Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar en sonunda aracı cuma gunu teslım aldık ancak youn iş mesaisi yüzünden ne fotografını cekebıldım nede foruma girip paylaşabildim şu kadarını belirtmek ıstıyorum arac 23000 tl ye maal oldu ve gercekten super bı arac ayrıca işciligi gögüs kalitesı insanların mahsettıklerı gibi kötü degil gunumuze yakısır bı tasarımı var ayrıca ;)
  • Aaraçlarınız hayırlı olsun arkadaşlar.. Allah kazasız belasız kullanmamızı nasip etsin cümlemizin inşallah :)

Bu arada açalarını teslim alan arkadaşlar, araçları hakkında olumlu olumsuz yorumlarını buradan paylaşırsa güzel olur.
  • Kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah!yalnız üstteki soruma cevap verir misin?selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: agino

Kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah!yalnız üstteki soruma cevap verir misin?selamlar

kardeş ben servisten park sensörü taktırdım 120 tlye ama hiç bekledğim gibi çıkmadı park sensörünü kaporta rengi yapmıyolarmış üstü boyada tutmuyomuş öle arkada siyah siyah duruyo Allahtan araç iyolit mavide biraz koyuya kaçıyo öle kurtarıyoruz bilseydim baştan yaptırmazdım ama dışarıdan taktırırsan onlar kaporta rengi yapabiliyolar bir araştır ama renodan alma derim ben aracla birlikte ilk yardım çantası ve trafik setide geliyo ayrı almana gerek yok yani
  • Arkadaşlar trafik ve ilk yardım seti araçlar birlikte paket olarak mı veriliyor.. eğer ben aracı almaya gittiğimde bunlar yoksa istiyeyim mi bu paketleri.. ayrıca araçla beraber paket halinde verilen başka birşeyler varsa lütfen bizleri bilgilendirirseninz sevinirim.. sonra birşeyi eksik almış olmayalım.. ben ilkdefa sıfır araç alıyorumda.. cevaplarınızı bekliyorum..

Ya birde sizde benim gibi parayı önceden mi verdiniz.. yoksa aracı teslim alıcağınız gün mü ödediniz.. bu parayı önceden vermek beni biraz rahatsız etti.. para onların hesabına yatmadan önce satış sorumlusu hergün arıyordu gayet nazikti.. parayı yatırdığım günden beri ben aracın geliş tarihinde bir problem yok değilmi falan diye telefonda sorduğumda şuan müşterim var daha bakmadım herhalde bir sorun yoktur geliş tarihinde ben bakarım size dönerim falan gibi baştan sağma cevaplar alıyorum.. siz nasıl yaptınız ödemesini araç tesliminde mi? yoksa benim gibi önceden mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b1ood -- 1 Haziran 2009; 10:01:14 >

• Sahıldekı Kral Kardesım emınmısın o Soyledıgın seylerı verdıklerıne cunku bana oyle bır sey vermedıler.Acaba bır gızlı bolmede fılan mı ben gormedım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmavı

Sahıldekı Kral Kardesım emınmısın o Soyledıgın seylerı verdıklerıne cunku bana oyle bır sey vermedıler.Acaba bır gızlı bolmede fılan mı ben gormedım.

bana arabayı teslim alırken ordaki görevli tanıttı biraz arka bagajı açtı buda ilk yardım cantanız dedi için de herşey vardı sonra bagajın halıfleksinii açtı onun altın isletme ve trafik setinide gösterdi vardı yani sizlerde olması lazım vermedilerse isteyin arkadaşlar hakkınız bu sizin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: b1ood

Arkadaşlar trafik ve ilk yardım seti araçlar birlikte paket olarak mı veriliyor.. eğer ben aracı almaya gittiğimde bunlar yoksa istiyeyim mi bu paketleri.. ayrıca araçla beraber paket halinde verilen başka birşeyler varsa lütfen bizleri bilgilendirirseninz sevinirim.. sonra birşeyi eksik almış olmayalım.. ben ilkdefa sıfır araç alıyorumda.. cevaplarınızı bekliyorum..

