Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kazasız Surusler.
  • Maşallah arkadaşım çok güzelmiş rengi, alırken bizde kumsal bejiyle iyolit mavi arasında kaldık. Kumsal bejine karar verdik. Bu arada meganedaki kumsal bejiyle symboldeki kumsal beji çok farklı, meganedaki biraz bal köpüğüne kaçıyo, Symboldeki daha güzel

Sis farıda çok yakışıyo, ben biraz farlarını büyük buluyorum arabalarımızın, onun haricinde tasarımı çok iyi.

>>>RENAULT SYMBOL<<<

• 10 Numara
    Sıs Farlarına Hastayım aksamları genelde hep acarım.Tabı Polısı Uzaktan gorunce Tekrar Kapatırım.
    Farlar Bıraz Buyuk ama bu otomobıle yakısıyor.
  • arkadaşlar benim arabanın arka sis farlarının teki yanmıyor. soldaki yanıyor. sağdaki yanmıyor. çünkü sağdakinde ampul yok. benim arabaya ampul takmayımı unuttular yoksa tüm symbollerde mi böyle.
  • Çok güzel güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin. Bende en yakın zamanda ekliyeceğim fotoğraf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frontoza1981 -- 17 Haziran 2009; 13:55:26 >
  • Amin cümlemize, kazasız belasız kullanımlar.

@tfn_48 Bendede teki yanıyor, tek ampul takmışlar heralde. Stoplarla karışmasın diye sanırım.

Bekliyoruz fotoğrafları...
  • quote:

arkadaşlar benim arabanın arka sis farlarının teki yanmıyor. soldaki yanıyor. sağdaki yanmıyor. çünkü sağdakinde ampul yok. benim arabaya ampul takmayımı unuttular yoksa tüm symbollerde mi böyle.

Kardes bende senın gıbı dusundum arabayı teslım aldıgım gunun ertesı sabahı servıse gıttım dedım sag arka sıs yanmıyor ampulu yok dedım.Adam bana sadece sol taraftakı yanar dıye cevap verdı ,sonra da uc tane araba gosterdı hepsının de sol taraftakı sıslerı yanıyordu.Bende tamam tesekkur ederım dedım.Sonra trafık te dıkkat ettım bu tansporterlarda bızım gıbı soldakı yanıyordu jetta yada baktım.Soldakı gerı sıs farı sagdakı ıse gerı vıtees ısıgı yapmıslar.Yanı ıcın rahat olsun bır eksıklık yok.
  • arkadaşalr değerli yorumlarınıza tşk ederim evt bizimde arkada tek solda yanıyo herkesde öleymiş demek ama hoş durmuyor öle olunca servise veya bir elektirkçiye girdğimde öbür tarafada taktırcam acaba ne maksatla takmıyolar anlamış deilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmavı

quote:

arkadaşlar benim arabanın arka sis farlarının teki yanmıyor. soldaki yanıyor. sağdaki yanmıyor. çünkü sağdakinde ampul yok. benim arabaya ampul takmayımı unuttular yoksa tüm symbollerde mi böyle.

Kardes bende senın gıbı dusundum arabayı teslım aldıgım gunun ertesı sabahı servıse gıttım dedım sag arka sıs yanmıyor ampulu yok dedım.Adam bana sadece sol taraftakı yanar dıye cevap verdı ,sonra da uc tane araba gosterdı hepsının de sol taraftakı sıslerı yanıyordu.Bende tamam tesekkur ederım dedım.Sonra trafık te dıkkat ettım bu tansporterlarda bızım gıbı soldakı yanıyordu jetta yada baktım.Soldakı gerı sıs farı sagdakı ıse gerı vıtees ısıgı yapmıslar.Yanı ıcın rahat olsun bır eksıklık yok.

saol kardeş. yardımın için teşekkürler

• arkadaşlar benim arabanın bagaj tavanında siyah bir yay tansiyonlu buton var. söktüm. iki kablo takılıymış. amacını bilen var mı?
  • bagaj aydınlatması için işey olabilir mi?

