Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR 2009 YENİ KASA SYMBOL ALMAK ISTIYORUM DİZEL 65BG BUNUN FIYATI EKSILERI ARTILARI NELERDIR ACABA KULLANAN ARKADASLAR BİLGİLERİNİ AKTARIRSA SEVINIRIM
  • bende 1.2 16v 2009 symbol var. acaba tüp taktırsam randımanlı olurmu. beni aydınlatabilirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenan29

bende 1.2 16v 2009 symbol var. acaba tüp taktırsam randımanlı olurmu. beni aydınlatabilirmisiniz?

tüp taktırmanızı tavsiye etmem şahsen
  • ilk aracımı almak için yeni symbol sizce nasıl? yoksa ford 2006 37500 km de 1.6 comfort benzinli mi alsam şaştım kaldım. Elimde 20 000 lira var. Bu araba alması ne kadar sorunlu bir işmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocaabuzer

ilk aracımı almak için yeni symbol sizce nasıl? yoksa ford 2006 37500 km de 1.6 comfort benzinli mi alsam şaştım kaldım. Elimde 20 000 lira var. Bu araba alması ne kadar sorunlu bir işmiş

Şu an "0" Km otomobil almak kesinlikle çok mantıklı. 2'nci ele çok özel fırsatlar çıkmadığı sürece bakmayın derim.

Bu çerçevede, Yeni Symbol daha iyi bir seçim olabilir.
  • arkadaşlar
    yeni symbol 1.4 Authentique renk kül bej 19.850 ,bayinin elinde kalan son symbol kapora verdik ama kararsız kaldık renk konusunda
    bu renk nasıl sizce griden sonra en çok hangi renk tercih ediliyor?
  • @fushya

http://forum.donanimhaber.com/m_24135806/mpage_79/tm.htm adresinde sorduğunuz soruya yorum yazmaya çalıştım.
  • merhabalar

bende yeni symbol sahibiyim daha araç elime gecmedi mayıs başına gün verdiler

sabırsızlanıyorum tabi

araç pas pas larıyla mı gelio ,neler oluo geldiğinde yada ilk aldığımdayapmam gereken bişiy varmı

cevaplarmısınız lütfen..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem37

merhabalar

bende yeni symbol sahibiyim daha araç elime gecmedi mayıs başına gün verdiler

sabırsızlanıyorum tabi

araç pas pas larıyla mı gelio ,neler oluo geldiğinde yada ilk aldığımdayapmam gereken bişiy varmı

cevaplarmısınız lütfen..?

dostum ben geçen kasımda aldığımda kauçuk orj. paspas ve trafik seti verdiler. (minimak hariç)
    bu arada 1.2 16v expresion aldım ama motor sesi çok alıyor araba sanki. halbuki sitesinde sessiz diye bahsediyorlar. bu konuda ne düşünüyorsunuz yeni sembolcular?

• selam dostlar bizde yeni symbol aldık 1.4 expersion +konfor paketi ama bizede nisan sonuna gün verdiler
    araçta acaba arkada ses sistemi varmı yoksa sadece öndemi var ses yaltımınıda merak ediyorum çok içeri ses alıyomu araç cvplarsanız sevnirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahildeki kral

selam dostlar bizde yeni symbol aldık 1.4 expersion +konfor paketi ama bizede nisan sonuna gün verdiler
    araçta acaba arkada ses sistemi varmı yoksa sadece öndemi var ses yaltımınıda merak ediyorum çok içeri ses alıyomu araç cvplarsanız sevnirim

dostum arkada hoparlör yok önde var. ben arabanın ses yalıtımından da memnun kalmadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenan29

quote:

Orjinalden alıntı: sahildeki kral

selam dostlar bizde yeni symbol aldık 1.4 expersion +konfor paketi ama bizede nisan sonuna gün verdiler

dostum arkada hoparlör yok önde var. ben arabanın ses yalıtımından da memnun kalmadım.

kötüymüş ya halbuki tanıtımında ses yaltımını beya övüyorlardı yaa :(

• Yeni Symbol Expression 1.2 almaya kara verdik ama renk konusunda karasız kaldık BULUT GRİ veya PLATİN GRİ almaya düşünüyoruz bulut grisi alan arkadaşlar fotografını koyarsa çok yardımcı olmuş olurlar..şimdiden teşekkürler.
  • Motor sesinin fazla olması muhtemelen kaput altında kullanılmayan izolasyon parçasından olacaktır.Maalesef yeni symbollerde izloasyonu sağlıcak parça kaputun altında yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhan88

Yeni Symbol Expression 1.2 almaya kara verdik ama renk konusunda karasız kaldık BULUT GRİ veya PLATİN GRİ almaya düşünüyoruz bulut grisi alan arkadaşlar fotografını koyarsa çok yardımcı olmuş olurlar..şimdiden teşekkürler.

dostum ben de exp. 1.2 aldım. bulut gri.
    sakın platin grisi alma. hele beyaz asla olmasın. bu arabaya koyu renk yakışıyor. üstelik ön ve arkadaki metalik şeritler daha bi dikkat çekici ve hoş oluyor.
  • Yardımcı oldugun için çok teşekkürler saglasın.Birde BULUT GRİ arabanın fotografını koyabilirsen çok memlun olucagın.
  • quote:

Yardımcı oldugun için çok teşekkürler saglasın.Birde BULUT GRİ arabanın fotografını koyabilirsen çok memlun olucagın.

kardeş aracınız hayırlı olsun bizde iyolit mavisini sipariş verdik sizin arcın renginden bulamadım ama bizmkini buldum

iyolit mavi

http://www.sahibinden.com/sahibinden_4_000_km_de_temiz_full_full-45WQQaXQQ12818640WQQpXQQdisplayitem

siznkide bunu giri olanı olcak yani koyu seçtiğniz için tebrik ederim bu araca gerçekten koyu tür renk daha çok yakışıyo önde ve arkadaki metalik alışımlar daha net ve güzel duruyor

burdada bej rengi var

http://www.sahibinden.com/f2009_model_renault_symbol_expression_1_5_dc-39WQQaXQQ11851152WQQpXQQdisplayitem

umarim aklınızda şekillenmiştir bunlarla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahildeki kral -- 31 Mart 2009; 2:12:46 >

• Arkadaşlar ben de yeni symbol almayı düşünüyorum.Benzinli motorlardan 1,2 mi yoksa 1,4 motor daha iyidir.Renk olarak platin gri mi, kül beji mi yoksa bulut gri mi bu arabaya daha iyi yakışıyor.Yeni symbol alan arkadaşlar yorumlarını yazarsa çok memnun olurum.
  • Ah bir görsem şu bulut grisini .............yok mu bulut grisi fotografını.........
  • quote:

Ah bir görsem şu bulut grisini .............yok mu bulut grisi fotografını.........

bu resim bulut griye benziyor ama kesin değil gene:D
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.