darkness kardesım ayrıca bugun servıse gıtmıstım orada gordum clio ııı makyajlı kasa gelmıs bırde ona bak ıstersen bırde avrupa arabalarda kullanılan malzeme daha ıyı gıbı sankı bana oyle geldı ama bır gıt ona bak tabı ıhtıyaclarını bılmıyorum ama bılgın olsun dıye yazıyorum...
darkness1453 kardeşim aracın sadece ön bölümünde kolanlar var 2 adet arkada maalesef yok ama öndeki ses sistemi gayet güzel ses veiryor arkayada yeri hazırlanmış sadece takılmaya bekliyor oarya uygun kolonlar işçilik de dahil 100 tl ye takıyolr dışarıda sorun deil okdar yani ama serviste sordum 200 lira fiyat çektiler aman ordan takıtırmayın ayrıca ben araca park sensörüde taktırdım servisiten hiç memnun deilim nedeni ise park sensörünü kaporta rengi yapmıyolar arkada siyah siyah duruyor allahtan araç iyolit mavi biraz koyuya kaçıyoda ordan kurtarıyor içerde torpido gözünde lamba yok ama okadar sorun deil bence ben size olumsuz yönlerini biraz saydım ama olumlu özellikleri okadar çok ki saymakl bitmez en azından ben çok memnunum ayrıca yeni clio III de kullandım onunla bunun araında pek fark bulamadım hatta symbol daha aile arabası hem bagaj hem iç alan açısından kesinlkike tavsiyem size yeni symboldur
quote:
Orjinalden alıntı: kutbul
darkness kardesım ayrıca bugun servıse gıtmıstım orada gordum clio ııı makyajlı kasa gelmıs bırde ona bak ıstersen bırde avrupa arabalarda kullanılan malzeme daha ıyı gıbı sankı bana oyle geldı ama bır gıt ona bak tabı ıhtıyaclarını bılmıyorum ama bılgın olsun dıye yazıyorum...
Kutbul kardeşim,
ihtiyaçlardan ziyade fiyata odaklanmış durumdayım gene de tavsiyeni dikkate alıp bir göz atacam...sağolasın...
quote:
Orjinalden alıntı: sahildeki kral
darkness1453 kardeşim aracın sadece ön bölümünde kolanlar var 2 adet arkada maalesef yok ama öndeki ses sistemi gayet güzel ses veiryor arkayada yeri hazırlanmış sadece takılmaya bekliyor oarya uygun kolonlar işçilik de dahil 100 tl ye takıyolr dışarıda sorun deil okdar yani ama serviste sordum 200 lira fiyat çektiler aman ordan takıtırmayın ayrıca ben araca park sensörüde taktırdım servisiten hiç memnun deilim nedeni ise park sensörünü kaporta rengi yapmıyolar arkada siyah siyah duruyor allahtan araç iyolit mavi biraz koyuya kaçıyoda ordan kurtarıyor içerde torpido gözünde lamba yok ama okadar sorun deil bence ben size olumsuz yönlerini biraz saydım ama olumlu özellikleri okadar çok ki saymakl bitmez en azından ben çok memnunum ayrıca yeni clio III de kullandım onunla bunun araında pek fark bulamadım hatta symbol daha aile arabası hem bagaj hem iç alan açısından kesinlkike tavsiyem size yeni symboldur
Sahildeki Kral kardeşim,
bilgiler için sağolasın...yetkili servislere gitmeyi bıraktım ben de uzun yıllar evvel küçük bir hikayem var hatta:) benim 19'u yetkili servise bıraktım...arabada ruhsatı unuttuğum için geri dönüp alayım dedim 45 dk. sonra...bir de baktım ki benim araba yandaki oto-elektrikçide:) dedim hayırdır, adam da itiraf etti abi biz reno'nun fasoncuyuz diye:):):):) o gün bugündür o adamla çalışıyorum, aynı hizmete %60 daha az ödüyorum...
aracın içine bir fuarda çok kısa süre binebilmiştim ve dediğin özellikler benim de dikkatimi çekti...ama boyum ortalamanın üzerinde olduğu için arabanın içine sığıp sığmadığımı hatırlamıyorum:) kısmetse onu da bugün çözecez...
