Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabı kı aynı olamaz ama ne kadar cok benzedıgı acık.
    On Taraftakı Krom Cıta Farların Seklı Sıslambaları gercekten benzıyor.Aynı sey arka taraftada gecerlı bence.
    Bu Paraya O km Alınacak Komple bır araba.
  • Herkese slm formu uzun süredir takip etmekteydim ama bugün ancak kayıt oldum... Bende yeni symbolü mü (1,2 16V 75BG KP) dün teslim aldım....Aracın fiyatına göre göre donanımı süper...kaskoyu ise koç allianza yaptırdım full kasko 500 lira 10 taksit size tavsiyem iyi pazarlık yapın...araç hakkındaki tecrübeleimi eksi ve artılarını ilerleyen günlerde yazarım...Ancak 1,2 16 V almakla hem yakıt konusunda hemde vergisi konusunda 2 kere şanslınız...çünkü yıllık vergisi 420 civarı, 1400 cc ve üzeri ise 638 Lira bilginize
  • yeni safrane de güzel olmamış.pahalı olması güzel olması anlamına gelmiyor.
  • FX1 araban hayırlı olsun. ben de 2008 ekimden beri 1.2 16v exp kullanıyorum ama kp yok. ekonomi avantajlı seçim yapmışız bencede.
  • FX1 aracın hayırlı olsun 1.2 ile 1.4 arasında fabrıka verılerıne gore cok ucurum bi fark yok gibi ancak ekonomik olması cok avantajlı bundan önceki aracımızda 1.2 ydi her acıdan iyiydi :D
  • Teşekkür ederim arkadaşlar, en iyi araçlar sizin olsun...Kenan29 sizin yakıt durumunuz nasıl benim rodaj sürem dolmadan daha belli olmaz yakıt durumu....kitapçığında rodaj süresini 1000 km yazıyor..Ayrıca gösterge ışıklandırmasıda hoş olmuş diye düşünüyorum yumuşak bir ışıklandırma yapmışlar...Arkadaşlar tavsiyem araçlarını imkan varsa KP almaları ....örneğin sonradan bir sis lambası taktırmak isterseniz çok para istiyorlar...oysa şimdi aşağı yukarı 1000 lira civarında (benimki 750 lira oldu nisan başında) otomatik klima, yolcu hava yastığı ile elektrikli arka camları ve ısı sondalı elektrikli yan aynaları alabiliyorsunuz.. diye düşünüyorum...slmlr
  • quote:

Orjinalden alıntı: FX1

Teşekkür ederim arkadaşlar, en iyi araçlar sizin olsun...Kenan29 sizin yakıt durumunuz nasıl benim rodaj sürem dolmadan daha belli olmaz yakıt durumu....kitapçığında rodaj süresini 1000 km yazıyor..Ayrıca gösterge ışıklandırmasıda hoş olmuş diye düşünüyorum yumuşak bir ışıklandırma yapmışlar...Arkadaşlar tavsiyem araçlarını imkan varsa KP almaları ....örneğin sonradan bir sis lambası taktırmak isterseniz çok para istiyorlar...oysa şimdi aşağı yukarı 1000 lira civarında (benimki 750 lira oldu nisan başında) otomatik klima, yolcu hava yastığı ile elektrikli arka camları ve ısı sondalı elektrikli yan aynaları alabiliyorsunuz.. diye düşünüyorum...slmlr

fx1 , yol bilgisayarında sadece şehir içi yakış 8,7 litre yazıyor. bu yaklaşık 2 ayın ortalaması.

