Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok zor bır soru mu sordum.yenı symbolu kullanan yada alan arkadaslar 1.4 expressıon konfor paketı benzınlı gerı vıtesınız nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmavı

cok zor bır soru mu sordum.yenı symbolu kullanan yada alan arkadaslar 1.4 expressıon konfor paketı benzınlı gerı vıtesınız nasıl?

mandallı kardesım...dizel araclarınkı mandalsız normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutbul -- 6 Nisan 2009; 1:01:52 >
  • tesekkur ederım kardesım.
  • ne saçma iş yaa benzinli alanların canı yokmu yaa nie benzinlilerede normai vites koymular anlamış deilim yazık
  • quote:

dhci16 kardesım resımını koydugun arabalar expressıon haberın olsun hemde konfor paketlı.cunku km saatı cevresınde vıtes topuzu ve on konsolda grı galıba krom mu ne malzeme olarak ne kullanıldıgını bılmıyorum ondan var.authentıqulerde onlar yok.bırde eger yenı symbolde dıjıtal kılıma varsa o arac konfor paketlıdır.

Sanırım benim gönderdigim resimdeki arac en full dizel tanıtılan arac mandallı degil viteside.
  • evet sızın gonderdıgınız fotograf zaten tanıtım kıtapcıgındakı resımler bende boyle gelecegını dusunuyordum.ama mandallı geldı ama ınsan cabuk alısıyor.
    expıressın konfor paketlı arac resımdekı.

quote:

Orjinalden alıntı: dhci16

quote:

dhci16 kardesım resımını koydugun arabalar expressıon haberın olsun hemde konfor paketlı.cunku km saatı cevresınde vıtes topuzu ve on konsolda grı galıba krom mu ne malzeme olarak ne kullanıldıgını bılmıyorum ondan var.authentıqulerde onlar yok.bırde eger yenı symbolde dıjıtal kılıma varsa o arac konfor paketlıdır.

Sanırım benim gönderdigim resimdeki arac en full dizel tanıtılan arac mandallı degil viteside.

• Bugun ıcımde buruk bır sevınc var nıye dıye sorarsanız.Takasla Yenı Symbolu aldık.1.4 expressıon.Nısan sonu teslım edıcekler.ama bugun 95 model emektar sprıngımı verdım.Ilk geldıgı gunu hatırlıyorum karlı bır subat gunuydu.Benım ne kahrımı cekmıstı cok guzel anılarım vardı eskı olmasına ragmen hıc yolda bırakmadı.yaklasık 1 saat önce goz gore gore gıtt.14 senedır bızımleydı.Insallah alana hayırlı olur.Umarım gelen gıdenı aratmaz.
  • quote:

Bugun ıcımde buruk bır sevınc var nıye dıye sorarsanız.Takasla Yenı Symbolu aldık.1.4 expressıon.Nısan sonu teslım edıcekler.ama bugun 95 model emektar sprıngımı verdım.Ilk geldıgı gunu hatırlıyorum karlı bır subat gunuydu.Benım ne kahrımı cekmıstı cok guzel anılarım vardı eskı olmasına ragmen hıc yolda bırakmadı.yaklasık 1 saat önce goz gore gore gıtt.14 senedır bızımleydı.Insallah alana hayırlı olur.Umarım gelen gıdenı aratmaz.

kardeşim aynı duyguları bende yaşıyorum bizde de 98 r9 rni vardı vede takasla bizmkide gitti bizde 1.4 symbol expresion alıyoruz vede nisan sonu gelcek ama eski arabımzı çok özliyecez hereye gitttik onlan o bizim kahrımız çekti bizde onunkini çektik az da olsa:) ama hiçbir zaman yolda burakmadı bizimkide ama gittğine çok üzülüyorum bende giderken çok fotolar videoalr çektim şimdi onalra bakıyorum inş hepimzi hayırlsıyla yeni arabımza kazasız belasız bineriz eskisinide aratmıyacağına inanıyorum ama eskisini özleyeceğimiz kesin

