Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tfn_48

arkadaşlar benim arabanın sol arka kapısında küllük yok. çok önemli değil ama; sizindemi böyle yoksa standart mı? standartsa, renoda artık abartmaya başladı kardeşim . malzemeden çalan mütaahit gibi.

bide arabamın fotolarını foruma nasıl koyabilirim. yardımcı olursanız sevinirim

evt kardeş öle bizim arabada yok ben artık alıştım renoya böle çalmalar bana artık normal geliyor resim yüklemeye gelince resmi uplout etcen önce şu siteye girip resimi buaraya yüklehttp://imageshack.us/ sana bir link vercek üst kısımda onu msj yazma bölümüne kopayala sonra o linki üstünü seç sonra üst bölümde image tuşuna bas önizleme yap çıkması lazım çıkıyosa gönder de msjda görünsün ok...

• quote:

Orjinalden alıntı: badcatbad

Evet cep numarası istiyo, ama neden istediğini anlamıyorum. Ben uzun süredir bu foruma üyeyim, ve güvenilir bir site olduğundan da eminim, ama buna rağmen bile telefon numaramı neden vereyimki, neden!!!

Bunun tekrardan düzenlenmesi lazım, insanlardan cep numarası alınıyorsa neden alındığının da açıklanması lazım, güvenlik, reklam vs...

BEn oraya bi numara salladım!, bu seferde cep numarası teğiti gerekiyo diyor bazı yerlerde, kısıtlıyolar. Yani gerçek numarayı almakta kararlılar. Bende vermemekte...

böyle bir uygulamanın amacı sahte üyeliklerin önüne geçmektir

bu şekilde birden fazla hesabı olanlar forumu çeşitli nedenlerle kirletmekte

bu yol kesin çözüm müdür hayır ama yine de biraz düzelme var

• quote:

Orjinalden alıntı: orjinalden Çalıntı

quote:

Orjinalden alıntı: badcatbad

Evet cep numarası istiyo, ama neden istediğini anlamıyorum. Ben uzun süredir bu foruma üyeyim, ve güvenilir bir site olduğundan da eminim, ama buna rağmen bile telefon numaramı neden vereyimki, neden!!!

Bunun tekrardan düzenlenmesi lazım, insanlardan cep numarası alınıyorsa neden alındığının da açıklanması lazım, güvenlik, reklam vs...

BEn oraya bi numara salladım!, bu seferde cep numarası teğiti gerekiyo diyor bazı yerlerde, kısıtlıyolar. Yani gerçek numarayı almakta kararlılar. Bende vermemekte...

böyle bir uygulamanın amacı sahte üyeliklerin önüne geçmektir

bu şekilde birden fazla hesabı olanlar forumu çeşitli nedenlerle kirletmekte

bu yol kesin çözüm müdür hayır ama yine de biraz düzelme var

Arkadaşım işte hiç bir açıklama yok, bu senin tahminin büyük ihtimalle. Zaten herkesin bir kaç hattı var, kirletmek isteyen böylede kirletir.

• buda benim symbolüm renault symbol 1.4 expression baz iyolit mavi

>>>RENAULT SYMBOL<<<

>>>RENAULT SYMBOL<<<

>>>RENAULT SYMBOL<<<

>>>RENAULT SYMBOL<<<

>>>RENAULT SYMBOL<<<

>>>RENAULT SYMBOL<<<

herkese kazasız hayırlı sürüşler

• çok güzelmiş kardeşim güle güle kullanın. Bu renk le kumsal beji arasında kalmıştık bizde. Muğla he, 5 yılım geçti muğlada, özledim valla. Muğla sokaklarındada çekte biraz özlem gideriiym.
  • tfn_48 çok güzel arac güle güle sağlıklı günlerde kulanın bizim aracın rengindenmiş çok sevindim dorğu tercih ;) yanlız sizin lastikler 14 inç gibi geldi doğrumudur acaba _?_?
  • aracınızı güle güle kullanın peki resimleri nasıl buraya atıyorsunuz tarif eder misiniz?
  • Benim birader almış.
    Gerçekten güzel araba ama biraz gürültüyü içeri alıyor.
    Onun dışında çekişi falan cok güzel.
    Özellikle arka farlar çok klas, ama ön farlar biraz sincap gibi.
    Ön farlar için kaş bulabilir miyiz piyasada?

