Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: b1ood

frontoza1981, seninde hayırlı olsun.. yanlız koskoca renault'da bile bir standart yok.. kimi orj. symbol yazan paspas verdiler.. kemi beninki gibi bayi adını taşıyan dandik bir paspas kimide bunların hiçbirini alamıyor.. bu ne tutarsızlık.

Peki sizin ilk muayene tarihi benimki gibi 3 yıl mı? çünki benim bildiğim kadarıyla sıfır araçlarda 2 yıl değilmiydi?

aracın hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız hayırlı sürüşler bizimkininde poşetlerini sökmüşlerdi bende biraz üzülmüştüm:) bizim paspaslarda kavuçuktan ama symbol vs bişey yazmıyor standrat bir paspas demek araç fabrikadan paspassız geliyo ordakilerde ellerinde ne varsa onu koyuyolar öle gözüküyo araç 0 olunca ilk 3 yıl muayne olmuyo daha sonraki yıllarda 2 yılda bir oluyo yani ok

• quote:

Arkadaşlar merhaba,

Dün akşam aracmı aldım.. koltukarın naylonlarını sökmüşlerdi.. halbuki sıfır araba alıp koltuk naylonlarını kendim açmam en büyük hayalimdi :)) paspas olarak halıflex şeklinde firmanın kendi paspasını koymuşlar (Günerler otomotiv) dandik bişey.. trafik ve ilkyardım seti verdiler ancak içinde yangın tüpü yok.. sizlerdede bu şekilde mi yangın tüpünü kendimiz mi alıyoruz ? bu arada aracın motoru 3 yıl garantili dediler.. ve ilk muayeneside 3 yıl sonraymış.

Gelelim sürüş deneyimime.. valla benim ilk arabam 2000 model clio HB di.. sadece sizlere şunu söyleyebilirim.. eski arabama göre akşam kullandığım kadarıyla sanki uçak kullanıyormuş gibi hissetim.. ben ilk deneyişime göre çok memnun kaldım.. tabiki artı ve eksileri zaman içinde daha iyi anlayacağız. bu arada aracım; 2009 YENİ SYMBOL 1.4 EXPRESSİON+KP FULL+FULL

Araçlarını yeni alan ve alıcak olan tüm arkadaşlara kazasız belasız kullnımlar dilerim...

Hayırlı olsun iyi secim yapmışsınız

• quote:

Orjinalden alıntı: dhci16

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Dün akşam aracmı aldım.. koltukarın naylonlarını sökmüşlerdi.. halbuki sıfır araba alıp koltuk naylonlarını kendim açmam en büyük hayalimdi :)) paspas olarak halıflex şeklinde firmanın kendi paspasını koymuşlar (Günerler otomotiv) dandik bişey.. trafik ve ilkyardım seti verdiler ancak içinde yangın tüpü yok.. sizlerdede bu şekilde mi yangın tüpünü kendimiz mi alıyoruz ? bu arada aracın motoru 3 yıl garantili dediler.. ve ilk muayeneside 3 yıl sonraymış.

Gelelim sürüş deneyimime.. valla benim ilk arabam 2000 model clio HB di.. sadece sizlere şunu söyleyebilirim.. eski arabama göre akşam kullandığım kadarıyla sanki uçak kullanıyormuş gibi hissetim.. ben ilk deneyişime göre çok memnun kaldım.. tabiki artı ve eksileri zaman içinde daha iyi anlayacağız. bu arada aracım; 2009 YENİ SYMBOL 1.4 EXPRESSİON+KP FULL+FULL

Araçlarını yeni alan ve alıcak olan tüm arkadaşlara kazasız belasız kullnımlar dilerim...

Hayırlı olsun iyi secim yapmışsınız

Teşekkürler dostum

• b1ood aracı ne renk aldınız!!!
  • bulut Gri diye yanlış yazmışım hep bulut gri diye şartlanmıştım son anda platin griye çevirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b1ood -- 4 Haziran 2009; 11:19:12 >
  • Off aradığım plaka yoktu (35 ss) trafikte para istediler takipçi 250 den başlar boşver dedi.Bende (35 s) aldım.Neyse cuma alıcam aracı nasipse.Herkesin aracı hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın.Selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: agino

Off aradığım plaka yoktu (35 ss) trafikte para istediler takipçi 250 den başlar boşver dedi.Bende (35 s) aldım.Neyse cuma alıcam aracı nasipse.Herkesin aracı hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın.Selamlar

boşver kardeş tek sorun o olsun yaa araç gelsin de o yeter yeni çıkanlara hep FY li plaka veriyolar benimkide öle size acaba hangi plaka gelcek merak ediyorum şimdiden hayırlı olsun

