Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • frontoza1981 aracın hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın.ısı gostergesı dedıgınız bu dısplayde sıcaklık derecesını gosterıyor onumu dıyorsunuz.
  • arkadaslar arac hareket ettıkten sonra kapılar otomatık kılıtlenıyormu kapılarınız ben bunu nasıl yaparım kıtapcıkta yazmıyor.nasıl yapıldıgını bılen bır arkadasımız varsa yardımcı olursa sevınırım...
  • Teşekkürler sağolun, evet dışarıdaki ısıyı gösteriyor, manuel kilitleniyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frontoza1981 -- 8 Mayıs 2009; 11:58:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenan29

quote:

Orjinalden alıntı: frontoza1981

Merhabalar Salı günü bende Symbol 1.4 Expresion full paketli modelini teslim aldım, araçta dış ısı göstergesi ve bagajda lamba yok diyenlere sesleniyorum hepsi mevcut, ilk izlenimim güzel, Allah herkese güle güle kullanmayı nasip etsin, bazı forumlarda görüyorum bu arabayla Honda civici karşılaştıranlar var, yav kardeşim arasında 15 binlara var neyini kıyaslıyorsun,

hayırlı olsun araban.
    ben de 1.2 16v expresion aldım. bagaj ışığı var ama ısı göstergesi yok. yoksa ben mi çözemedim. açıklayabilirmisin bana nereden nasıl gördüğünü?

Ortada teyip bilgilerini gördüğün ekranda, sağ alt köşede

• arkadaslar bugun servıse gıttım vites korugu ıcın korugu garantıden degıstırdıler.Daha sonra kapıların arac hareket edınce otomatik kilitlenmesı nı sordum arabayı bılgısayara bagladılar baktılar bızım araclarda boyle bır ozellık olmadıgını soyledıler...bılgınıze...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tfn_48

sahildeki kral kardeşim bizde symbol siparişi verdik mayıs sonu teslim. rengini iyolit mavi seçtik doğrumu yaptık yanlışmı yaptık bilemedim. hiç fotoğrafı falanda yok. senin arabanın fotoları varsa sana zahmet siteye eklermisin? veyawww.flood1980@mynet.com a gönderirsen çok sevinirim. arabanın rengi hiçbir yerde yok. hergün içim içimi yiyo rengi kötü çıkarsa diye. keşke gri seçseydim falan diyorum. lütfen bana yardım et dostum.

kardeş aracnızın rengi çok güzel hiç şüpheniz olmasın araç gündüz daha açık gece daha koyu bir renk alıyor aracı teslim alırken kum bej gri ve beyazıda vardı ordakiler en ii rengi siz seçmişiniz çok güzel duruyor dediler gerçektende öelydi griyle mavinin güzel bir uymu var aracın fotosunu daha cekmedim inanırmısınız ama burda iyolit mavisi var bakabilrisniz

http://www.sahibinden.com/sahibinden_4_500_km_de_temiz_full_full-62WQQaXQQ12818640WQQpXQQdisplayitem

quote:

Orjinalden alıntı: kutbul

arkadaslar bugun servıse gıttım vites korugu ıcın korugu garantıden degıstırdıler.Daha sonra kapıların arac hareket edınce otomatik kilitlenmesı nı sordum arabayı bılgısayara bagladılar baktılar bızım araclarda boyle bır ozellık olmadıgını soyledıler...bılgınıze...

kardeş kitapçığında orta konsolda ki manual kitleme düğmesine 5 sn kadar basılı tutun ve bip sesi duyulur ve böle devreye girer aynı şekil tekrar yaparsanız eski haline döner diyordu ama ben açıkçası denemdim arabayı hafta sonu kullanırken bir deniyim....