>>>RENAULT SYMBOL<<<

>>>RENAULT SYMBOL<<<

>>>RENAULT SYMBOL<<<

• Arkadaşlar branda alayımmı arabaya işyerinde bütün gün güneş altında kalıyor kıyamıyorum açıkçası arştırdım biraz kimisi pvc içi tüğlü olanlar var kimisi bezden kendin diktir diyor kimiside hiç bişey yapma boya koruma yaptır yeter diyor kararsızım izmir in güneşi yakıyor valla sizin görüşleriniz nedir acaba
  • Mesela şöyle bişey nasıl durur?
     >>>RENAULT SYMBOL<<<

>>>RENAULT SYMBOL<<<
  • İyolit mavi ve kül beji, yeni Symbol'e çok yakışıyor.
  • Hayırlı olsun.

Çekişi güzel bulmanız beni şaşırtmadı açıkçası.

quote:

Orjinalden alıntı: Cronic

Benim birader almış.
    Gerçekten güzel araba ama biraz gürültüyü içeri alıyor.
    Onun dışında çekişi falan cok güzel.
    Özellikle arka farlar çok klas, ama ön farlar biraz sincap gibi.
    Ön farlar için kaş bulabilir miyiz piyasada?

>>>RENAULT SYMBOL<<<

>>>RENAULT SYMBOL<<<

>>>RENAULT SYMBOL<<<

• quote:

Orjinalden alıntı: mc2

Arkadaşlar branda alayımmı arabaya işyerinde bütün gün güneş altında kalıyor kıyamıyorum açıkçası arştırdım biraz kimisi pvc içi tüğlü olanlar var kimisi bezden kendin diktir diyor kimiside hiç bişey yapma boya koruma yaptır yeter diyor kararsızım izmir in güneşi yakıyor valla sizin görüşleriniz nedir acaba

örtü diktirin bence. izmir'deyiz bizde, 2006'da aldığımız Symbol vardı hemen diktirdik bezden örtü gayet güzel korudu.
  • Ben de İzmir güneşinin kurbanıyım lakin benim araba 12-14 arası güneş görüyor ama yine de branda almam gerek ya!ağaçlar var evin bahçesinde kuşlar çok pisliyor...Korkuyorum branda boyay kaldırır diyolar ne dersiniz?
  • Ön farları bende beğenmiyorum, onlara göre kaş bulursam bi an düşünmem.

Bende şöyle bi kaş düşünmüştüm.

>>>RENAULT SYMBOL<<<
  • arkadaşlar bende imzamdaki aracı kullanıyorum eylülün 26sında aldım aracın günden güne benzin sarfiyatı düşüyor sizinde böyle şeylere benzer başınızdan geçen olaylar var mı
  • bu arada araç 1.4 expression 8v birde aracı türkiyede ilk alanlardan olduğumu iddia ediyorum
  • Bilgisayar ilk başta 100km'de 10 küsür litre gösteriyordu, indi indi; en son 5.5 litrede kaldı. Araba henüz 400km'de.
    Rodaj süresince fazla devir yapmamaya çalışıyorum ama bikaç kere soyle bir bastım, baya güzel kaçıyor.
    Bilgisayar'a güvenebilir miyiz bilmem, zamanla görecegiz tam randumanını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cronic -- 10 Temmuz 2009; 21:21:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: agino

Ben de İzmir güneşinin kurbanıyım lakin benim araba 12-14 arası güneş görüyor ama yine de branda almam gerek ya!ağaçlar var evin bahçesinde kuşlar çok pisliyor...Korkuyorum branda boyay kaldırır diyolar ne dersiniz?

kardeş bende muğlada oturuyorum. yılın neredeyse hergünü güneşli oluyor. symbolümden önce 75 model r 12 im vardı. onun bile brandası vardı. 15 yıl boyasına bişey olmadı(sonrada zaten satıp symbol aldım). branda boyaya zarar vermiyor. hiç merak etme. sadece brandanın arabanın üstünde ıslak durmaması lazım. hemen yeni symbolüme de bitane diktirdim. araba hem güneşten korunuyor. hemde çoluk çoçuk çizemiyor arabayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahildeki kral

tfn_48 çok güzel arac güle güle sağlıklı günlerde kulanın bizim aracın rengindenmiş çok sevindim dorğu tercih ;) yanlız sizin lastikler 14 inç gibi geldi doğrumudur acaba _?_?

teşekkür ederim. evet lastikler 14 inç.15 inç almaya pek ihtiyaç duymadım. bide lastikleri yenilerken 15 inç daha pahalı oluyormuş galiba.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.