Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende Yeni Symbol Expression 1.5 dCi 85 bg düşünüyorum. foruma biraz baktım alanlar hep benzinli almış.
    dizeli pek tercih eden olmamış gibi neden acaba???? Bu versiyonu kullanan arkadaş varsa ş.içi ş.dışı yakıt tüketimi hakkında ve + lar - ler yönünde
    ses vs. gibi beni aydınlatabilirse sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: juniyear

merhaba arkadaşlar bende Yeni Symbol Expression 1.5 dCi 85 bg düşünüyorum. foruma biraz baktım alanlar hep benzinli almış.
    dizeli pek tercih eden olmamış gibi neden acaba???? Bu versiyonu kullanan arkadaş varsa ş.içi ş.dışı yakıt tüketimi hakkında ve + lar - ler yönünde
    ses vs. gibi beni aydınlatabilirse sevinirim.

Ben 1.4 75 Bg benzinli modelini kullanıyorum, çok fazla km yapmadığımdan dolayı benzinli modelini tercih ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erincar

bence bu bu fotoğraflarla anlaşılmaz. iki aracı canlı olarak yan yana gördüğünüzde aradaki fark uçurum olacaktır
    quote:

Orjinalden alıntı: kenan29

yeni symbol ün görünüşünü beğenmeyen arkadaşlar,
    40-50 milyarlık 2009 renault safrane ile nekadar benziyor görün.

>>>RENAULT SYMBOL<<<

Bu arada 40.000-50.000 TL'ye Safrane gibi bir otomobil verilecekse, hemen almak lazım

o fiyatlara vermezler

>>>RENAULT SYMBOL<<<

• Bılıyorum Konuyla ılgılı Degıl ama ben yıne soruyum belkı bılırsınız.

Ben forumda bır yazı yazacagım mesela şu uyarıyı alıyorum

Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.

Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz

Ayrıca forumda konua acamıyorum.

Avartar resmımı mesajlarımın yanında goremıyorum.

Bırde Resımlı Mesajlara alıntılı cevap atamıyorum nasıl olcak bır yardım edermısınız.
  • Üyeliğin yeniyse bazı izinler açılmıyo, mesela mesajda değişiklik yapmak gibi. Ama avatar resimlerinin kısıtlı olucağını sanmıyorum, en iyisi bir yöneticiye sorman.
  • Benım 4 ay oldu foruma uyelıgım ama ne alakası var kı.

Ama Bundan olabılır mı? Sıteye Cep Telefonu Numaruasını vermedım versem Sorun Halledılır mı?.Ama aklımda bzı sorular var.

1-Cep Numarasını Verırsem konturum Gıder mı?

2-Bır kere su 100 Kontur Hedıye Reklamlarına sazan gıbı atlamıstım sonra baktım abooo o ne ne kadar cok knt gıdıyor musterı hızmetlerını aradım sonuc alamadım Numaramı degıstırdım Kurtuldum.Yanı Bunda da Oyle seyler olmaz degıl mı?

Bılıyorum burası yerı degıl ama yıne de cevaplarsanız sevınırım.
  • Evet cep numarası istiyo, ama neden istediğini anlamıyorum. Ben uzun süredir bu foruma üyeyim, ve güvenilir bir site olduğundan da eminim, ama buna rağmen bile telefon numaramı neden vereyimki, neden!!!

Bunun tekrardan düzenlenmesi lazım, insanlardan cep numarası alınıyorsa neden alındığının da açıklanması lazım, güvenlik, reklam vs...

BEn oraya bi numara salladım!, bu seferde cep numarası teğiti gerekiyo diyor bazı yerlerde, kısıtlıyolar. Yani gerçek numarayı almakta kararlılar. Bende vermemekte...
  • yeni symbolümün ön camına balkondan saksı düştü :(

az önce cekici geldi aldı.

Çok kötü bir duyg ben gözümden bile sakınırken..

Arkasından baka kaldım, komşumu vurabilirim
  • Kafasına Sık

Saka br yana bende arabayı yazlıkta bıraktım Sımdı Merak edıyorum.Acaba Ne Oldu?
  • Arkadaslar bır sorum olcak Symbolu Yazlıkta bıraktıgım ıcın suan Megan II Kullanıyorum ve Symbole gore dıreksıyonu cok hafıf acaba nıye boyle arada bayagı fark var bu duruma ne dersınız?Cevap beklıyorum acaba benım arabada mı problem var.
  • gökmavi benim önceki aracım hatcback ti onun da sümbülüme göre direksiyonu yumuşaktı onun etkisi var galiba!Bu arada haftasonu Balıkesir e gittim.6.4lt yaktı ortalama normal mi acaba?Benzin ben aldıktan sonra ucuzlamış 3.24 ten aldım 3.05 olmuş
  • quote:

gökmavi benim önceki aracım hatcback ti onun da sümbülüme göre direksiyonu yumuşaktı onun etkisi var galiba!Bu arada haftasonu Balıkesir e gittim.6.4lt yaktı ortalama normal mi acaba?Benzin ben aldıktan sonra ucuzlamış 3.24 ten aldım 3.05 olmuş