• Ya arkadaşlar biz bu arabayı aldık.. ben şahsen gayette memnunum.. ancak kafamada şöyle bir soru takılıyor.. acaba bu araç tutar mı yani 2. el piyasası olur mu? çok değer kaybeder mi? yani değer kaybedeceği kesin ama değerinin çok altına mı iner ? sonuçta yeni bir kasa.. biraz daha beklenip, 1 yıl kadar.. sonra mı almayı tercih etmeliydik? gerçi olan oldu artık.. aldık aracı.. ama bu sorular genede kafama takılıyor.. inşallah eski symboller gibi bu araçlarda piyasada tutlurda benim gibi yılların birikimini bu arabalara gömen insanlar madur olmaz.
  • quote:

Ya arkadaşlar biz bu arabayı aldık.. ben şahsen gayette memnunum.. ancak kafamada şöyle bir soru takılıyor.. acaba bu araç tutar mı yani 2. el piyasası olur mu? çok değer kaybeder mi? yani değer kaybedeceği kesin ama değerinin çok altına mı iner ? sonuçta yeni bir kasa.. biraz daha beklenip, 1 yıl kadar.. sonra mı almayı tercih etmeliydik? gerçi olan oldu artık.. aldık aracı.. ama bu sorular genede kafama takılıyor.. inşallah eski symboller gibi bu araçlarda piyasada tutlurda benim gibi yılların birikimini bu arabalara gömen insanlar madur olmaz.

Bence tutacak, Hatta araç AutoBest ödülünü bile aldı,ben şahsen 1-2 yılda satmıyacağım arabayı en az 3 yıl bineceğim...

• Bencede tutar, zaten sokaklarda sıkça görülmeye başladı. Bizde alıcaz bi problem çıkmazsa haziran ortası teslim. Bayiden söylenene göre sadece 1 ayda 400 tane satmışlar. Hatta şunuda söyliyim sınıfında en çok satan model olacağıda kesin. ÖTV katkısıda var tabi ötvden sonra 23 binlik araba 28 bin olacakmış.
  • Hımm. bunlar güzel düşünceler.. bende aynı şekilde düşünüyorum.. ama işte insanoğlu negatif düşünceleride aklına getiriyor.. birde bana bayideki adam, siz zaten hem ötv hemde kampanya indirimiyle alıyorsunuz bu aracı.. bu yüzden 2. el zararınızı alırken çıkartmış oldunuz dedi.. ötv den sonra 23 binlik araba 28 bin oluyorsa adamın dediği doğru o zaman

Bu arada bende en az 3 yıl binerim, belki 4.. zaten haftasonları kullanıyorum.. çok km yapmıyorum.. aslında 2. el megane alıcaktım sonra buna yöneldim.. gönlümün bir yarısı gene megane da gerçi arabamı seviyorum allaha şükür bunuda alamayan var.. allah olmayanlara daha iyisini versin.. ancak 3-4 yıl sonra satarsam bu sefer megane almak isterim.. inşallah allah nasip eder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b1ood -- 5 Haziran 2009; 13:06:40 >
  • Kardes bende yaklasık 1 ay once teslım aldım ve hıc pısman olmadım.'Arac 0' km oldugu ıcın bıraz zarar ıllakı olur ama otv ındırımlı aldıgın ıcın ozellıkle expressıonda versıyonunda fazla zarar etmeyız dıye dusunuyorum.Cunku otv ındırımı kalkınca arbanın degerı yukselıcek.Onun ıcın arabanız temız vurugu boyananını degısenı yok Temız kullanmıssanız 22-24 bın arasında rahat satarsınız dıye dusunuyorum.Iyı gunler.Kazasız surusler dılerım.
  • b1ood kardes bende ılk once Megan II alıcakım gercekten o arabayı sevıyorm 2-3 ay kullanma fırsatı yakaladım 1.4 unu cok kotu degıl neredeyse hıc degıl benzınde baya tasarruflu geldı bana ama ıkıncı el Megan almaktansa 0 km 1.4 experssıon yenı symbolu sectım.Bence ıyı de oldu.Cunku pıyasada o kadar cok Megann var kı satmak bırazda zor olur dıye dusundum ve en az 2-3 yıl kullnacagım ıcın tercıh etmmedım.Ama 0 km bır Megan Extreme versıyonuda olsa hıc cok guzel olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmavı

b1ood kardes bende ılk once Megan II alıcakım gercekten o arabayı sevıyorm 2-3 ay kullanma fırsatı yakaladım 1.4 unu cok kotu degıl neredeyse hıc degıl benzınde baya tasarruflu geldı bana ama ıkıncı el Megan almaktansa 0 km 1.4 experssıon yenı symbolu sectım.Bence ıyı de oldu.Cunku pıyasada o kadar cok Megann var kı satmak bırazda zor olur dıye dusundum ve en az 2-3 yıl kullnacagım ıcın tercıh etmmedım.Ama 0 km bır Megan Extreme versıyonuda olsa hıc cok guzel olurdu.