ötvden önce dizel çelik jantli versiyonunu 30 bin liraya almıştı arkadaşım bayağıda memnun olduğunu söylüyor yeni araba hali başka tabiki..
quote:
Orjinalden alıntı: darkness1453
quote:
Orjinalden alıntı: sahildeki kral
Sahildeki Kral kardeşim,
bilgiler için sağolasın...yetkili servislere gitmeyi bıraktım ben de uzun yıllar evvel küçük bir hikayem var hatta:) benim 19'u yetkili servise bıraktım...arabada ruhsatı unuttuğum için geri dönüp alayım dedim 45 dk. sonra...bir de baktım ki benim araba yandaki oto-elektrikçide:) dedim hayırdır, adam da itiraf etti abi biz reno'nun fasoncuyuz diye:):):):) o gün bugündür o adamla çalışıyorum, aynı hizmete %60 daha az ödüyorum...
aracın içine bir fuarda çok kısa süre binebilmiştim ve dediğin özellikler benim de dikkatimi çekti...ama boyum ortalamanın üzerinde olduğu için arabanın içine sığıp sığmadığımı hatırlamıyorum:) kısmetse onu da bugün çözecez...
aracın içi okadar küçük deil hatta eskisne göre daha ii iç mekan tavanıda koltuğunuz yükseltme alçaltma moduna göre ayarlarısınzı problem deil bu sınıftaki araçlar içinde alınabilece en ii araç bence...
evet arkadaslar sonunda bızım vites korugunu ucretsız degıstırmeyı kabul ettıler.sıparıs gırdıler pazartesı ellerınde olacak servısıın gıdıp degıstırecegız 2 haftadır vites korugu bosta kullanıyorum arabayı...
arkadaslar yakında bende yenı symbol kullanıcısı olacagım haftaya arabayı teslım alıcaz kısmetse yalnız bırsey soracagım arac platın grı tamponlarda aynı renkte ve ben park sensoru taktırtmak ıstıyorum ama govde rengı yapmıyorlarmıs sıyah sıyah kotu durur ıptal ettırıcem buyuk olasılıkla fakat bunu tampon rengı yapan yeer var mı?Bugun yenı megan II gordum platın grı hanı her seyı govde rengı olandan o yaptırmıs.Boyle bır yer varmı varsa ne kadar ucretı olur?.
Yeni symbol aracımı bugün plazadan çıkardım
1.5 dizel symbol ODANDİK modeli...
bugün 61 kilometre yol yaptım rampada denedim ve hayran kaldım
normalde şirketin tahsis etiği 2008 honda city kullanırım
karşılaştırmak gerekirse (ki bugün 61 km boyunca karşılaştırdım) hızlanma konusunda clio, yol tutuş konusunda city, klima konusunda clio, sürüş rahatlığı konusunda city, yakıt konusunda zaten city bence alkolikti, müzik konusunda 2 hoparlöre rağmen clio, ön yol görüş konusunda clio, aynaların yerleşimi ve kullanımı konusunda city daha kullanışlı ve iyi...
özellikle rampada city nin 2 ye düştüğü yerde clio ile 4. vitesi rahat kullandım
aracın özellikleri; 1.5 dizel 65 beygir, tek hava yastığı klima, cd çalar direksiyondan radyo ve cd çalar kontrolü standart özellikleri...
şahsen beğendim, iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum
çarşamba gününe sercisten randevu aldım 150 liraya park sensörü taktırıyorum
özgür deniz arkadasım hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın....
gokmavi kardeş fabrikadan sensör syah olarak geliyomuş vede boya tutmuyormuş daha öncede konuşmultuk senlen ama dışarıdan alırsan sensörü sanaırm metalik gri yani senin aracın renginden taktırablirisn ama bizim öle şansımız yok tabi iyolit mavi old için o renkte sensör yok fabrikadanda boyalı da gelmiyo oyüzden sana tavsiyem dışarıdan gri bir şekilde taktır ok..