• Evet sankı ıcımde bır bosluk oldu ınsallah symbol o boslugu kapatır ama ne olursa olsun eskı arabamı ozleyecegım.Bızde ılerı ay teslım kampanasından aldık 30 nısan gıbı bır tarıh verdıler.konfor pakeketlı alacaktık ama o araba mayısın ortasında gelcekmıs bızde expressıon aldık.
  • arkadaşlar evt araçlarınız olan yeni semboller güzel lafım yok .hatta yakıt olarakta baya iddealı çok az yakıyomuş.benim gördüğüm şu olay var aracım 2001 model laguna rxt 2.0 16v araç ful orjinal bi araç ve donanım olarak bakıyorumda şu yeni çıkan 2009 model araçlardan çok donanımlı ve güvenli fiyat olarakta çok uygun,2.0 büyük motor belki çok yakar dersiniz ama işşin aslı ole deil lpg de çok gzüel yakıtı var,demek istediğim şu model yüksek olsuna lafım yok ama bukadar para veripte adı ful deyip verilen paralara acıyorum işin aslı.benima arcın bazı ozellikelrini yazayımda farkı gorun arkadaşlar.

-abs,ebd
    -dijital klima
    -ön hava yastıkları
    -yan hava yastıkları
    -4 cam otomatik
    -ön ve arka sis lambaları
    -aydınlatmalı makyaj aynaları
    -deri döşeme
    -ayarlanabilir direksiyon simidi
    -ön/disk
    -arka/disk fren
    -çelik jant
    -far ayar sensörü
    -lpg
    -yol bilgisayarı(konuşan)
    -sesli ikaz

ve arkadaşlar bu araçların çok güzel ve temizleri 16.5 ve 18 arası değişmektedir.yolda konfor ve performans olarakta piyasadaki %70 aracı tek geçer.araç alırken bu tür araçlarıda göz ardı etmeyin derim.sonuçta para kolay kazanılmıyo.ve 2 ci el piyasasıda asla ölmeyen bi araçtır en fazla alım satımda 1000 tl zarar edersiniz.ama sıfır arabada kafadan zarar 5000 tl nin üzerindedir.allah göstermesin birde alıp hoşunuza gitmediğini düşününsene...teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lagunacı4646 -- 8 Nisan 2009; 11:54:46 >

• evet arkadasım dogru soyluyorsun da mesela eskı model mercedeslere bır gozat derım ne ozellkler var
    3.0 turbo dızel,
    sunroof,
    elektırıklı ısıtmalı koltuklar.
    elektırık hafızalı ısıtmalı koltuklar,
    hız sabıtleyıcı,
    ahsap on konsol,
    yol bılgısayarı
    dıgıtal kılıma
    yanı cok guzel ozellıker var eskı olmasına ragmen hem fıyatıda ozellıklerıne gore cok uygun.
    bırde aracında lpg var acıkcası bız lpg cok cektık sabahları cok zor calısırdı.umarım senınkı ıyıdır.ve eskı model arabaların ne yapacagı bellı olmuyor 3 sene onnce E-5 ortasında dıfransıyel kılıtlendı basına gelenler bılır nasıl bısey oldugunu.mesela benım arkadasımın dayısı subaydı ve arabasını neredeyse hıc kullanmazdı cok temızdı dosemeler fılan ılk gunku gıbıydı hatta arabanın ustunden musamba hıc cıkmazdı o bıle arabasını megann II ıle degıstırdı sence arabayı cok az kullanan bırısı bıle arabasını neden degıstırsın? hala yenı arabasını kullanmıyor koltuklarının ustundekı naylonlar duruyor demek ıstedıgım sıfır aracta 5.000 tl den fazlada zarar edebılırsın ama sonucta '0 've bu gelecek olan symbol benı en az 7 sene ıdare eder.Senın araban senı 7 sene ıdare eder mı?bence Cok Zor.Ve aracın 2001 model 18.000 fıyatı var bu symbol expressıon bana tam 22.000 ne geldı 4.000 lıralık farkla hem son model bır araba sahıbı oluyorsun hemde 0 km hersey ozellık degıl yanı.

