Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya hiç sorma iki çıtanın maliyeti nedirki,
  • valla bende anlamadım.. yanlız aksesuarlar kısmında da göremedim bu çıtaları.. yani ekstradan taktırmak istesek böle seçeneğimiz yok galiba.. ama eski kasa symbollerin alayında çıta var.. :(
  • yan çıta yok (lada vega gibi duruyor)

en sinir olduğumsa kapı eşik kaplamalarının olmaması...

ekleteceklerim:

ÖN VE ARKA PAÇALIKLAR
     >>>RENAULT SYMBOL<<<

Çamurluk paspasları sıçrayan çamur, çakıl ve yabancı maddelere karşı karoseri korur.

ARKA RÜZGARLIK
     >>>RENAULT SYMBOL<<<

Aracınıza tam anlamıyla sportif bir görünüm kazandırmak için, güçlü karakteriyle fark edilen bu Sport rüzgar siperini seçin.

KAPI EŞİK KAPLAMALARI
     >>>RENAULT SYMBOL<<<

Aracınızın girişini şık bir şekilde korumak için mükemmel görünüm sağlar.

PASPASLAR
     >>>RENAULT SYMBOL<<<

Orijinal halı kaplamayla %100 uyumlu Novestra (3) kauçuk halı, bir yandan orijinal tasarımını korurken bir yandan da ağır kullanım şartlarına (çamur, kar,kum) özellikle uyarlanmıştır. Confort Evolution (4) tekstil paspas ise modern tasarımlı, konforlu bir paspastır.

• merhabalar, arabamı kullandıkça kullanım bilgilerine sizinle paylaşacağı mı söylemiştim..hafta sonu ş.arası yolda yaklaşık 400 km yol yaptım aracım 100 Km de 6 litre yakıyor...daha rodaj süresi dolmadı 600 km'deyim...arabanın performansı çok iyi..... bence yakıt durumuda uygun yakıtın dahada düşeceğini zannediyorum...(1,2 16 V 75 Bg KP beyaz) ama bu benzin zamları oldukça arabaya binmek zor olacak gibi ...
  • Cidden benzin anormal zamnlanıyor.. ben anlayamıyorum abd de varili 1$ artıyor bizim litrede 15-20 krş artıyo.. bu kadar şerefsizlik olmaz.. litresi 1 lira olması gereken benzine 3.25 lira ödüyoruz. aslında avrupa ülkelerinde olduğu gibi 10 gün süreyle kontak açmıcaksın boykot ediceksin bak nasıl düşüyor fiyatlar.
  • Gercekten benzın fıyatları ucuyor.Su sıcakta Arabayla klıma acıkken bır yere gıtmek hayal olacak nereyse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: b1ood

Cidden benzin anormal zamnlanıyor.. ben anlayamıyorum abd de varili 1$ artıyor bizim litrede 15-20 krş artıyo.. bu kadar şerefsizlik olmaz.. litresi 1 lira olması gereken benzine 3.25 lira ödüyoruz. aslında avrupa ülkelerinde olduğu gibi 10 gün süreyle kontak açmıcaksın boykot ediceksin bak nasıl düşüyor fiyatlar.

Kesinlikle katılıyorum, ama bizim ülkemizde çok zor, ÖTV indirimini bile yere göğe sığdıramıyoruz. Aslında aldığımız arabanın yarısının(yaklaşık %45) vergi olduğunu kimse umursamıyor, ÖTV %37 + birde KDV %18 böyle saçma şey olurmu. ÖTV kadar saçma sapan soyguncu bir vergi olamaz.
  • sadece arabayı alırken vergi versek gene iyi. her yıl 670 lira vergi(bandrol) veriliyor. önceden 75 model reno 12 vardı. yıllık 30 lira vergi veriyodum. eski arabama 20 yıl vereceğim vergiyi 2009 symbole 1 yıl için vereceğim. (30x20=600) arabamı 21500 e aldım. ötv indirimi olduğu halde 7740 lira vergi vermiş oldum. 10 yıl arabaya binsem 10x670=6700lira vergi..... 7740+6700=14440lira toplam vereceğim vergi. bu sadece araba için bide aldığım benzindeki vergi var. gerisini siz düşünün. bu vergiler cebime kalsa bitane daha symbol alırım.
  • Birde bu rodaj dönemi 1000-1500 km de doluyormuş.. yanlız benim internetten okuduklarıma göre 1000km den sonra yağın değişmesi gerekiyormuş!!! böylelikle motoru daha verimli ve uzun ömürlü kullanabiliyormuş.. oysaki bana renault'a arbayı teslim eden şahıs 15000 km yada 1 yıl sonra yağ değişecek demişti.. acaba hangisi doğru? bunu bilen biri var mı? eğer varsa bizleride bilgilendirirse çok seviniriz...