• Arkadaşlar o display bölümünde dış sıcaklık göstergesi bende görünmüyor. aracım 1.5 dizel expression?

neden acaba bi fikri olan var mı.?
  • kardeş bizim 2009 1.4 experion+konfor paketli vede bizim arabada ön orta konsoldaki dijital bölümde saatle birlikte yazııyor sizde nasıl yok anlamadım_?_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem37

Arkadaşlar o display bölümünde dış sıcaklık göstergesi bende görünmüyor. aracım 1.5 dizel expression?

neden acaba bi fikri olan var mı.?

konfor paketi yoksa görünmez, elektrikli dış dikiz aynasından dolayı.
  • sahıldekı kral kardesım denedı mı kapılar otomatık kapanıyor mu?
  • dun servıste araba calısırken kapı kapama tusuna uzunca bastık bip sesi gelmedi.arabayı bırde bılgısayara bagladılar ozellıklerıne baktılar ve boyle bır ozellıgı olmadıgını soyledıler.yanı bızım yenı 2009 model araclarımız hareket ettıgınde kapılar otomatık kılıtlenmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahildeki kral

quote:

Orjinalden alıntı: tfn_48

sahildeki kral kardeşim bizde symbol siparişi verdik mayıs sonu teslim. rengini iyolit mavi seçtik doğrumu yaptık yanlışmı yaptık bilemedim. hiç fotoğrafı falanda yok. senin arabanın fotoları varsa sana zahmet siteye eklermisin? veyawww.flood1980@mynet.com a gönderirsen çok sevinirim. arabanın rengi hiçbir yerde yok. hergün içim içimi yiyo rengi kötü çıkarsa diye. keşke gri seçseydim falan diyorum. lütfen bana yardım et dostum.

kardeş aracnızın rengi çok güzel hiç şüpheniz olmasın araç gündüz daha açık gece daha koyu bir renk alıyor aracı teslim alırken kum bej gri ve beyazıda vardı ordakiler en ii rengi siz seçmişiniz çok güzel duruyor dediler gerçektende öelydi griyle mavinin güzel bir uymu var aracın fotosunu daha cekmedim inanırmısınız ama burda iyolit mavisi var bakabilrisniz

http://www.sahibinden.com/sahibinden_4_500_km_de_temiz_full_full-62WQQaXQQ12818640WQQpXQQdisplayitem

quote:

arkadaslar bugun servıse gıttım vites korugu ıcın korugu garantıden degıstırdıler.Daha sonra kapıların arac hareket edınce otomatik kilitlenmesı nı sordum arabayı bılgısayara bagladılar baktılar bızım araclarda boyle bır ozellık olmadıgını soyledıler...bılgınıze...

kardeş kitapçığında orta konsolda ki manual kitleme düğmesine 5 sn kadar basılı tutun ve bip sesi duyulur ve böle devreye girer aynı şekil tekrar yaparsanız eski haline döner diyordu ama ben açıkçası denemdim arabayı hafta sonu kullanırken bir deniyim....

çok teşekkür ederim. bugün bende bitane iyolit mavi symbol gördüm. rengi çok hoşuma gitti. ama senin koyduğun fotodan daha griydi. hatta ben ilk bulut gri falan sandım. ama sahibine sordum iyolit mavi dedi. çok sevindim. arabanın gelmesine 15-20 gün kaldı. geleceği günü iple çekiyorum. bişey daha sorcam. yeni symbollerin kaportası saçtanmı yoksa öncekiler gibi plastik karışımı bişeymi? dostum seninde araban hayırlı olsun. inşallah kazasız belasız çiziksiz kullanırsın.

• quote:

dun servıste araba calısırken kapı kapama tusuna uzunca bastık bip sesi gelmedi.arabayı bırde bılgısayara bagladılar ozellıklerıne baktılar ve boyle bır ozellıgı olmadıgını soyledıler.yanı bızım yenı 2009 model araclarımız hareket ettıgınde kapılar otomatık kılıtlenmıyor.

evt kardeş bende denedim öle bir özellik biizim araçlarda yok peki kitapçığa nie yazıyolar kandırmaca tam birde araç 120 km aştıktan sonra uyarı sesi duyulur diyor böle bir ses varmı ben o hızlara daha ulaşmadımda sizlerde varmı acaba bu ses

