Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: maom

Arkadaşlar ben de yeni symbol almayı düşünüyorum.Benzinli motorlardan 1,2 mi yoksa 1,4 motor daha iyidir.Renk olarak platin gri mi, kül beji mi yoksa bulut gri mi bu arabaya daha iyi yakışıyor.Yeni symbol alan arkadaşlar yorumlarını yazarsa çok memnun olurum.

yeni symbole koyu tür renkler çok yakışıyor öndeki arkadaki metal hatlar daha belirgin olyuo vee çok hoş duruyor saydıkalrınzı içinde platin giri beya açık bir renk tavsiye etmem ama diğer renkelr güzel ayrıca iyolit mavide hoş bir renk vede hafif koyuya kaçıyor biz onu tercih ettik:) motor olarak sadece şehiriçi için se 1.2 ama şehirler arası da kulanıyosanız 1.4 almalısınız hem tork hemde yakıt olarka şehirler arsında 1.4 daha iidir bizde 1.4 ü tercih ettik işin özü kullanmaya bağlı motor tercih edilmeli :)

• quote:

Orjinalden alıntı: ilhan88

Ah bir görsem şu bulut grisini .............yok mu bulut grisi fotografını.........

işte benim arabam. bulut gri

>>>RENAULT SYMBOL<<<
  • arkadaslar yeni symbol 1.4 expressıon konfor paketlı veya konfor paketsız gerı vıtesı nasıl mandallı mı yoksa 5.vıtesın karsısında mı?
  • İşte bulut grisi Hele şükür be Allah Razı olsun çok saglasın...
  • quote:

İşte bulut grisi Hele şükür be Allah Razı olsun çok saglasın...

bence en çok yakışan renk bu. senin fikrin nedir?
  • Bizde bu renk de karar verdik ama platin grisi ile degiştirsek mi diye düşünüyoruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmavı

arkadaslar yeni symbol 1.4 expressıon konfor paketlı veya konfor paketsız gerı vıtesı nasıl mandallı mı yoksa 5.vıtesın karsısında mı?

mandallı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenan29

quote:

Ah bir görsem şu bulut grisini .............yok mu bulut grisi fotografını.........

>>>RENAULT SYMBOL<<<

kardeş hayırlı olsun güle güle kullanın size bir sorum olcak bu aracınzı motor sesi nasıl içeri çok ses geliyormu ön kaputun altında karbon fiber malzeme yokmuş ama tantıtmında da ses izlasyonu sınıfının en üst düzeyinde diyor bu doğrumu yani bir kulancı olark cvplarsanız sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: LouisRenault

quote:

Orjinalden alıntı: gokmavı

arkadaslar yeni symbol 1.4 expressıon konfor paketlı veya konfor paketsız gerı vıtesı nasıl mandallı mı yoksa 5.vıtesın karsısında mı?

mandallı

sız aracı kullanıyormusunuz?
  • bu fotograf dıyarbakırdanmı??

quote:

Orjinalden alıntı: kenan29

quote:

>>>RENAULT SYMBOL<<<

• motor sesini o kadar fazla almıyor fakat 2 aylık arabadan ses gelırmı gelıyor hem kapıdan hemde konsoldan ses gelıyor 2 kez servıse gıttım gecmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutbul

motor sesini o kadar fazla almıyor fakat 2 aylık arabadan ses gelırmı gelıyor hem kapıdan hemde konsoldan ses gelıyor 2 kez servıse gıttım gecmedi.

bence ses yalıtımı iyi değil. motor sesini fazla alıyor gibi.
  • tantımında aynen şöle yazıyor dostlar

Yüksek ses yalıtımı düzeyi

Yeni Renault Symbol’ün ses ve titreşim yayımları sınıfının en düşük düzeyinde yer alıyor. Ön camın altındaki fitil, torpido paneli ve tabliye hizasına yerleştirilen spesifik köpük ve emiciler, motor-şanzıman grubundan iç mekana ve dışarı verilen gürültü ve titreşimleri azaltıyor. Arka ve yansabit cama daha kalın köpük panoları gibi ses yalıtım malzemelerinin eklenmesi de, aerodinamik ve tekerleklerin dönüşünden kaynaklanan gürültülerin azalmasına katkıda bulunuyor.

ozaman bunlar bizi kazıklıyolar nedersiniz _?
  • mrb arkadaşlar 1.5 dci 65 bg dizel authentique iç panel resimleri olan varsa yollaya bilirmi her yere baktım ama bulamadım şimdiden teşekkür ederim
  • arka fren sistemi disk mi kampanamı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sehzade41

mrb arkadaşlar 1.5 dci 65 bg dizel authentique iç panel resimleri olan varsa yollaya bilirmi her yere baktım ama bulamadım şimdiden teşekkür ederim

Söyle bir iç mekan resmi buldum ama outhentique mi bilmiyorum.

>>>RENAULT SYMBOL<<<

>>>RENAULT SYMBOL<<<

• yenı symbolu kullanan yada alan arkadaslar 1.4 expressıon konfor paketı benzınlı gerı vıtesınız nasıl?
  • resimdeki gibi sade ön kontrol panel farklı diger görüntüsü aynı.

>>>RENAULT SYMBOL<<<
  • dhci16 kardesım resımını koydugun arabalar expressıon haberın olsun hemde konfor paketlı.cunku km saatı cevresınde vıtes topuzu ve on konsolda grı galıba krom mu ne malzeme olarak ne kullanıldıgını bılmıyorum ondan var.authentıqulerde onlar yok.bırde eger yenı symbolde dıjıtal kılıma varsa o arac konfor paketlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmavı -- 4 Nisan 2009; 15:26:25 >
  • üsteki resimdeki araba konfor paketli dijital klimalı yani
    alttaki resimdeki araç konfor paketsiz klima manuel
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.