Ya birde sizde benim gibi parayı önceden mi verdiniz.. yoksa aracı teslim alıcağınız gün mü ödediniz.. bu parayı önceden vermek beni biraz rahatsız etti.. para onların hesabına yatmadan önce satış sorumlusu hergün arıyordu gayet nazikti.. parayı yatırdığım günden beri ben aracın geliş tarihinde bir problem yok değilmi falan diye telefonda sorduğumda şuan müşterim var daha bakmadım herhalde bir sorun yoktur geliş tarihinde ben bakarım size dönerim falan gibi baştan sağma cevaplar alıyorum.. siz nasıl yaptınız ödemesini araç tesliminde mi? yoksa benim gibi önceden mi?

blood kardeş trafik seti ve ilk yardım cantası yoksa muhakkak isteyin hatta arac paspaslarınıda veriyolar o yoksa onuda iste birde biz ücreti biraznı önceden rezerv için verdik zamlardan etkilenmemesi için geri kalanıda aracı aldığımız gün bankaya yatırarak ödedik ..biz kavacık merkez bayiiden aldık vede bize karşı ilgidende çok memnun kaldık hatta arayıp memnunmusunz bir sıkıntı varmı diye 2-3 kere evi aradılar yani...

• sahildeki kral, dostum saol bilgiler için.. ben paranın hepsini 1 hafta önceden ödeyerek hata yaptım herhalde.. zaten 10 yıllık birikimim.. varımı yoğumu bu arabaya yatırdım.. inşallah memnun kalırım aldığım zaman.. verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.. dediğin gibi ben ilkyardım ve trafik seti birde paspaslarıda istiyeceğim.

Ya birde araçta benzinciye gidebilecek kadar benzin veriyolar mı? :)) valla hiç bilmiyorumda bu işleri.. yani ne kadar benzin koyuyolar 20-30 km gidebilirmiyiz? birde arabanın yedek anahtarı var mı? cevaplar için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b1ood -- 1 Haziran 2009; 14:28:42 >
  • quote:

sahildeki kral, dostum saol bilgiler için.. ben paranın hepsini 1 hafta önceden ödeyerek hata yaptım herhalde.. zaten 10 yıllık birikimim.. varımı yoğumu bu arabaya yatırdım.. inşallah memnun kalırım aldığım zaman.. verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.. dediğin gibi ben ilkyardım ve trafik seti birde paspaslarıda istiyeceğim.

Ya birde araçta benzinciye gidebilecek kadar benzin veriyolar mı? :)) valla hiç bilmiyorumda bu işleri.. yani ne kadar benzin koyuyolar 20-30 km gidebilirmiyiz? birde arabanın yedek anahtarı var mı? cevaplar için teşekkürler...

b1ood arabayı aldığımızda çok az benzin vardı, 20-30 km gidermi bilmiyorum, yedek anahtarı var ama merkezi kiliti çalıştırmıyor sadece anahtar,:) paspasları ve trafik setini biz istemeden verdiler sanada büyük bi ihtimal verirler, hayırlı olsun araban kazasız belasız kullanırsın inşallah...

• ben de alırkek istemeden trafik seti, ilk yardım seti, orj. kauçuk paspasları verdiler.
    minimax vermediler. yedek anahtarda merkezi kilit açma özeliği yok. (2001 modelinde bile vardı halbuki)
    arkaya da hoparlor takmak için kablo hazırdı. 13cm hoparlör alıp kendem kolayca taktım.
    cd çalar da kopya mp3 cd lerini okuyor.ben tek bir cd ye zaman zaman sevdiğim yeni mp3 leri ilave ederek
    farklı cd ye ihtiyaç duymadan kullanıyorum.
  • Yanı Ilk Yardım Cantası ve Trafık Setı Bagajdakı Halıfleksın altında mı?
  • Kenan29 Kardesım Orjınal Paspas nasıl bısey?
  • quote:

Yanı Ilk Yardım Cantası ve Trafık Setı Bagajdakı Halıfleksın altında mı?

bagajda ilk yardım çantası halıfleksin altında da isletmeyle trafik seti vardır ..
  • quote:

Kenan29 Kardesım Orjınal Paspas nasıl bısey?

