm. sebebi ise 130 dan sonra arac artık yolda gezinmeye baslamıstı ve korktugum için basamadım.
işin özü tamam tasarım olarak güzel bagaj hacmi olarak desen daha da güzel (zaten arac tanıtımını yaparken dizel öotorun ekonomisinden ve bagaş hacminden bahsediyolar) velhasıl arabada ne yol tutusu var nede konfor... bence bu fiyata bu araba degmez.. symbol en full alacagıma megane baz model alarım bence..
bu arada 85 hp dci exp.platin grisi 2009 symbol + aliminyum ve konfor pack 28.000 ytl ye bırakacaklar.
tam bir marka takıntısı ford dan baska bisey demez bu
Bundan Önceki 2 Aracımız Renault
1.cisi 99 1.4i broadways 2.cisi 03 1.9 d kangoo grand comfort..
Fakat tv de yayınlanan reklamların cazibesine kapılıp test sürüsü yaptık ve memnun kalmadım işin acıkcası... ve bu hafta sonu aracımı satabilirsim insallah ford focus alacagım...
yani kısacası marka fanatikliğim yok... sadece symbol hakkındaki yorumlarımı ve düşüncelerimi belirttim symbol kullanıcılarını kırdıysam affola...
quote:
Orjinalden alıntı: roverver
Hocam yanlış anlama ama sen arabadan anlamıyorsun.Bu arabayı 98 brodway ile eşit görüyorsan bu kesinlikle marka fanatikliğidir.Bende 2005 dci 80 hp var full donanım,ne zaman bassam 190 km hız emrimde.Ben bursadayım gel seni bindireyim benim araca brodway gibiyse gerçektende sana anahtarı ruhsatı vericem.Ayrıca aracım 110 bin km de...İttaya girmek istiyosan pm den mesaj at adresimi vereyim...
quote:
Orjinalden alıntı: 42has42
Gence Gün Babamın İstegi Üzerine Renault Bayisine Gittik ve 85 hp dizel symbol test ettim ..
Arac Full donanıma sahip olmasına ragman bizim eski 99 model brodway havasını aynen tattırdı..
test parkurumuz 10 km şehirlerarası bir yoldu yolda en fazla 130 gördüm. sebebi ise 130 dan sonra arac artık yolda gezinmeye baslamıstı ve korktugum için basamadım.
işin özü tamam tasarım olarak güzel bagaj hacmi olarak desen daha da güzel (zaten arac tanıtımını yaparken dizel öotorun ekonomisinden ve bagaş hacminden bahsediyolar) velhasıl arabada ne yol tutusu var nede konfor... bence bu fiyata bu araba degmez.. symbol en full alacagıma megane baz model alarım bence..
bu arada 85 hp dci exp.platin grisi 2009 symbol + aliminyum ve konfor pack 28.000 ytl ye bırakacaklar.
Hocam ben bu araba 190 yapmaz demedim 190 yapar ama yolda dururmu orası tartısılacak bir konu..
15 jantlara fiyat farkı alıyorlar mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Hrdt_Carlone34
15 jantlara fiyat farkı alıyorlar mı?
15'' jantlar ekstra ücrete tabi
Elektrikli, Buğu Çözücülü ve Isı Sondalı Dış Dikiz Aynaları + Elekrikli Arka Camlar + Otomatik Klima'dan oluşan "Konfor Paketi" ile birlikte alınabiliyor.
Konfor Paketi+ 15'' jant farkı 1.500 YTL civarında..