Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gokmavı

araç kaskolatmak hakkında bilgisi olan var mı?ücreti nedir?

kardeş bizim lagunacılar konu başlığına gel orada bu işi yapan arkadaş var,yani sigortacı bayada güzel fiyatlarda kasko yapıyor yardımcı olacaktır,tam adresidir bu işin...teşekkürler
  • 1.2 16v yoksa 1.4 8v motormu daha sessiz çalışır arkadşalr_?_
  • düşük modelli ama donanımlı arabaların sıfır km araçlardan daha iyi olduğu konusunda size katılmıyorum arkadaşlar sınfır aldığınız araç motor kitlese bile garantilidir ama düşünsenize şimdi 2000 model bi mercedes bir sürü donanım var onlar bi patladımı elinizde klimasından ısıtmalı koltuklarından yol bilgisayarından yani sana bir tane sıfır araç aldırır geçen sene transporter vardı bi arkadaşta turbosu patladı arabanın ve gerede yolundan ankaraya çektirdik yaptırabilmek için ayrıca çıkma bir turbo taktırdık masraf 3000 TL yani 3 milyar sıfır araç sıfır araçtır donanımı az olsada
  • Lagunacı4646 ya bende katılıyorum.2004 yılında sıfır symbol aldım.Sıfır olması üst sınıf farkını kapatmıyor..Sıfır arabanın hevesi 1 hafta sürüyor.3 ay sonra senin araba artık sıfır değil..İkinci ellerde ne temiz arabalar var..Bi üst sınıf olsun ,3-5 yaş fazla olsun.Genel yaklaşımda bu yönde.Kime sorsam sıfır bi Symbol mü alırsın yada aynı paraya 3-4 yaşında megane mi alırsın dediğinde genelde megane diyorlar,,saygılar
  • arkadasım ben sana katılmıyorum garantı kapsamından cıkan bır megana '0' km bır Symbolu degısmem.Ve '0' km arabanın hevesıde 1 hafta fılan surmuyor mesela o fabrıka koksunu fılan cok severım ve ayrı bır tadı vardır herzaman.Hangı arabanın bır ust sınıfı yok kı ben sırf ozzellık ve ust sınıf dıye 5-10 yıllık arabayı almam.Tabıkı 3 ay sonra araba bıraz eskır.Neler degısmıyorkı.Hangımız eskısı gıbıyız.Heraklıtos ne kadar guzel soylemıs.Degismeyen tek sey degisimdir.dıye.tesekkur ederım.
  • SELAM ARKADAŞLAR..MEGANE 2 DİZEL KULLANICISIYIM..2005 MODEL 60 BİNDE Kİ ARACIMI DÜN 24.500 E SATTIM..HYUNDAİ ERA DİZEL VEYA RENAULT SYMBOL DİZEL ARASINDA SIKIŞIP KALDIM..OLMAZSA OLMAZ DEDİGİM 2 AIRBAG,KLM,ABS DONANIMLARIYLA SYMBOL DAHA UCUZA GELDİ ERADAN..AYRICA YENİ KASA OLMASIDA BİR AVSNTAJ..SİZLERDEN SYMBOL HAKKINDA YORUMLARINIZI,TAVSİYELERİNİZİ İSTİYORUM..SİMDİDEN TESEKKURLER...
  • Hayırlı olsun kardesım.Bende yenı symbol aldım ama hala teslım etmedıler Mayısın ılk haftası dedıler.Sız arabayı teslım aldınız mı?
  • bizde yeni elimize geçti araç 23 nisan gibi demişlerdi 1 hafta önceden teslim ettiler sipariişler hızlanmış bilginize araç ilk izlnemim harika 1.4 expersion bizimki içi çok rahat yolda sarsınları hissetmiyosunuz nerdeyse sürüş mükemmel içieri motor sesi nerdeyse almıyor çok iii :)bu sınıfın şuanda en ii aracı hem görsellik hem konfor bakımından bagajına ben bile girdin boyum 1,73 okadar büyük:)))olumusuzlukları ise arkadaki otomatik cam açma yerinin yerde olması vede torpido gözünde lamba olmamaası ama olumlu yanı okadar çok ki bunları görmüyosnuz bile herkese kazasız belasız sürmenizi diliyorum alanlarara şimdiden hayırlı olsun çok doğru tercih yaptınız:)
  • Hayırlı olsun kardesım kazasız belasız ıyı gunlerde kullanın.Bende 1.4 exprsion aldım.Az önce bayıyı aradım sorumlu yerınde yokmus tekrar arıcam.Fakat sıze bır kac sorum olacak.
    1-Arkada hoporlör var mı?
    2-Gerı vıtes nasıl?
    3-Plakanızdakı harfler nasıl cıktı.(34 FH yada 34 TL gıbı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cauchyhua

SELAM ARKADAŞLAR..MEGANE 2 DİZEL KULLANICISIYIM..2005 MODEL 60 BİNDE Kİ ARACIMI DÜN 24.500 E SATTIM..HYUNDAİ ERA DİZEL VEYA RENAULT SYMBOL DİZEL ARASINDA SIKIŞIP KALDIM..OLMAZSA OLMAZ DEDİGİM 2 AIRBAG,KLM,ABS DONANIMLARIYLA SYMBOL DAHA UCUZA GELDİ ERADAN..AYRICA YENİ KASA OLMASIDA BİR AVSNTAJ..SİZLERDEN SYMBOL HAKKINDA YORUMLARINIZI,TAVSİYELERİNİZİ İSTİYORUM..SİMDİDEN TESEKKURLER...