• Nihayet bugün İzmir MAİS ten aradılar P.Tesi aracım geliyormuş.İşlemlere başlayacaklarmış,arkadaşlar noter vekaleti vermem gerektiğini söylediler ve bunun için fax çektiler bana kağıtta isimler TC noları falan yazıyor.Daha önce sıfır araç almadım hiç böyle bir işlem yapan var mı?
    Ve de kasko konusunda en son güneş sigorta 600 dedi galiba ona yaptıracam.Daha düşük teklif bulamadım.Koç Alianz,Ak Sigorta,Vs.650-670 daha düşmüyolar.
    Şimdi arabayı aldık mı başka dertler yakıt vs.çıkar konu bulmakta zolanmayız...Selamlar
  • Şimdiden aracın hayırlı olsun...Noter vekaletine gerek yok nufüs cüzdanının fotkopisini bayiye ver zaten onlar senin adına trafikte işlemlere başlıyorlar..sadece sen trafiğe imza atmaya gidiyorsun tescil ettirip plakayı alıyorlar bayi yakınsa vekalete gerek yok sen git hallet...ben öyle hallettim ama benim kaldığım il küçük işlemleri kolay oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX1 -- 28 Mayıs 2009; 23:30:17 >
  • biz vekaletle herşeyi halletik bende önceleri şüpheyle yaklaştım bayidekiler hiç şüpheniz olmasın arkanızda renault var böle bir şey olması imkansız dediler bende hem eski aracı takas la vermek hemde trafik vs şeyler için ayrı vekalet verdim çok daa rahat oldu aracı sadece teslim alamaya gittim vekalet vermek istemeyen arkadaşalr hiç şüpheniz olmasın bence arkanızda dev bir firma var çünkü

not :vekaleti süreli yapın 1 ay gibi bir süre mesela benden tavsiye ilerde işlem olmaması için zaten aracı teslim alırken vekalet belgesii vs şeyleride size teslim ediyolar no problem yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahildeki kral -- 29 Mayıs 2009; 2:02:02 >

• Bende aracımı alırken farklı bır ilin plakasını aldım ve bendende vekalet istediler.Merak etme bir sorun cıkmaz hem sure hemde konu olarak belirlersin bir sorun çıkmaz.hayırlı olsun aracın kazasız belasız surusler dilerim...
  • Herkese merhaba,

Arkadaşlar bende bu araçtan aldım bu gün parasınıda ödedim.. bendende vekalet istediler noterden yaptırdım ve firmaya faxladım.. şimdi içime kurt düşürdünüz noterden istenilen vekalet ilerde başımıza bir dert mi yaratır? aracı önümüzdeki hafta içi bayiden alıcam kısmetse.. bu bende olan orjinal vekaletten faz çemiştim aracı teslim alırken o fax ı geri mi istemem gerekiyor..

Birde beim eski aracım 2000 model clio idi onun 2 yıllık kaskosu vardı ve 1. kademe hasarsızlık indirimim vardı, ben aracımı satınca kaskomu dondurttum. yeni 0 km alacağım araca bu kaskoyu ve hasarsızlık indirimimi devam ettirebilirmiyim.. kaskonun bitiş tarihi ağustos sonu.. birde asıl merak ettiğim konu.. buraya arkadaşlar 500-650 gibi kasko fiyatları yazmışlar acaba bu kaskolar full mu değil.. ben 2000 model aracımı ilk aldığım sene 1200 e kaskolattım full eşim ve ben kullanıyorum.. bir sonraki sene 900 e düştü bu sene ise dahada düşmesi gerekiyor herhalde.. şimdi benim günlerdir öğrenemediğim olay eski kaskomu yeni arabama devir ettirebiliyomuyum? Ağustosta kaskom bitince tahmini kaskomu tahmini ne kadar ücrete devamn ettirebilirim.. ergoisviçre denen şirketten bunları birtürlü öğrenemedim.. artık beni yıldırttılar.. telefonu bile açmıyolar.. ya da sürekli meşkul.

baya uzun oldu okuyupta bir hayırsever cevaplandırırsa çok minnetar kalırım. sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b1ood -- 29 Mayıs 2009; 17:32:52 >