• merhabalar arkadaslar bende sonunda bugun symbolume kavustum araba gercekten cok guzel bu arabayı tercıh edenler bence pısman olmaz.
    Yalnız bır sey soracagım arabanın anahtarını sustalı yaptırma ıstıyorum hem anahtarın boyuda kuculmus olur acaba bunun fıyatı nedır?Bunu yapan tanıdık bır yer var mı Varsa Neresı Istanbul Avcılar cıvarıda olurasa cok ıyı olur.Şimdiden Tesekkur Ederım.Iyı Gunler.
  • 1,2 16v motor seçeneğini kullananlar memnun mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmavı

merhabalar arkadaslar bende sonunda bugun symbolume kavustum araba gercekten cok guzel bu arabayı tercıh edenler bence pısman olmaz.
    Yalnız bır sey soracagım arabanın anahtarını sustalı yaptırma ıstıyorum hem anahtarın boyuda kuculmus olur acaba bunun fıyatı nedır?Bunu yapan tanıdık bır yer var mı Varsa Neresı Istanbul Avcılar cıvarıda olurasa cok ıyı olur.Şimdiden Tesekkur Ederım.Iyı Gunler.

dostum yeni aracına en sonunda sende kavuştun demek hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız sağlıklı günlerde binmek nasip etsin arac cok rahat dimi hele r9 dan cikinca bu mercedes gib geliyor:))park sensöründe umarım dışardan taktırırsın anahtarı sustalı dedğin içine girmelimi hani ölemi diyosun bende tam anlamadım:)

• Sagol kardesım araba cok muthıs senınde dedıgın gıbı r9 cıkınca bu gercekten merceds gıbı surucu koltugu fılan cok rahat.Dıreksıyon tek parmakla donuyor,debrıyaj,fren tuy gıbı,arabada motor sesı fılan yok yanı gercekten cok guzel.Arabaya asık oldumPark sensorunu orda taktırmadım sıyah kotu durur dıye.Anahtar ıcıne gırmelı hanı wolswagen Jetta lardakı gıbı.
    Yalnız aklıma takılan bır sey var Benım Araba expressıon konfor paketı yok ama sol dıs dıkız aynası elektırıklı fakat dısarıdakı ısıyı gostermıyor neden acaba cevaplarınızı beklıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmavı

Sagol kardesım araba cok muthıs senınde dedıgın gıbı r9 cıkınca bu gercekten merceds gıbı surucu koltugu fılan cok rahat.Dıreksıyon tek parmakla donuyor,debrıyaj,fren tuy gıbı,arabada motor sesı fılan yok yanı gercekten cok guzel.Arabaya asık oldumPark sensorunu orda taktırmadım sıyah kotu durur dıye.Anahtar ıcıne gırmelı hanı wolswagen Jetta lardakı gıbı.
    Yalnız aklıma takılan bır sey var Benım Araba expressıon konfor paketı yok ama sol dıs dıkız aynası elektırıklı fakat dısarıdakı ısıyı gostermıyor neden acaba cevaplarınızı beklıyorum.

dostum bence onun dikiz aynasıyla bir alaksı yok gibi geliyor demekki konfor paketi olmayanlarda yok belki dijital otomatik klima ile alaksı vardır sizde manual klima ısı göstergesiz bizdeki dijital hem içi ısıyı gösteriyor hem dış bana kalırsa klima ile ilgi olabalir bu anahtaları öle yaptırsak gerçekten güzel olur bende öle isitoyrum hatta şu antende eskisi gibi onuda ufaltırsak süper olur yaa:):)

• Arkadaşlar aldığınız araçların fiyatlarını yazarsanız hele güncel alan arkadaşlar iyi olur..Bende Symbol-Era arasında kaldım..Bütçe 20 bin tl civarı..Sizce hangi Symbol?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Arkadaşlar aldığınız araçların fiyatlarını yazarsanız hele güncel alan arkadaşlar iyi olur..Bende Symbol-Era arasında kaldım..Bütçe 20 bin tl civarı..Sizce hangi Symbol?

bende symbol dizel ve era 1.4 benzinli team arasında kalmıştım

kararım sümbül oldu, 24 e maloldu, park sensörü hediye edildi.

geçenlerde bbi arkadaşın era'sını kullandım güzel araç daha kibar ama kararımdan pişman olmadım
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.