Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün yeni symbol ile ilk uzun yoluma çıktım . sakaryadan istanbula ortalama 110 km hızla gittim . Aracım 1.5 dizel . performansı süper. Gaza dokundunmu seri bir şekilde atağa kalkıyor. Yalnız yol tutuşunu beğenmedim özellikle 120 yi gçtiğim zaman yanımdan kamyon yada otobüs geçerse ,aracımı baya bi salladığıı farkettim. yolda geziniyo sanki beni bu cok rahatsız etti. sizin bu konuda görüşleriniz neler.. bu yol tutuş sorunu sadece benim araçtamı yoksa. daha 10 gün oldu alalı.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem37

dün yeni symbol ile ilk uzun yoluma çıktım . sakaryadan istanbula ortalama 110 km hızla gittim . Aracım 1.5 dizel . performansı süper. Gaza dokundunmu seri bir şekilde atağa kalkıyor. Yalnız yol tutuşunu beğenmedim özellikle 120 yi gçtiğim zaman yanımdan kamyon yada otobüs geçerse ,aracımı baya bi salladığıı farkettim. yolda geziniyo sanki beni bu cok rahatsız etti. sizin bu konuda görüşleriniz neler.. bu yol tutuş sorunu sadece benim araçtamı yoksa. daha 10 gün oldu alalı.?

sana katılıyorum aynen benımde oyle oldu 100 den sonra dıkkatlı olmak gerek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: agino

Kardeşim inşallah kazasız belasız güle güle kullanın aracınızı Dikkat edin,Ankara trafiği karmaşık geldi rahatsız etti beni ama siz alışkınsınızdır Siz aracınızı benden önce teslim alıcaksınız büyük ihtimalle,araç gelince msj atın görüşlerinizi ok?Selamlar

arac teslimine ben gidicem bakalım ilk andan itibaren nasıl izlenimler vereck :D gerci bayiden henüz ses soluk cıkmadı ayın 21 i bugün :S önumuzdeki hafta sanırım dayanamayıp aricam :D yollarda artık daha cok görmeye basladım özellikle bugun 3 tane platin grisi gördüm kızılay ve emekte içim gitti sırf otobusten hiç görmemiş gibi yolda durusuna tarzına baktım :D ayrıca ankara trafigine alıştım ben ya :D 3 yıldır aktif olarak arac kullanıyorum kazada yaptım buyuk kazlarda atlattım tecrubem var :D symbolume kıyamam ama :D dier araclardan 5 m geri durcam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emojuk06 -- 21 Mayıs 2009; 23:07:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kutbul

quote:

Orjinalden alıntı: erdem37

dün yeni symbol ile ilk uzun yoluma çıktım . sakaryadan istanbula ortalama 110 km hızla gittim . Aracım 1.5 dizel . performansı süper. Gaza dokundunmu seri bir şekilde atağa kalkıyor. Yalnız yol tutuşunu beğenmedim özellikle 120 yi gçtiğim zaman yanımdan kamyon yada otobüs geçerse ,aracımı baya bi salladığıı farkettim. yolda geziniyo sanki beni bu cok rahatsız etti. sizin bu konuda görüşleriniz neler.. bu yol tutuş sorunu sadece benim araçtamı yoksa. daha 10 gün oldu alalı.?

sana katılıyorum aynen benımde oyle oldu 100 den sonra dıkkatlı olmak gerek...

yol tutuşunun zayıf olmasının nedenlerinden birisi arkasının bıraz yuksek olması olabılırmı benim sinirlerim bozuluyoda bu konuya arkası cok yuksek aldıgım zaman arka yayları 1.5 cm kestırmeyı dusunuorum

• Yav Kardes ben gecen pazar sol serıttın kaptırdım 130 yaptım ama radyo fılan acıktı ve yanımdan komyonda gecmedı bır sey hıssetmedım sadece motor bıraz bagırıyordu baska bırsey yoktu.Belkı Yanından gecen kamyon cok hızlıysa onun ruzgarı bıraz sarsmıs olabılır.Dıye dusunuyorum.Ama emnıyet acısında 110 u gecmemek lazım bu arabayla cunku araba hafıf ve bıraz sarsıyor eskı arabamdan bılıyorum.
  • Daha oncede sormustum sorum gumburtuye gıttı galıba bır cevap yazarsanız cok memnun olacagım.
    kardesler sızlere bır sorum olcak arabayı gunesten korumak ıcın ustune branda sersem nasıl olur bazıları branda yanıgı ız olur fılan dedı acıkcası korktum eger oyleyse baska turlu nasıl gunesten kuslardan koruyabılırım.Cevap Yazarsanız cok Memnun Olucam Cunku arabayı yazlıkta bırakacagım en az 3 4 hafta kullanamıcam ve Temmuzun ortasında gunesın altında kavrulmasını ıstemıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmavı

Daha oncede sormustum sorum gumburtuye gıttı galıba bır cevap yazarsanız cok memnun olacagım.
    kardesler sızlere bır sorum olcak arabayı gunesten korumak ıcın ustune branda sersem nasıl olur bazıları branda yanıgı ız olur fılan dedı acıkcası korktum eger oyleyse baska turlu nasıl gunesten kuslardan koruyabılırım.Cevap Yazarsanız cok Memnun Olucam Cunku arabayı yazlıkta bırakacagım en az 3 4 hafta kullanamıcam ve Temmuzun ortasında gunesın altında kavrulmasını ıstemıyorum.