Ben gecen hafta İstanbul- Çanakkale Arası ortalama 100 km de 6.0 lıtre yaktım.Ve arabada hala gerı donecek kadar benzın var.Fakat Ben klımayı acmadım hafıf camı araladım O kadar.Bırde Sanaırım yenı dıye bıraz fazla yakmıs olabılır.Benzın fıyatları cok anormal neredeyse anlık degısıyor.
  • selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım yaklaşık 1 hafta önce yeni sümbülümü (1.4 8v expression duman gri ) hatta camdan onu seyrediyorum şimdi tam karşımda şimdilik yaklaşık 500 kim yol yaptım yanlız yol bilgisayarı ile ilgili bir şeyi merak ettim benzinim çeyrek depoda olmasına rağmen yol bilgisayarı 300 km gidebileceğimi yazıyor acaba araba yeni olduğu içinmi yoksa benim için iyi birşey tabi kim gitmek istemez okadar yol bu değerler yaklaşık değerler tabii ama o kadarda farkedermi sizce kullanan arkadaşlara sormak istedim herkese kazasız belasız günler dilerim.
  • Arkadaşlar bende symbol alalı 15 gün oldu temmuzda ruhsatı çıkaracağım ve kasko yaptırmayı düşünüyorum. Bir kaç sigortacıya sordum 800,560,520 tl gibi farklı fiyatlar söylediler hepsi de full kasko. 520 olan birlik sigorta ona 500 tl ye yaptırmayı düşünüyorum. Acaba firmalar arasında hizmet bakımından fark var mı en ucuzuna mı yaptırsam yoksa seçici mi olmak gerekli bu konuda. siz nasıl yaptınız arkadaşlar kasko işini, hangisini tercih etmeyim sizce? yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
  • MC2 aracınız hayırlı olsun, ..aracın kullanma klavuzundan yol bilgisayarı kullanımını incele orada anlatıyor...yalnzı şu var araca yakıt aldığın zaman aracın km sini sıfırlarsan (günlük yol km si) yakıtı aldığından itibaren ortalama yakıt bilgilerini görebilirsin. (kalan yakıt, 100 km de ortalama yakıt vs.) kazasız sürüşler...ayrıca aracı yeni aldığına göre depoyu yeni doldurdun bu nedenle gidebileceğin km bilgisi doğrudur...korkmadan git :))
  • herkese selamlar. biz de artık yeni symbol kullanıcıları arasındayız. :D araba yaklaşık 1.5 aydır elimizde; ancak, ben başka bir şehirde üniversite öğrencisi olduğum için 1 haftadır kullanıyorum symbol'ü, ve ilk izlenimlerim son derece olumlu. gayet hoş ve sürüşü keyifli bir araba olmuş. iç donanımını merak edenler çok; hemen söyleyeyim, iç donanım yeterli seviyede, eski symboldeki kalitesiz görünüm yok. daha bi özenilmiş sanki. bizim aldığımız versiyon 4 cam otomatik, otomatik klima, ısı sondalı dış aynalar, sis farı var. ses sistemi ise beklediğimin çok ötesinde, epey kaliteli ve özellikli bir cd çalara sahip. hıza göre sesi ayarlama gibi hoş özellikler de var. tabi bu işler biraz zevk meselesi ama yine de almayı düşünenlere rahatlıkla tavsiye edebilirim...
    fakat araçla ilgili birkaç sorum var, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...
    1-araç harekete geçince kapıları kilitlemiyor... (önceki versiyon symbol'lerde var bu özellik)
    2-araç hareketlenince emniyet kemeri takılı değil ikazından ses gelmiyor...
    3-arka sis lambası sadece soldaki yanıyor...
    bunlar normal mi, yoksa bir sorun mu var; servise götürmeli miyim aracı?

son olarak bir de mp3 player'ı bağlayabilmek için aux girişi eklettirmek istiyorum. bu opsiyon reno servisinde takılabiliyor mu? takılıyorsa maliyeti ne kadar oluyor?

• sseposta aracınız hayırlı olsun araç donanımına göre oldukça fiyatı iyi bir araç ...sorularına gelince; araç hareket edince kapılar kitlenmiyor kendin içerden kapatacaksın ( büyük bir ihtimalle 2010 modellerine koyacaklar)...emniyet kemeri uyarı sesi yok olmaması daha iyi bu seferde sesi kapatmak için uğraşacaktık :))...takmak isteyen zaten emniyet kemerini bağlıyor...arka sis farıda tek yanıyor aşağı yukarı tüm araçlarda tek yanar...iyi sürüşler
  • teyb de hıza duyarlama(speed) konumunu 0 yapıyorum ama hala yolda giderken azda olsa seste kısılmalar alçalmalar devam ediyo sizlerdede böle bir sorun varmı yoksa sadece bende mi böle oluyor dostlar _?_?
  • Teşekkürler..
    quote:

Orjinalden alıntı: FX1

MC2 aracınız hayırlı olsun, ..aracın kullanma klavuzundan yol bilgisayarı kullanımını incele orada anlatıyor...yalnzı şu var araca yakıt aldığın zaman aracın km sini sıfırlarsan (günlük yol km si) yakıtı aldığından itibaren ortalama yakıt bilgilerini görebilirsin. (kalan yakıt, 100 km de ortalama yakıt vs.) kazasız sürüşler...ayrıca aracı yeni aldığına göre depoyu yeni doldurdun bu nedenle gidebileceğin km bilgisi doğrudur...korkmadan git :))
  • arkadaşlar benim arabanın sol arka kapısında küllük yok. çok önemli değil ama; sizindemi böyle yoksa standart mı? standartsa, renoda artık abartmaya başladı kardeşim . malzemeden çalan mütaahit gibi.

bide arabamın fotolarını foruma nasıl koyabilirim. yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.