Bana sorarsan yeni symbol al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmavı

Hayırlı olsun kardesım kazasız belasız ıyı gunlerde kullanın.Bende 1.4 exprsion aldım.Az önce bayıyı aradım sorumlu yerınde yokmus tekrar arıcam.Fakat sıze bır kac sorum olacak.
    1-Arkada hoporlör var mı?
    2-Gerı vıtes nasıl?
    3-Plakanızdakı harfler nasıl cıktı.(34 FH yada 34 TL gıbı)

sağol kardeşim cümlemize hayırlı olsun inş..arkada hoparlör yok ama ön ses sistemi çok ii ses veriyor çok problem teşkil etmiyor oyüzden geri vites jikleli tabiki, maalesef sadece dizellerde megane vitesi kulanıyolar ama okadar sorun değil vites geçişleri çok rahat çabuk alışıyorsunuz plakada bize FY li geldi siizinki nasıl gelir bilemem:) şimdiden hayırlı olsun çok doğru tercih

• teşekkür ederim.söylediğim seyler cok da onemlı degıldı.
  • yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. 1.2 16v expression modelini. arkada hoparlör yok. ama kablo donanımı hazır.
    13 cm. 2 hoparlör alıp kendim taktım. süper oldu. sadece 13 cm takılabilir birazdaha büyük yer ayarlamalarını isterdim doğrusu.
  • araba alan arkadaşlar hayırlı olsun .
    aldığınız arabalarla ilgili fiyat ve versiyonlarınıda yazsanız daha güzel olur kanmca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenan29

yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. 1.2 16v expression modelini. arkada hoparlör yok. ama kablo donanımı hazır.
    13 cm. 2 hoparlör alıp kendim taktım. süper oldu. sadece 13 cm takılabilir birazdaha büyük yer ayarlamalarını isterdim doğrusu.

kardeş hoparlör yerleri tam olark nerde ben göremedimde arkada yan çıtalarda bölümler var ordamı _??
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahildeki kral

quote:

yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. 1.2 16v expression modelini. arkada hoparlör yok. ama kablo donanımı hazır.

kardeş hoparlör yerleri tam olark nerde ben göremedimde arkada yan çıtalarda bölümler var ordamı _??

kardeşim arka kapıda değil hoparlör yerleri, bagajı açınca eğilip iç üst yüzeyde sacın 13 cm çapında kesilmiş olduğunu ve hatta orada takılacak olan kablo, ucu soketli, görürsün. ama autantic modelde varmı bilmiyorum. benimki expression.

• quote:

quote:

quote:

kardeşim arka kapıda değil hoparlör yerleri, bagajı açınca eğilip iç üst yüzeyde sacın 13 cm çapında kesilmiş olduğunu ve hatta orada takılacak olan kablo, ucu soketli, görürsün. ama autantic modelde varmı bilmiyorum. benimki expression.

kardeş bizimde 1.4 expresion ama yok gibi sanki arka koltuğun hemen arkasındaki bölüm yani halıfleks gib yeri diyosan orda yok bizde düz orası acaba arkda üst yan çıtalarda çizik çizik gibi bir yer var orda olmasın acaba kafam karıştı iice:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş bizimde 1.4 expresion ama yok gibi sanki arka koltuğun hemen arkasındaki bölüm yani halıfleks gib yeri diyosan orda yok bizde düz orası acaba arkda üst yan çıtalarda çizik çizik gibi bir yer var orda olmasın acaba kafam karıştı iice:)

bahsettiğin yeri anladım orası değil. üstten o halıflex gibi olan yer alttan işaretlenip aynı çapta delinecek mecburen. bagajı açıp o halıflex in altına bakarsan hoparlör yerlerini hatta vida herlerini dahi görebilirsin. ben taktım.kendim yaptım herşeyini. halıflex deyip geçme biraz zor oldu kesmem çünkü.

• hee şimdi anladım kardeşim çok sağol verdğin bilgiler için acaba oraya uygun hoparlörü kaça aldınız bir fiyat verirmisniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahildeki kral -- 21 Nisan 2009; 19:28:39 >
  • bu symbolun hangı parcaları garantı kapsamında bılen varmı arkadaslar.4 aylık aracımın vıtes kolu korugunun tırnakları kırılmıs garantı kapsamında degıl ve 104 tl. istiyor servıs.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.