ölü deniz keşke 85bg olanını alsaydın sanıyorum 1000tl fark var ve 100kmde 0,5lt daha az yakıyor.160Nm tork yerine 200Nm tork kullanıyorsun...
quote:
Orjinalden alıntı: altrea
ölü deniz keşke 85bg olanını alsaydın sanıyorum 1000tl fark var ve 100kmde 0,5lt daha az yakıyor.160Nm tork yerine 200Nm tork kullanıyorsun...
ölü değil hocam 85 b olanı yoktu yeni parti de ise fiyat farkı olacağını duymuştum 65 yeter dedim...
quote:
Orjinalden alıntı: kutbul özgür deniz arkadasım hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın....
çok teşekkürler hocam iyi dileklerin için...
sahildeki kral kardeşim bizde symbol siparişi verdik mayıs sonu teslim. rengini iyolit mavi seçtik doğrumu yaptık yanlışmı yaptık bilemedim. hiç fotoğrafı falanda yok. senin arabanın fotoları varsa sana zahmet siteye eklermisin? veyawww.flood1980@mynet.com a gönderirsen çok sevinirim. arabanın rengi hiçbir yerde yok. hergün içim içimi yiyo rengi kötü çıkarsa diye. keşke gri seçseydim falan diyorum. lütfen bana yardım et dostum.
arkadaslar yenı symbole kolcak-koldayama yaptıran var mı?Internette bullamadım varsa fıyatı ne kadardır?
quote:
Orjinalden alıntı: gokmavı
arkadaslar yenı symbole kolcak-koldayama yaptıran var mı?Internette bullamadım varsa fıyatı ne kadardır?
cok ıyı demıssın bugun bır arkadasla konustum o jettasına yaptırmıs 20 tl den baslıyormus uygun bır fıyata yaptırırım 200 cok fazla.
quote:
Orjinalden alıntı: özgür deniz
Yeni symbol aracımı bugün plazadan çıkardım
1.5 dizel symbol ODANDİK modeli...
bugün 61 kilometre yol yaptım rampada denedim ve hayran kaldım
normalde şirketin tahsis etiği 2008 honda city kullanırım
karşılaştırmak gerekirse (ki bugün 61 km boyunca karşılaştırdım) hızlanma konusunda clio, yol tutuş konusunda city, klima konusunda clio, sürüş rahatlığı konusunda city, yakıt konusunda zaten city bence alkolikti, müzik konusunda 2 hoparlöre rağmen clio, ön yol görüş konusunda clio, aynaların yerleşimi ve kullanımı konusunda city daha kullanışlı ve iyi...
özellikle rampada city nin 2 ye düştüğü yerde clio ile 4. vitesi rahat kullandım
aracın özellikleri; 1.5 dizel 65 beygir, tek hava yastığı klima, cd çalar direksiyondan radyo ve cd çalar kontrolü standart özellikleri...
şahsen beğendim, iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum
çarşamba gününe sercisten randevu aldım 150 liraya park sensörü taktırıyorum
Hayırlı olsun.
Merhabalar Salı günü bende Symbol 1.4 Expresion full paketli modelini teslim aldım, araçta dış ısı göstergesi ve bagajda lamba yok diyenlere sesleniyorum hepsi mevcut, ilk izlenimim güzel, Allah herkese güle güle kullanmayı nasip etsin, bazı forumlarda görüyorum bu arabayla Honda civici karşılaştıranlar var, yav kardeşim arasında 15 binlara var neyini kıyaslıyorsun,
quote:
Orjinalden alıntı: frontoza1981
Merhabalar Salı günü bende Symbol 1.4 Expresion full paketli modelini teslim aldım, araçta dış ısı göstergesi ve bagajda lamba yok diyenlere sesleniyorum hepsi mevcut, ilk izlenimim güzel, Allah herkese güle güle kullanmayı nasip etsin, bazı forumlarda görüyorum bu arabayla Honda civici karşılaştıranlar var, yav kardeşim arasında 15 binlara var neyini kıyaslıyorsun,
hayırlı olsun araban. ben de 1.2 16v expresion aldım. bagaj ışığı var ama ısı göstergesi yok. yoksa ben mi çözemedim. açıklayabilirmisin bana nereden nasıl gördüğünü?