• blood kardeş şüphen olmasın vekalet belgesini aracı teslim alırkene diğer gerekli evraklarla birlikte sana teslim ediyolar yanlız senin kasko işini ben tam anlamadım sadece sana tavsiyem ak sigorta ve ışık sigortada yaptır onalr en uygunu bence isviçre sigorta şirketlride çok kazıklıyolar biliyorum, renultun axa sigortasıda biraz pahalı tercih tabi gene sana kalmış şimdiden hayırlı olsun aracın
  • sahildeki kral kardeş saolasın içimi rahatlattın.. benim kasko olayını bidaha izah etmeye çalışayım.. şimdi bende 2007 ağustostan beri 2000 clio vardı geçen hafta sattım aracımı.. 2 yıldır kaskosuda vardı.. kaskodan 1. kademede hasarsızlık indirimimde vardı.. şimdi ben aracı satınca kaskomu dondurdum.. bu kaskoyu yeni alınan araca galiba devam ettirebiliyormuşuz.. benim merak ettiğim konu ise buradaki bazı arkadaşlar 500-600 lira gibi kasko fiyatı alırken, benim eski hasarsızlık indirimi olan kaskomu bu araca devri ettirdiğimde daha düşük bir paramı ödemem lazım? yani tahmini ne kadar öderim :)) umarım anlatabilmişimdir :D
  • m
    quote:

Orjinalden alıntı: b1ood

sahildeki kral kardeş saolasın içimi rahatlattın.. benim kasko olayını bidaha izah etmeye çalışayım.. şimdi bende 2007 ağustostan beri 2000 clio vardı geçen hafta sattım aracımı.. 2 yıldır kaskosuda vardı.. kaskodan 1. kademede hasarsızlık indirimimde vardı.. şimdi ben aracı satınca kaskomu dondurdum.. bu kaskoyu yeni alınan araca galiba devam ettirebiliyormuşuz.. benim merak ettiğim konu ise buradaki bazı arkadaşlar 500-600 lira gibi kasko fiyatı alırken, benim eski hasarsızlık indirimi olan kaskomu bu araca devri ettirdiğimde daha düşük bir paramı ödemem lazım? yani tahmini ne kadar öderim :)) umarım anlatabilmişimdir :D

bildiğim kadarıyla aktarabiliyorsun yeni aracına..ayrıca birde öğretmensen koç allianz sigorta %30 öğretmen indirimi yapıyor...benim yaptırdığım kasko en full olanı 500 liraya hallettim..Yalnız sigortacı k.pederin akrabasıydı..biraz ordanda indirdi :)) ama 600 civarına full kaskoyu yaptırabilirsiniz koç allianza da sorun derim..ayrıca onların küçük onarım için anlaştıkları yerler var (çizik, koltuklarda sigara yanığı falan ) onlarıda ücretsiz hallettirip kazasızlık indiriminden düşmüyorlar..

• b1ood kardeş;aracın hayırlı olsun.Kazasız belasız kullan.Ben imzamdaki araç için,aracı aldığım MAİS İzmir nezdinde çalışan axa oyaktan 784 lira teklif aldım bu teklife 1 yıl içinde 1 defaya mahsus extra iç,dış koruma,motor koruma dahil idi.Ak Sigorta(İzmir Emat Renault'tan 660 teklif aldım)(Güneş Sigorta 600 teklif aldım)Bir önceki arabanızın yaşından dolayı fazla para vermiş olabilirsin.Bu araç 0 olacağı için daha az ödeyeceğini tahmin ediyorum.Yalnız indirimin var diye diğer firmalardan teklif almamazlık yapma yoksa gereksiz fazla para ödersin.Eski sigorta şirketine diğer firmalar dan da teklif aldığını söylersen daha da indirim alabilirsin bence,firmalar somut bilgiler ve teklif aldığın firmaları falan söyleyince araştırma yaptığını anlıyor ve fiyat kırıyorlar.selamlar..
  • Agina Imzan cok guzelmıs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmavı

Agina Imzan cok guzelmıs.

imza dediğin böyle olur.
  • Ne imza imiş birbirine katacak forumuTakılmayın böle şeylere
  • Arkadaşlar aracımı nasip olursa Çarş.Perş.teslim alacağım.Sizce park sensörü taktırayım mı?175 ten 120 ye düşmüş fiyatı.Geri görüş nasıl?Sorun oluyor mu?Birde aracı alırken ilkyardım seti,yangın söndürme tüpü falan birşey verecekler mi yanında yoksa onları kendim mi satın alacağım?Selamlar
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.