yaw bulduğunuzu sökmeyin be bilader
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenan29

arkadaşlar benim arabanın bagaj tavanında siyah bir yay tansiyonlu buton var. söktüm. iki kablo takılıymış. amacını bilen var mı?

bende gördüm onu ama sökmedim bence o bagajın otomatik kitlenme sine yarayan kablolar kumandaya bastığınızda 4 kapı ve bagaj otamatik kitlenir o kabloda ona yarıyo sanırım yani bagajı kitliyo
  • Bu da benim sümbülüm!Maşallah herkes kazasız belasız uzun yıllar kullansın arabasını!Allah içinize sindirsin.Selamlar
    http://img221.imageshack.us/gal.php?g=sahibindendsc02432.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: agino

Bu da benim sümbülüm!Maşallah herkes kazasız belasız uzun yıllar kullansın arabasını!Allah içinize sindirsin.Selamlar
    http://img221.imageshack.us/gal.php?g=sahibindendsc02432.jpg

agino kardeş güzel arac kazasız belasız hayırlı sürüşler
  • Sağol kardeşim!Gelen geçen soruyor kaça aldın?Memnun musun? Falan diye!Nazar değecek diye korkuyorum!Allah hepimize kazasız belasız içimize sine sine kullanmak nasip etsin!Selamlar
  •  >>>RENAULT SYMBOL<<<

>>>RENAULT SYMBOL<<<

>>>RENAULT SYMBOL<<<

kimse bu resimler hakkında yorum yapmayacakmı?

• Kenan resimler çok güzel,sport versiyon olmuş!Bence bizim araçların en büyük görsel eksikliği kapı altlarına maşrepiyel mi diyolar hani kaplama yapılıyorya o nun yapılmayışı!Geri kalan herşey süper bence bir de koltuklar resimlerindeki gibi dolgulu olsaymış herhalde muthiş olurdu.Ama olsun böylede çok güzel bence!Bu arada hemşehriyiz belki Balıkesir de karşılaşırız.Platin gri (35 S 4XX4)Selamlar
  • merhaba arkadaşlar, yeni aldığım symbolüme binemeden başıma gelenler:
    Bir arkadaşım yeni symbol almıştı sıfır, 36 ay vadeli taşıt kredisi kullanarak aldı.taksitleri ödemeye başlayalı 8 ay oldu ve bana arabayı taksitleri ödeyerek bana verebileceğini teklif ederek arabayı bana devretti,memuruz başka türlüde araba alamayacağım için bende kabül ettim.
    Fakat arkadaşımın işleri yolunda gitmediği için işleri bozulmaya başladı ve aracın üstüne haciz kararı konabilir diye beni uyardı ve arabayı üzerime almamı istedi aracın üstünde daha 28 aylık taşıt kredisi ipoteği var nasıl yapacağımı şaşırdım işin içinden nasıl çıkacağımı düşünüyorum?

Arkadaşlardan bilgisi olan varsa: 1-taşıt kredisini devretme olayı varmı?kendim memurum maaş bodromu götürsem krediyi ben çekmişim gibi benim üzerime arabayı alım satım olmazmı?

bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.... saygılarımla

• kredinin alındığı banka ile görüşün mutlaka bi çıkar yolu vardır.

çalıştığım şirketin uzun vadeli kredi ile aldığı araçlardan birini henüz kredi borcu devam ederken sattığını hatırlıyorum.
  • Sevgili arkadaşlar herkese merhabalar. Donanım Haber birinci Ankara buluşmasını 7 Şubat'ta yapmıştık. Şimdi ikincisini düzenlemeye geldi sıra. Sizlerinde desteğiyle düzenleyelim diyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar fikir verirse sevinirim.

7 Şubat'taki Ankara buluşmasının konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29459192/mpage_1/key_/tm.htm

Yeni yapmayı düşündüğüm buluşmanın konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_32341909/mpage_1/key_//tm.htm#32341909

Gelmek isteyen tüm arkadaşlara kapımız açık.

Selamlar.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.