Meganı satmak konusunuda yanılıyorsun Gökmavi kardeş, semtde bi abimizin Meganını 1.5 günde internetten sattık, bende şaşırdım bu kadar kısa zamanda ama artık insanlar 2. eldede kaliteye gidiyor...Bu arada araçlarımızın fotoğraflarını burda yayınlayalımmı ne dersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frontoza1981 -- 5 Haziran 2009; 13:33:13 >
  • Evet megane gerçekten kemikleşmiş bir model.. ben acayip derecede seviyorum nedense.. yani bir toyota, honda bile bu kadar ilgimi çekmiyor.. fotoları burada paylaşmak güzel olur gerçekten.

Bu arada bende 2000 model clio mu akşam üstü saat 17:00 gibi internete koydum.. ertesi gün saat 12:30 da satıldı arabaya bakan kişi hemen zorla kapora sıkıştırdı elime.. halbuki ben satmak istemiyordum eşim bir denemek için koyalı internete demişti bende peki dedim bir akşamda gitti araba gerçi 2000 model di ama 18000 deydi daha tertemiz orjinal bir arabaydı.. herşeyde bir kısmet var satıldı araba bizede sıfır almak nasip oldu...
  • bugün trafikte gögk mavi bi symbol 2009 ile karşılaştım

inat edip kırmızıda önde ve yanyana kalmayı başardım

birbirimize ve arçlara bakıp gözümüzü ışığa diktik

tabi benzinli bi araç kalkışta dizelle boy ölçüşemez aynadan izledim gökmavi arkadaşı

siz denemeyin sakın ben intihara meyilliyim
  • Yaa arkadaşlar,benim arabamı söz verdikleri bugün akşam da teslim etmediler plaka da sorun çıkmış falan dediler yarın sabah 11 de hazır olacak dediler!Ama içime kurt düştü işlerim yoğun olduğu için uğrayamadım da Mais e kimi arkadaşlar da benim gibi sorun yaşamış acaba arabamın başına bişey mi geldi de sallıyolar böyleİçimi ferah tutmaya çalışıyorum ama teslim niye yarın?plaka işlemleri yarın yapılamaz ki yarın tatil!basım aşamasında tatil günleri de hizmet veriyolar mı acaba?Bilen varsa bir yardımcı olun bu gece uyku yok banaİnşallah sürtme çarpma falan yapmamışlardır.Yarın büyüteçle gidecem showrooma valla bu ne yaa

• rahat ol arkadaşım sorun yok

plaka ruhsat işlemleri o kadar kolay olmuyor

benim gibi belgesiz plakasız 1 hafta sürebileceksen hemen gider alırsın aracını ama büyük şehirlerde polis rahat bırakmaz böyle bişeye...

içini ferah tut, şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullan git oto kokusu al yeni araç kokusu kanser yapıyomuş
  • Kardeşim ne bileyim ilk kez sıfır araba aldım pimpirik yapıyorum herhalde!Çıkma plaka aldım Trafikten,düşüm falan yapacaklardı o yüzden uzun sürmüş olabilir diye düşünüyorum ama içime sinmedi yinede
  • Yakın zamanda ben de symbol aldım 2009 model, birkaç şey öğrenmek istiyorum. :)

Öncelikle modelim şu:

1.2 16v 75 bg, benzinli + expression model + güvenlik paketi+konfor paketi. (extreme modelinden haberim yoktu. :( )

Sorum şu, sürüş sırasında arkadan sürekli ses geliyor, sanki bagaja yarısı boş kocaman bir su şisesini yan koymuşsunuz da hareket ettikçe çalkalanıyor, haliyle benzin deposundan geliyor dedim ben, aldığımız yere sordurttum, demişler ki, benzin deposu ( başka bir yerde olabilir, cahilim bu konularda) içerisinde sesi yalıtması için ekstradan bir madde kullanıılırsa o ses gelmez, ama bu modelde bu parçayı koymuyoruz dolayısıyla ses gelmesi normal demişler, bir de yine hareket halinde vitesi tuttuğumda hafif hafif kendi başına hareket ettiğini anlıyorum, bu da normal değil sanırım, yani stabil bir şekilde durmuyor, ayrıca vitesi kaça atarsam atayım habire bir motor sesi var, sessiz sedasız gidemedim şu ana kadar, acemi sürücüyüm kabul ama bu kadar da olmaz. :( Ayrıca bugün bir anlığına radyosu da tutukluk yaptı, tuşlar çalışmadı bir süre, sonra düzeldi ama. Neyse aldık bir kere. :)

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.