halıflex değil. kauçuktan, kaliteli orj.symbol yazıyor üzerinde. hatta köşelerinden sabitleyebiliyorsun.
  • Kardes benımkı nıye oyle degıl ustunde symbol fılan yazmıyor bır fotografını koyabılırmısın paspasların?
  • Sümbülüm geldi Mais te şöyle uzaktan bakıştık ama kavuşamadıkCuma akşamı kavuşacaz İnşallah!Yarın nasipse özel plaka için imzaya gideceğim.35 S veya 35 SS istiyorum ama inşallah bulabilirim.Bu arada kasko için Allianz Sigorta ile anlaştım,650 TLye.Koşulları fiyatına göre iyi tavsiye ederim.Herkese kazasız belasız sürüşler...Selamlar
  • Arkadaşlar merhaba,

Dün akşam aracmı aldım.. koltukarın naylonlarını sökmüşlerdi.. halbuki sıfır araba alıp koltuk naylonlarını kendim açmam en büyük hayalimdi :)) paspas olarak halıflex şeklinde firmanın kendi paspasını koymuşlar (Günerler otomotiv) dandik bişey.. trafik ve ilkyardım seti verdiler ancak içinde yangın tüpü yok.. sizlerdede bu şekilde mi yangın tüpünü kendimiz mi alıyoruz ? bu arada aracın motoru 3 yıl garantili dediler.. ve ilk muayeneside 3 yıl sonraymış.

Gelelim sürüş deneyimime.. valla benim ilk arabam 2000 model clio HB di.. sadece sizlere şunu söyleyebilirim.. eski arabama göre akşam kullandığım kadarıyla sanki uçak kullanıyormuş gibi hissetim.. ben ilk deneyişime göre çok memnun kaldım.. tabiki artı ve eksileri zaman içinde daha iyi anlayacağız. bu arada aracım; 2009 YENİ SYMBOL 1.4 EXPRESSİON+KP FULL+FULL

Araçlarını yeni alan ve alıcak olan tüm arkadaşlara kazasız belasız kullnımlar dilerim...

• quote:

Arkadaşlar merhaba,

Dün akşam aracmı aldım.. koltukarın naylonlarını sökmüşlerdi.. halbuki sıfır araba alıp koltuk naylonlarını kendim açmam en büyük hayalimdi :)) paspas olarak halıflex şeklinde firmanın kendi paspasını koymuşlar (Günerler otomotiv) dandik bişey.. trafik ve ilkyardım seti verdiler ancak içinde yangın tüpü yok.. sizlerdede bu şekilde mi yangın tüpünü kendimiz mi alıyoruz ? bu arada aracın motoru 3 yıl garantili dediler.. ve ilk muayeneside 3 yıl sonraymış.

Gelelim sürüş deneyimime.. valla benim ilk arabam 2000 model clio HB di.. sadece sizlere şunu söyleyebilirim.. eski arabama göre akşam kullandığım kadarıyla sanki uçak kullanıyormuş gibi hissetim.. ben ilk deneyişime göre çok memnun kaldım.. tabiki artı ve eksileri zaman içinde daha iyi anlayacağız. bu arada aracım; 2009 YENİ SYMBOL 1.4 EXPRESSİON+KP FULL+FULL

Araçlarını yeni alan ve alıcak olan tüm arkadaşlara kazasız belasız kullnımlar dilerim...

b1ood hayırlı olsun, aynı seçimi yapmışız, ben aldığımda aracın poşetleri üzerindeydi arka koltuğun, itina ile söktüm:)), trafik setinde yangın tüpü yoktur, paspaslara geleceksek Puffy marka paspas var arabada,

• frontoza1981, seninde hayırlı olsun.. yanlız koskoca renault'da bile bir standart yok.. kimi orj. symbol yazan paspas verdiler.. kemi beninki gibi bayi adını taşıyan dandik bir paspas kimide bunların hiçbirini alamıyor.. bu ne tutarsızlık.

Peki sizin ilk muayene tarihi benimki gibi 3 yıl mı? çünki benim bildiğim kadarıyla sıfır araçlarda 2 yıl değilmiydi?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.