sıfır araçlarda pasta cila, fırça ile yıkama işlemlerini önermiyorlar

ve bir yaz boyunca güneş görsün dedi bi usta

sebebi ise bana biraz mantıksız gelse de "fabrika boyasının kuruyup sertleşmesini beklemekmiş"

yani ustanın söznü doğru olarak baz alırsak brandayı da ilk yaz sermeyin be üstadım bırakın boya kuruyup sertleşsin

• Arkadaşlar kasko meselesini bugün biraz araştırdım.Aracı satın aldığım Mais İzmir 800 demişti.Birkaç yere sordum ve Ermat Renault yani başka bir yetkili satıcı 660 dedi(Ak sigorta) ve 11 taksit yapabileceğini söyledi.Böyle bir şey olabilir mi?keşke aracı da sizden alsaydım dedim,4 mart tan beri bekliyorum aracı dedim çok şaşırdı.Valla elimde belgeler olmasa kandırıldım sanıcam gelse de şu araba kurtulsamBu arada aracı(1.4 exp) 21.5 aldım ama kasko da resmiyette 24.750 falan görünüyor!ötv indirimi öncesi fiyat geçerli heryerde...indirim bittiğinde fiyat ne olur acaba?26-27 falan olur herhalde tahminim.selamlar
  • sagol ustad ılk once branda sercektım ama usta oyle dedıyse hem bır bıldıgı vardır hemde mantılıklı gelldı.On ve arka cama guneslık koydum mu hıc bır sey olmaz.Tesekkurler.
  • Arkadaşım o usta çok atmış;boya kuruyacakmış ha! vallahi çok güldüm,ee ne diyelim bazı şeyler başa bela.
    Bence sen yine brandanı al aracını koru ,yağmur yemiş brandayı ,yani ıslağı araç üzerinde kurutmadıkça bir zararı olmaz.
    Güneşin işınlarından daha iyi yalnızca kapalı parkla koruyabilirsin.
  • evet arkadaslarr dün bayii den aradılar arac pazartesi ellerine geliomus carsamba veya pesembe muhtemelen arac elimizde olacak :) iyice sabırsızlanmaya basladım yaf :D
    ayrıca biz kaskoya 380 tl verioruz axa oyak sigorta bundan önceki aldıgımız sıfır aracdan kalma kaskomuz var ve 5 yıl boyunca kaskoyu etkileyecek kazamız olmadıgı ıcın suanda %50 indirimimiz var cokda memnunuz bu aracada axayı yaptırcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emojuk06 -- 23 Mayıs 2009; 15:24:50 >
  • aracımın sol ön çamurluğunu sürtmüşler

kim nasıl sürtmüş bilmiyorum sanıırım park halinde iken oldu

2 noktasal çizik ve biraz siyah leke var

canım sıkıldı yaa
  • geçmişş olsun özgür deniz daha beterinden korusun allah ama yapanların yanına kalmaz inşallah bu insan barı bi not bırakır yada sahibine ulaşır :S ama yokki bu bizim insanımızda 2004 yılında sıfır aldıgımız doblo yada yapmışlardı bunu garajda duran arabaya sol ön caburlugunu yumruk seklınde çökertmişlerdi ama allahtan cizik veya boya felan kalkmamıştı serviste vakumla cektirmiştik bende az sinirlenmemiştim :D
  • özgür deniz kardeşim çok geçmiş olsun üzüldüm yaa bizim araçta kapıda duruyo valahi çoluk çocuk boyna burda tepesinde çizcekler diye korkuyorum aracı kollamaktan bir hal oldum bu hepemiz sorunu yaa hepimiz aracını Allah beterinde korusun ,,,
  • ozgurdenız gecmıs olsun kardesım benım aracında bagaj kapagına cocugun bırı 8 rakamını cızmız cok dıkkatlı bakınca bellı oluyor ama ne yaparsın olan oldu ardık sınırden baya bır saydım ama faydası yok.alllah daha buyuk kaza ve sorunlardan korusun...
  • Gecmıs Olsun KArdesım gercekten o cok can sıkıcı bır olay durup dururken bırısının cızmesı bızım 95 model R9 Sprıngımız vardı o zamanlar cok yenıydı bırısı artık kufur edıcem ama kendımı zor tutuyorum boydan boya anahtarla yada sert bıseyle cızmıs sankı araba ona batmıs gercekten cok sınırlenmıstım.Allah buyuk kazalardan belalardan korusun.
  • hepinize teşekkürler arkadaşlar

hemen püskürtme boya yaptırmayı düşündüm ama şimdi vazgeçtim. varsın nazarlığı olsun daha kötüsünü yaşamayalım hep beraber...
  • Geçmiş olsun arkadaşım, gerçekten insan yeni arabaya çok değer veriyor, sonuçta kolay elde edilebilen bir şey değil senelerce çalışıyoruz bir araba için, malesef ülkemizde de çekemeyen zevk olsun die yeni arabayı çizen hayvanlar da mevcuttur, geçen misafirliğe gittim valla aklım hep arabadaydı, ben semtde bir komşunun boş dükkanı var onunla anlaştım araba orda kalıyor ve içim çok rahat,
  • yeni symbol ün görünüşünü beğenmeyen arkadaşlar,
    40-50 milyarlık 2009 renault safrane ile nekadar benziyor görün.

• bence bu bu fotoğraflarla anlaşılmaz. iki aracı canlı olarak yan yana gördüğünüzde aradaki fark uçurum olacaktır
    quote:

Orjinalden alıntı: kenan29

yeni symbol ün görünüşünü beğenmeyen arkadaşlar,
    40-50 milyarlık 2009 renault safrane ile nekadar benziyor görün.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.