1000km mi? yoksa 15000km -1 yıl mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b1ood -- 11 Haziran 2009; 13:56:14 >
  • arabanın kullanma klavuzunda 1 yıl veya 15000 km diyor hagisi erken dolarsa ...ama dikkat edilmesi gereken diğer bir durum aracın yağının rodaj süresinde kontrol edilmesiymiş herhangi bir eksiltme yaparsa servise gidilecekmiş
  • bagajda ,üst yüzeyde sol hoparlör yuvasının arkasında bi yay tansiyonlu buton var. söktüm iki tana kablo bağlıymış. bu nedir bilen var mı?
  • bu resimleri paylaşmak isterim.

>>>RENAULT SYMBOL<<<

>>>RENAULT SYMBOL<<<

>>>RENAULT SYMBOL<<<

• arkadaslar burda yenı symbolumuzun resımlerını paylasalım ben bır kac resım cektım ama foruma nasıl ekleyecegım bırısı yardım ederse ıyı olur.Hem bu guzel konuda alt sıralara dusmemıs olur.
  •  >>>RENAULT SYMBOL<<<

ılk remler benden olsun yapmaya calıstım acba olmmus mu?
  •  >>>RENAULT SYMBOL<<<
  • Güzel renk Gökmavi, Allah kaza bela vermesin,
     >>>RENAULT SYMBOL<<<
  • Tesekkur Ederım kArdesım Allah kımseye kaza bela vermesın. Sen Bu resmı Nasıl ayarladın Banada anlatırmısın Sana Zahmet
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmavı

Tesekkur Ederım kArdesım Allah kımseye kaza bela vermesın. Sen Bu resmı Nasıl ayarladın Banada anlatırmısın Sana Zahmet

Ria ederim, senin verdiğin linki kopyalayıp image düğmesine tıkladım [simage]buraya kopyaladım linki[/simage] ve oldu :)
  • Arabamda ilk çökük oluştu.. içim cızzz etti.. ya bu insanları anlamıyorum.. ne istiyorlar benden, neden böle birşey yapıyolar. sol ön tarafın kaportasında tırnak kadar içeri çöküklük oluşmuş. ve daha önceki arabamda da daha büyüğü olmuştu ön kaputta iki tane vardı.. birisi bunu kasıtlı yapıyor.. oturduğum yerde nedense çekemiyorlar beni.. eğer bunu yapan kasıtlı biriyse allah iki yakasını bir araya getirmesin diyorum.. çok içim acıdı yav çoook.. ben bu arabayı alana kadar 10 yıl para biriktirdim ya

inşallah sizin arabalarınıza böyle şeyler olmaz arkadaşlar.. apt nin park yeri yok.. şerefsiz müteahit hep kendine yontmuş.. park yerini dükkan yapmış kiraya vermiş şerefsiz, binanın altı komple garaj normalde.. yolun kenarına bırakıyoruz sıfır arbamızı.. yok ya imkan bulsam bu gün gidicem bu memleketten. insanımız çok cahil, hazımsız ve vicdansız. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b1ood -- 15 Haziran 2009; 20:29:13 >

• b1ood geçmiş olsun nasıl can sıkıcı olduğunu tahmin edebiliyorum

oto makyajcılarda vakumla düzeltilebiliyor boyaya da zarar gelmiyor bi araştır istersen

ben evimin hemen karşısındaki açık otoparkla aylık anlaştım (60 lira) sabahları işe giderken de araç yıkıyorlarsa ön cama bi su tutturuyorum en azından faydaları oluyor

buralardaki çamur yağmurları (evet yanlış duymadınız) bi sona erse bende adam gibi yıkatıp foto ekleyeceğim ama bi türlü olmadı maalesef...
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.