• ben bu konuda sana katılmıyorum kardeşim bu arda ısıtmalı koltuk ve lektrikli hafızalı koltuk lagunadada var yazmayı unutmuşumarabanın yaşı eski demek yold akoması anlamına asla gelmez.benim dier aracım 20 yaşında renault 12tx 200 bin km de ve ister inan ister inanma ama aracın daha motoru açılmadı ve yolda komadı uzun yola bile çok gittim onla maşşallah sorun asla olmadı 750 km lik yola çok gidip geldim senin o övdüğün arabalar arıza veriyo ama bu vermedi,buna inanmak veya inanmamak senin sorunun tabbi ama ben yalan soylemiyorum.aracın yolda koyup komaması yaşa deil bakıma bağlı kardeş ben bunu herkonuda ispat ederim sana 18 dediğim fiyat en son fiyattır belki şimdi bulamazsın bile o fiyata.senin o beğenmediğin mercedes misal 88 modelse 2000 model arabaya taş çıkarır.sen arabaya bakmayı bilirsen bakımları yaparsan yolda kalmazsın korkma.bak 20 yaşında arabanın motoru açılmadı daha ve en kıral uzun yolada rahatlıkla gidiyorum.teşekkürler

• unutmadan ben çok gördüm sıfır arabanın daha yolda adam evine getirirken motor kitlediğini ağrıza felan verdiğini.bu tür olaylar teknik konulardır sıfırı 2 ci eli dinlemez bia rıza olacaksa.hadi 2 ci el aldın motor kitledi normal sayarsın ya sıfır aldığın bole bi hata verse naparsın?mal sıfır garantiden değişir demi?değişir değişirde senin içine sinecekmi?en ufak bi ses gelecek sıfır arabadan deli eder adamı demi?kardeş sıfır arabada kulandım ben ama kolay kolay da almam çünkü ben çok titiz biriyim sıfır alıyosun bi sorun çıkıyo adamı deli ediyo ama 2 ci elde 5 yaşındaki arabadan sesde gelse normaldir.ben 2008 clio sembolu sıfır aldım ve 10 gün sonra tekrar sattım sebeb neydi biliyomusun?arkadan bis es geliyodu bunu ne servis nede ustalar buldu.o seslede ben binemezdim işin açığı.ve gittim lagunayı aldım ha bunda se syokmu ufak tefek var ama yaşına gore yok biel sayılır.umarım anlatabilmişimdir.teşekkürler
  • yastan bahsederken sorunlarından bahsetmıstım tabı bakım yaptırısan yolda kalmazsın ama ne kadar masraf yapacagım bellı degıl ben 6.000 lıralık bır arabaya dıfransıyel ıcın 1.000 lıra verdıkten sonra (hemde cıkma dıfransıyel) ne yapıyım daha.0 araba alırım kurtulurum.mercedesı begenmedıgımıde soylemedım.hatta otv ındırımınden once cıddı cıddı dusundum.ben hıcbır arabayı övmedım.hatta bazı soyledıklerıne katılıyorum bende 95 sprıng vardı o da hıc yolda bırakmadı.
  • evt bende senin dediklerinin bazısına katılıyorum seninde illaki doğru soylediklerin var kardeş.aslında zati eski raçlar bakınca daha sağlam ama insan oğlu sonuçta nefis sahibiyiz iyisini istiyoruz.sıfır arabanın tadı ayrıdır ama alıncada şoyle iyi alma imkanı olacakta alacaksın demi.teşekkürler
  • eger benım aracımda oyle bırsey olursa renaultun ucretsız yol yardımını ararım arabayı gelıp alırlar 0 arabada motorun kılıtlenmesı ıcın kullanıcı ne yapabılır kı kullanıcının hatasıyoksa garantı kapsamına gırer servıs o arabayı 30 ıs gununde teslım eder.sanada gecıcı araba verırler tepe tepe kullanırsın sorun olmaz cebınden para cıkmaz.eger bu ıkıncı elde olursa servıs senden soke soke parayı alır.tabı unutmamak lazım 0 arabaya bırsey olmaz dıye bır kuralda yok.ama her zaman daha avantajlıdır.
  • tabıkı dogru soyluyorsun.ben tesekkur ederım.
  • ben hiç beyenmedim bu arabayı
  • üst sınıf araçları yeni symbolle karşılaştırmayın lütfen aynı sınıfın aracları era albea vs ona göre kıyaslasanız sevinrim ,her yğidin yoğurt yiğişi farklıdır diye bir laf vardır bu çok doğru buna göre değerlendirmenizi yaparsanız sevnirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahildeki kral -- 8 Nisan 2009; 23:03:31 >
  • araç kaskolatmak hakkında bilgisi olan var mı?ücreti nedir?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.